Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako Rusija proglasi aneksiju cele ukrajine, nema ko da vraca dugove. Duznik je mrtav, a naslednika nema.
treba posle obnavljati celu ukrajinu, tesko da ce se to desiti

ali, imajuci u vidu da je istreseno vise bombi na ukrajinu nego na naci nemacku, neka formula zapadne i istocne nemacke ce se i ovde primeniti, samo pod uslovom da zapadna nema vojsku, samo policiju, i zadovolji ruski zahtev za demilitarizacijom

zapad, americki investitor ce od zapadne ukrajine da napravi poljoprivrednu zemlju, da izvozi jeftinu hranu u eu, a istocni, ruski deo ce da bude industrijski i da se razvija... iz zapadnog ce i ostatak ukra da bezi za eu, i prosto ce tavoriti narednih 100 godina... bar ce hrana da bude jeftina, ali to se nece svideti evropskim poljoprivrednicima, tako da ameri posle unistenja eu auto i generalno industrije, unistavaju i eu poljoprivredu... ovo je najnezniji, najblagotvorniji scenario, a svaki drugi podrazumeva rat do istrebljenja evropljana

Rekli su ameri zelji da ne gadja rafinerije po rusiji,firer nije hteo da slusa,mislim da od jutros nema ni plina ni vode u ukrajini,a vrv ni u nekim delovima evrope
  • ameri su rekli to navodno da ne skoci cena, ali u stvari da bi napravili sebi alibi, koga boli uvo za cenu, narocito u americi, nasuprot, mi gledamo da zaljuljamo sve
  • isto i za tvrdnje da nisu ukrajinci krivi, opet se gradi alibi
  • isto i ovo za eu - opet se gradi alibi, kao i za municiju - nemamo ni mi za sebe [struju, vodu, a kamoli jos i municiuju, dosta smo vam davali]
  • ukrajina je ostavljena na cedilu, zali Boze, svi prave otklon i alibi sebi

onda i oni sad imaju alibi,. ali rekosmo da su ranije zapoceli svoju ofanzivu, po neuspehu ukrajinske odmah zatim

Ti imas nebitne postove za ovu temu
Postovi tvoji ne pomažu bojištu,
gde izvanredni moral Ukr stoji,
Gde se ne boji fab i smrti sada.
Rusi su kazamate ispraznili,
Da bi nevin puk klali i terorizirali.

Win-win za Žid oligarkiju iz Kremlja,
Jer će Slaven ubiti Slavena.
Mahom ortodoxa, malo grko katolika,
Dok iza kulisa trlja se ruka i
Globalna tiskara $ guta i trpa.

Dobio garancije Moskve. :)
Mrsko mi se sada vraćati ima ozbiljan tekst na tu temu.Zar stvarno misliš da se mogao šepuriti u svom kabinetu, primati EU predstavnike čak i Bajdena da nije imao zeleno svjetlo od Moskve.Nema ga nigdje više, u podrumu je stalno.Obrati pažnju na taj detalj, postao je meta a za državu koja posjeduje hipersoničnu tehnilologiju nije veliki problem da ga dočeka ako krene ponovo izlaziti iz rupe.

Postovi tvoji ne pomažu bojištu,
gde izvanredni moral Ukr stoji,
Gde se ne boji fab i smrti sada.
Rusi su kazamate ispraznili,
Da bi nevin puk klali i terorizirali.

Win-win za Žid oligarkiju iz Kremlja,
Jer će Slaven ubiti Slavena.
Mahom ortodoxa, malo grko katolika,
Dok iza kulisa trlja se ruka i
Globalna tiskara $ guta i trpa.
Moji nema potrebe da pomazu jer stvari idu kako treba,a tvoji ako mislis da pomazu jer je cojstvo i junastvo cekati fabovke u rovu onda sam siguran da je sve kako treba.

Rusi se muče sa 3 veća sela...
Selo ne brani njegov broj populacije.
Selo ne brani njegova povrsina u kvadratnim kilometrima.
Selo ne brani lokalno stanovnistvo.

Oslobode.
I obnove.

razore, pobiju, rasele.
Nije se desilo.

Hipoteticka desavanja o "Ratu u Ukrajini". Konacno je otvorena tema o hipotetickom ratu u Ukrajini...
https://forum.krstarica.com/threads/bitka-za-kijev.997772/
...pa tamo mozes da hipotetises o zamisljenim desavanjima.

ma cekaj malo.... jel su u ratu, i jel su rekli ranije da bi udarili u dubinu ruske teritorije? jesu!
pa sta je problem kako i sa cime udaraju, kalasnjikovima, gerilski, dronovima ili atacmsima koje sada traze, a ne znamo da li ce da ih dobiju?
ja da sam na njihovom mestu, priznao bih, zasto kopile, pa rat je - ili sam u ratu, ili nisam, sta je problem? udar na krim udar na moskvu, isto ti je to, udaras sa onim sta imas, i koga mozes da angazujes za taj udar

ili udaram, ili se predajem, ne znam sta svet hoce vise od ukrajine, em se ubijaju, em bi da im ceo svet sudi - nije to posteno da se nazivaju kopilad
jel zapad placa njima da se biju? placa! e tako su i oni platili neku sicu tim tadzicima da udare u moskvi - sta je problem?
kako su oni kopilad, a zapad nije? majmun radi sto majmun vidi
Tacno, pored svih konvencija vezanih za ratovanje u ratu nema pravila.

vijore se ukrajinske zastave u novooslobođenim mestima u ukrajini.

treba da se raduješ oslobađanju i spadavanju tog naroda od kami i vešala.
c10c74bb46efdc84fe205a18e8947cf3.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back