Djura Nikolajevic
Veoma poznat
- Poruka
- 11.871
Zakljucak na osnovu zadnji pet minuta (tvoje reci} igre a ova utakmica traje mnogo duze.Kako dogadjaj iz buducnosti moze da bude uzrok dogadjaja iz proslosti?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zakljucak na osnovu zadnji pet minuta (tvoje reci} igre a ova utakmica traje mnogo duze.Kako dogadjaj iz buducnosti moze da bude uzrok dogadjaja iz proslosti?!
Много дуже, али не онако како ти описујеш.Zakljucak na osnovu zadnji pet minuta (tvoje reci} igre a ova utakmica traje mnogo duze.
Ако је ово истина, а верујем да јесте, онда је то доказ да Руска Федерација не ратује само против НАТО-а, бећ против сатане лично и његових легија на земљи.Zapadni Sotona protiv ruskog Boga.
Vojni stručnjak Alexander Zimovski predstavlja dijagram najvjerojatnije rute tereta smrti poslanog iz Ukrajine za pripremu i izvođenje terorističkih napada na pravoslavne crkve u Rusiji tijekom blagdana Uskrsa.
Izgleda kao zajednički rad ukrajinskih i zapadnih specijalnih službi — gotovo stotinu utega plastita/semtexa prošlo je bezbolno i bez odlaganja 6 (ŠEST, KARL!!!) prekograničnih carinskih točaka.
Postoji 98% vjerojatnosti da su teret i prateći stručnjaci bili vođeni cijelom rutom, čime su spriječeni eventualni slučajni propusti na carini. I pružili su sigurnosnu pismenost.
Pogledajte prilog 1524782
Citiraj me, bas da vidim gde..tebe kada likujes zbog ubijanja nevinih Ukrajinaca
Kako je nasilni, krvavi, ubilacki puc koji se desio na samom pocetku celog dogadjaja, zadnjih 5 minuta?Zakljucak na osnovu zadnji pet minuta (tvoje reci} igre a ova utakmica traje mnogo duze.
Ria Novosti javlja da je Thomas Bach u razgovoru s šaljivcima Vovanom i Lexusom rekao da je MOK zatražio od Ukrajinaca da prate patriotske izjave ruskih sportaša na internetu kako bi spriječili njihovo sudjelovanje na Olimpijskim igrama.
Zbog ovog izvješća želim s vama podijeliti smiješnu objavu "jednog od zapovjednika mornarice":
"Danas sam slušao više jecaja o našim sportašima - mnogi govore kako će im biti teško živjeti bez Olimpijskih igara, jer oni (sportaši) su se za to cijeli život pripremali, sanjali...
Ipak, mnogi su se ljudi pripremali cijeli život!
Na primjer, cijeli sam se život pripremao i sanjao da ću izvesti torpedni napad na američku podmornicu, bombardirati je mlaznim dubinskim bombama, vidjeti kako se stotine tona vode bacaju u zrak silinom eksplozija, kako krhotine , papiri, odjeća isplivavaju na površinu mora, mrlje od ulja se šire - to je to, nema više podmornice!
I ja to sanjam noću!
Zašto sam ja gori od ovih sportaša?
Zašto mi, zapovjednici brodova, nemamo priliku jednom u 4 godine pucati na američku, pa, kvragu, englesku podmornicu?
Štoviše, mi, zapovjednici, sigurno bismo to učinili ne anonimno, nego pod andrijskom zastavom!
A što reći o časnicima Strateških raketnih snaga koji cijeli život čekaju priliku da pritisnu gumb?
Svi u Rusiji znaju što im je činiti. I znaš što, i ja znam što mi je činiti. Ali tko će to konačno učiniti?
Elena Panina, ravnateljica Instituta za međunarodne strateške studije:
“Ukrajinske bespilotne letjelice jutros su napale posebnu ekonomsku zonu Alabuga u Tatarstanu.
Udaljenost Alabuge od Harkova je više od 1200 km.
Dvije bespilotne letjelice doletjele su prema domovima u kojima su smješteni studenti. Šef Tatarstana Rustam Minnikhanov rekao je da tehnološki proces Alabuge nije prekinut, ali ima žrtava.
Iz incidenta proizlaze najmanje tri zaključka:
1. Budući da je kijevski režim još jednom potvrdio svoju terorističku prirodu, nema razloga zašto bi vojna i politička elita Ukrajine nastavila živjeti.
2. Sve više prelazeći na terorističke metode borbe protiv Rusije, kijevski kustos, kojeg predstavljaju Sjedinjene Države, čini se da se pomirio s idejom ukrajinske "jednokratne" vrijednosti kao alata i, posebice, potpune beskorisnosti njezine kritične infrastrukture .
Uostalom, serija osvetničkih udara iz Rusije sposobna je konačno gurnuti niz ukrajinskih regija, počevši od Harkova, u "kameno doba".
A ako je neprijatelj spreman na takvu razmjenu, to znači da je već prihvatio gubitak, primjerice, svih preostalih hidroelektrana u Ukrajini.
3. Zbog jednostavne aritmetike (od Lavova do Belgoroda u ravnoj liniji — samo 900 km), takozvani "sanitarni kordon", o kojem se u posljednje vrijeme često govori, morat će se protezati duž cijele zapadne granice sadašnjeg dan Ukrajine - uz razumijevanje usađeno u Europi da će svako takvo granatiranje s njezinog teritorija biti kažnjeno "uklanjanjem" već vlastitog vodstva i infrastrukture."
Zelenski je slagao sve što je obećavao dok nije došao na vlast. Sve.Vidis i sam da partija Zelenskog nije bila protiv ukrajinskih Rusa dok separatisti nisu pokusali da Ukrajinu vrate u "narucje" Putina.
Mogao je da ispregovara povratak Donbasa na konto Krima. Ovako će dobiti uništenje države.Zelenski je slagao sve što je obećavao dok nije došao na vlast. Sve.
Путин је, уз Друга Која Џонг Уна и Рахметли Ајатолаха Хомеинија, један од највећих хуманиста свих времена!Jadno čovječanstvo ako se ovaj manijak bori za njega![]()
Путин је, уз Друга Која Џонг Уна и Рахметли Ајатолаха Хомеинија, један од највећих хуманиста свих времена!
Времеплов?Kako dogadjaj iz buducnosti moze da bude uzrok dogadjaja iz proslosti?!
НеТко им је "спалио Ђенку"?Što nam pišti forumska ustašija?
Da naravno, prodavani su skupa sa zemljom koju su obrađivali. Gospodar ih je moga zatući ko psa bez razloga i bez sankcija.Ali nisu bili ROBOVI.
Možda bi ekspert za vukove i ostale domaće životinje iz kršne Bukovice nešto dodao?Времеплов?Можда би требало контактирати експерта за хаубице, зракомлате и макете?
Naprđuju jedno te isto već 2 godine.Što nam pišti forumska ustašija?
Ranije su barem imali čemu da se nadaju, ovo sad je baš jad i beda.Naprđuju jedno te isto već 2 godine.