Casual Observer
Legenda
- Poruka
- 62.864
Ne lupaj Febo. Uzmi otvori svoj kanal pa postavljaj svoje.Zto sto tuznjak kopa po twiteru pitaj boga od kad snimke pa reze sastavlja kopira pa postavlja pod svoje
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne lupaj Febo. Uzmi otvori svoj kanal pa postavljaj svoje.Zto sto tuznjak kopa po twiteru pitaj boga od kad snimke pa reze sastavlja kopira pa postavlja pod svoje
Nema više “Vovčanska”, ‘vuk’ se na ruskom kaže volk, vovk je ukajinski. Dakle Vučji grad je Volčansk.Kokošinjac je naš.
Ova budala pokušava da se uteši nekom jadno sklepanom lažnom pričom.
Vovchansk had no Ukrainian troops in it. No Ukrainians north of the Vovcha River. I dont know who Russia was fighting in Vovchansk but it wasn't Ukraine. The only thing that was remotely close up there is the 7th Border Guards and The Belarussian Volunteer Corps and they are both well south of the Vovcha River.
Cekam tebe kad stignes iz Rassije tuznjakuFebo ti još ovde visiš gde si u Ukrajini sad kad treba?
Šmrc, šmrc. A tako su se radovali.
Varaš se.Onanija i seirenje nad ljesovima na
FULL MAX
Nehumano.Varaš se.
Hvalim Vlast maketa države jer je familijama poginulih omogućila da uživaju u hepi milu i koka-koli, a deci je obezbedila LEGO paketić.
Ajde reci, koja ukrajinska familija ne bi dala člana za hepi mil.
A kako su tek deca ushićena LEGO setom
Lego za svakog
Kuleba im daje da glabaju boršč.Hrvati su isporucili stare VBR Ukrajini, ali nisu im isporucivali rakete.
Zato je tu Srbija uskocila u biznis sa Kulebom na opstu radost forumskih ruskoguza
Teško je sa šizofreničarima drugačije.Nehumano.
Nisu cini ti se, ako stvarno to mislis onda si bre u debelu zabludu.Odlucili su u ljeto 2022 pa sta bi, pusagija i to do balcaka
Sad kao oce opet ocito nisu nista naucili
Znam da ćeš mi darivati kći, kada dođu Rusi u ZG, prijaviću se za konjičku satnije.Lažeš čim pogledaš tipkovnicu.
Pre je poremećaj ličnosti u pitanju. Nisu ovi bojovnici baš toliko ludi koliko se sami trude.Teško je sa šizofreničarima drugačije.
Ti si opet kidnuo s Vrapča?Znam da ćeš mi darivati kći, kada dođu Rusi u ZG, prijaviću se za konjičku satnije.
Ti igraš sa mnom all in...i biće....ništicaZapad igra na sve ili ništa...a bit će ništa
Državljanin RF? Pravac Sibir.
Jep, ja sam naso da mu kazem i sta ces sad ?
Ako ti smeta preskoci
U zabludi zivite vec 30 god.Nisu cini ti se, ako stvarno to mislis onda si bre u debelu zabludu.
Puk’o si ko Ukri što se uzdaju u ove:Ti igraš sa mnom all in...i biće....ništica
Nisam niciji Advokat pripametni ssmpmdKaži onda i Mstiju,
kako ja mogu i jednom i drugom i trećem ...
Nisam niciji Advokat pripametni ssmpmd
ZLOvenci samo kradu Hrv...Pirin i sela u okolici uz kanal rijeke Dragonje, Žumberak, Bjelu Krajinu...samo guraju među i kraduNi 24 časa nije trajala zahvalnost što smo im jedini dali 12 + 12 poena i što smo sinoć dizali frku na mrežama kao da smo mi pokradeni a ne oni.
Bukvalno smo jedini potpuno stali uz hrvatskog predstavnika, ostali se nešto qrvali uključujući i komšije Slovence
DRUZJA se raspada, tko AV i Slina.
Polovica rusjaka Vako izgledaju i u toj su tonažiMogu da zamislim krstine srbobotorusske perjanice kako sad izgledaju, nesto slicno ovome
Pogledajte prilog 1546530