This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Žena mu je prelepa u tradicionalnojE, ovo je život, dosta je bilo skrivanja u smrdljivom bunkeru.
Ко је овај жваљави доле десно??
Ханка Палдум на апаратима
Nema rata zato što smo prošli ceo ciklus relativno ugodnog života, ponovnog nacionalnog buđenja kolektivne ekstaze, ratova, revolucija, negativnih posledica ratova i revolucija. Nove generacije su premlade da odlućuju, stare su istrošene i rat je najpre moguć kao neki talas koji bi došao od spolja.. Pre ćeš danas nagovoriti Nemca ili Francuza na rat ili revoluciju nego Srbina.Razmazeni smo do bola. Zato nema rata u ovim krajevima, moze da ga bude samo tamo gde je narod jos navikao da trpi i zivi skromno.
Никад чуоХуан Гваидо, "председник" Венецуеле по Белој кући.
![]()
Nije mene vreme iskobiloJa se nisam prevjerio
Zar ti brojka od 51.000 nestale, verovatno i stradale, nesrećne i mučeničke dece, jer zveri sa zapada hoće, kao rezervne delove, nastranim, zlim i sotonističkim zverima sa zapada ljudske organe ? Da li si ti roditelj? Da li znaš šta za roditelja znači nestanak deteta? Na žalost sam to znam, NATO zveri, upravo juče je bila 25-to godišnjica tog užasnog događaja, su mi ubili sina jedinca ... Samo to je, veruj mi, strašnije od smrti ... To je tuga koja nikada ne prolazi i bolest koju ništa ne može da izleči... Nikome, baš nikome, ne bih poželeo da to doživi i oseti, ali polupismenim agitatorima nacističke politike čopora hijena sa zapada sve to služi za sprdnju...Satane se hrane tugom i nesrećom drugih ljudi, naročito onih nemoćnih: žena, dece i staraca ... Stidi se, ako imaš išta ljudskog u sebi, i Boga usrdno zamoli da ti oprosti što si Satani dao svoju dušu, a razum bezumlju ...
Да. И зато на Балкану могу бити само СРБИ, Бугари и Грци и НИКО ВИШЕ !!Румунија и Мађарска нису Балкан јер су преко Дунава.Русија је последња Европа, ниси знао? Ниси.
Да, сродни, блиски, слични али своји. Срби су једини државотворан народ у бившој Југославији и далеко најозбиљнија прича у овом делу Европе. Зато смо на удару, као и велики Руси.
Nadji negde ko je bio Sadamov General Ali hemicar, nadimak Hemicar dali su mu Iracani pre americke intervencije.
ima li francuskih jedinica u ukrajini ili ih nema?Cool story bro!
Nakon brifinga i ''ribanja'' francuskog i britanskog ambasadora kod Lavrova, naglo je ustanovlljeno da se krimski most ne koristi u vojne svrhe, te nema smisla da ga ruše.
Makron na svaki sat daje novu izjavu - nema legionara u Ukrajini, neće ih slati, priznaje putina za legitimnog Predsednika i voli ga više od Brižit, Francuska ne želi promenu režima u Rusiji i na inaguraciju šalje nesrećnog ambasadora sa crvenim ušima koje mu je Lavrov bio vezao kao mašnu iznad glave.
Britanski establišment posle izlaska britanskog ambasadora iz Lavrovog kabineta ''mudro'' šuti i pravi se mrtav, ali su se zato Gardijan i ostala ostrvska štampa raspisali kako krimski most služi samo za civilni saobraćaj i kako je lep, ukras prirode koji bi stvarno bila šteta dirati.
mlitisalavov i frtijev idol
Džegi je bila inteligentna i često duhovita, ovo su sve njene retardirani klonovi, ne mogu da joj priđu.Tebi se bolest rapidno siri. Imss tu cast da nadmasis i cuvenu dzegi
"Ukrajinskog fudbalera kidnapovali su vojni oficiri, čime je ukrajinsko fudbalsko prvenstvo u opasnosti"
Pogledajte prilog 1544238
sad nose vojnike i municiju zaobilaznim stazamaTebi se bolest rapidno siri. Imss tu cast da nadmasis i cuvenu dzegi
zabole me supak za tu posetuU pravu je čovek,licemeri.
https://www.politika.rs/sr/clanak/6...podsete-da-se-Si-Dinping-susreo-i-sa-Makronom
Nije tebi namenjeno, citat samo.