- Poruka
- 1.919
Jadni ljudi, ljudožderi, politički iz Kremlja ih gurnuli pod tračnice u Ukr i zaboravili.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jadni ljudi, ljudožderi, politički iz Kremlja ih gurnuli pod tračnice u Ukr i zaboravili.
Joj koja tugica i mukica...nema ni 1 lajk.
Ima samo tatu i mamu za pratioce i oni ga ne bendaju.
VB ima najjaču službu...
Укупно, од почетка рата у фебруару 2022. године, према Британцима, Руси су изгубили око 465.000 војника. Британци сматрају да су Руси своју војску у потпуности прилагодили врсти ратовања у којој се ослањају на квантитет уместо на квалитет.
Da da, ti si taj objektivan posmatrač. Wannabe.
Fikcija je čudo!Znam da je jači od Konašenkova.
Ti si sada SELEbriti, mlađahni naslednik LaŽanskog...čekam te naMeni nisu potrebni nikakvi lajkovi
![]()
Na tračnice ili pod tračnice?Jadni ljudi, ljudožderi, politički iz Kremlja ih gurnuli pod tračnice u Ukr i zaboravili.
Dobro zamjećeno.Zašto, zato da i ja kradem po Telegramima i objavljujem kao svoje na Twitteru?
![]()
Veoma bitan komentar, ovo ako pročitaju ******** nacisti dobiće krila, stižu do Krima, prekretnica u ratuTi si sada SELEbriti, mlađahni naslednik LaŽanskog...čekam te na
Hepiju Aktuelnosti ili Pink.
Sas Ljubana Karana i ona 2 NATO Darka da nas educiraš
Dok je bilo vodke, sve je bilo HARAŠO.Znači nema votke za raspadajuću jetru, nema para i 11 mjeseci u šumi.
Okej.
1. Nitko od njih nije pitao "a šta radimo u tuđoj državi i šta nam je vojni cilj
2. Postoji razlog zašto ih 11 mjeseci nitko ne mijenja. Zato jer plan nije bio da prežive 11 mjeseci, zaebali su sistem.
Pogledajte prilog 1542614
Nema nikakvog loženja!Dobrodošao u klub i ja sam samo posmatrač
Većina ovde se loži kao da su, u najmanju ruku, potpukovnici na frontu, tako da je klub posmatrača prilično ograničen.
Dakle, čemu onda loženje, pozivanje da se gine za zemlju, čemu onda beskonačno zatrpavanje ratnom propagandom sa obe strane.
Nismo strane u sukobu, ništa ne možemo da promenimo, čemu onda retorika kao da se gledamo preko nišana,
kao da ti i ekipa branite Časov Jar a druga strana ga napada.
Možemo li samo da posmatramo i da sa manje ložimo na sve ono što se dešava na frontu
tarabić kaza da ćemo ih skupljati kad panu iznad užica.Isključeno,
Vi ste sada NATO i nije vam više dozvoljeno da vodite lokalne plemenske ratove koji mogu da naprave problem organizaciji.
Ratovaćete kada NATO kaže da treba da se ratuje i za to treba da se spremate.
Dakle ako NATO zarati sa Rusima spremajte se za novi istočni front.
Mi smo neutralni, sviramo qrcu za male pare
Pijandura dijagnoZZira netkoga.Захарова поставила дијагнозу Зеленском: Предозирао се
17:01 05.05.2024
![]()
© AP Photo / Evgeniy Maloletka
Речи Владимира Зеленског о шеврону са украјинском заставом на Божјем рамену говоре да се украјински председник „предозирао“, изјавила је званична представница руског Министарства спољних послова Марија Захарова.
„Шеврон на рамену Бога је нешто из категорије обреда древних Украјинаца у подручју Месопотамије у периоду њуховог открића Америке. Предозирао се“, рекла је она у коментару за лист „Известија“.
Раније је Зеленски, честитајући Ускрс Украјинцима рекао да Бог носи шеврон са украјинском заставом на рамену.
"Бог има шеврон са украјинском заставом на рамену. Дакле, са таквим савезником, живот ће дефинитивно победити смрт", рекао је између осталог Зеленски.
![]()
Pijandura dijagnoZZira netkoga.
Obiteljskog čoeka, domaćina sa 2 djeteta.
Ona nerotkinja i ratna huškačica
Ne javljaj se ako si iz Hrvatske.Sljedeći put nemoj raditi masovne zločine, nije to lijepo.
Strašno...demografija kaput, mladi u grob.uništeno najmodernije rusko oklopno borbeno vozilo. Nitko nije preživio
kao što je uobičajeno, porodice poginulih mladića dobiće otštetu od ruske vlade u prehrambenim proizvodima, sredstvima za higijenu i nešto novca
Kad se sjetim kad su mi rusofili pisali sa visoka da Rusi ne koriste T-62 tenkove...obraz je to...
![]()
Тада ће да кажу пирова победа, јер су Руси изгубули комплетну војску (опет).kada ukre izgube ovaj rat, jel ce da pristane U bojna dobrovoljno da se denacifikuje, ili ce da bude problema?