Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Joj koja tugica i mukica...nema ni 1 lajk.

Ima samo tatu i mamu za pratioce i oni ga ne bendaju.

Meni nisu potrebni nikakvi lajkovi
Cat Celebrate GIF

🤡
Укупно, од почетка рата у фебруару 2022. године, према Британцима, Руси су изгубили око 465.000 војника. Британци сматрају да су Руси своју војску у потпуности прилагодили врсти ратовања у којој се ослањају на квантитет уместо на квалитет.
VB ima najjaču službu...

Min 200 tisuća mrtvih i 250 tisuća invalida.

Da da, ti si taj objektivan posmatrač. Wannabe.

Objektivniji od tebe svakako

Ti si odabrao stranu, postavio se vrlo navijački, raduješ kao malo dete svakom ubijenom vojniku sa jedne strane i ignorišeš izginule na drugoj strani.
Misliš da će silna gomila tvojih, često vrlo imbecilnih komentara, bilo šta promeniti, sprečiti da jedna jedina bomba ne nađe svoj cilj.

Ja se ne ložim da sam strana u sukobu, osudio sam rat, osudio rusku invaziju ali istovremeno smatram da je ukrajinski otpor uzaludan i da im je odluka da uđu u rat sa Rusima pogrešna (kako je došlo do nje je manje bitno u ovom trenutku)

Dakle, ne podržavam Putina i Rusiju u ratu ali mi sve informacije koje imam govore da će oni pobediti u ovom ratu i to je jednostavno činjenica.
Rusi dobijaju rat, sviđalo se to meni ili tebi nebitno je.

Da bi Rusi izgubili rat mora da se desi nešto prilično dramatično i veliko a to se izgleda neće desiti.

Ukrajinci su prepušteni sami sebi i svojoj tužnoj sudbini, izgubiće rat uz sve posledice koje iz toga slede.

Znači nema votke za raspadajuću jetru, nema para i 11 mjeseci u šumi.
Okej.
1. Nitko od njih nije pitao "a šta radimo u tuđoj državi i šta nam je vojni cilj
2. Postoji razlog zašto ih 11 mjeseci nitko ne mijenja. Zato jer plan nije bio da prežive 11 mjeseci, zaebali su sistem.

Pogledajte prilog 1542614
Dok je bilo vodke, sve je bilo HARAŠO.

Nesta dopinga=droge za DRUZJA...

Odma problemi i raspad bojišnice.

Oktobarska tko 1917 se sprema, a

VOLAđe nema...

Dobrodošao u klub i ja sam samo posmatrač

Većina ovde se loži kao da su, u najmanju ruku, potpukovnici na frontu, tako da je klub posmatrača prilično ograničen.

Dakle, čemu onda loženje, pozivanje da se gine za zemlju, čemu onda beskonačno zatrpavanje ratnom propagandom sa obe strane.
Nismo strane u sukobu, ništa ne možemo da promenimo, čemu onda retorika kao da se gledamo preko nišana,
kao da ti i ekipa branite Časov Jar a druga strana ga napada.

Možemo li samo da posmatramo i da sa manje ložimo na sve ono što se dešava na frontu
Nema nikakvog loženja!

Ukrajina je napadnuta, moćna Rusija je agresor.

Šta je čudno ako se napadnuti brane?

Šta je čudno ako imam simpatije prema narodu koji se brani?

Zašto 1914. Srbi nisu predali AU vojsci?

Bilo bi manje poginulih..

Isključeno,

Vi ste sada NATO i nije vam više dozvoljeno da vodite lokalne plemenske ratove koji mogu da naprave problem organizaciji.
Ratovaćete kada NATO kaže da treba da se ratuje i za to treba da se spremate.
Dakle ako NATO zarati sa Rusima spremajte se za novi istočni front.
Mi smo neutralni, sviramo qrcu za male pare
tarabić kaza da ćemo ih skupljati kad panu iznad užica.

Poslednja izmena:

Захарова поставила дијагнозу Зеленском: Предозирао се

17:01 05.05.2024
Председник Украјине Владимир Зеленски - Sputnik Србија, 1920, 05.05.2024

© AP Photo / Evgeniy Maloletka

Речи Владимира Зеленског о шеврону са украјинском заставом на Божјем рамену говоре да се украјински председник „предозирао“, изјавила је званична представница руског Министарства спољних послова Марија Захарова.

„Шеврон на рамену Бога је нешто из категорије обреда древних Украјинаца у подручју Месопотамије у периоду њуховог открића Америке. Предозирао се“, рекла је она у коментару за лист „Известија“.
Раније је Зеленски, честитајући Ускрс Украјинцима рекао да Бог носи шеврон са украјинском заставом на рамену.
"Бог има шеврон са украјинском заставом на рамену. Дакле, са таквим савезником, живот ће дефинитивно победити смрт", рекао је између осталог Зеленски.

:lol:
Pijandura dijagnoZZira netkoga.

Obiteljskog čoeka, domaćina sa 2 djeteta.

Ona nerotkinja i ratna huškačica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back