Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.234
Auuuu, kako ga serendaš taj "tisuću" je točno 2.Гумифлексероња фон манштајн, лик познат и као фртајлер и још "тисућу" имена/налога.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Auuuu, kako ga serendaš taj "tisuću" je točno 2.Гумифлексероња фон манштајн, лик познат и као фртајлер и још "тисућу" имена/налога.
A pazi posao koji Laki radi, krade video s Telegrama, objavljuje na svom Twitteru pa šera ovamo
Ili nestali u akcijiИзгубљени у преводу?![]()
Evo ništa nisi propustio.Pa uletim ja tako nekad na poLJitiku da vidim šta radite pa se povučem .. nisam ti ja za ovaj svet
Tačno se vidi da si pripadnik plemena šuplja lobanjaA pazi posao koji Laki radi, krade video s Telegrama, objavljuje na svom Twitteru pa šera ovamo
![]()
Kako nisam a 32 puta se otvara nova tema koliko je diskusija u vezi nečega što mene mnogo podseća na rat u Bosni gde se neko finansira i pali vatru a neko je lokalni vojskovođaEvo ništa nisi propustio.
Ozbiljno
Evo nije, svejedno je.
Meni je isto Jemen, Pariz, Srebrenica, Ukrajina.Po tome što su zbog nje padale tuđe vlade po Evropi, preblizu je geografski.
Vjerovala ili ne, nije jedna reakcija, ni moja ni tvoja, ako netko mačetom pobije 20 ljidi u Jemenu ili u Parizu.
Neko će se dimiti od muke na kraju a ovi drugi će im reći jbg, morali smo jer biste garant nešto uradili u budućnosti...Meni je isto Jemen, Pariz, Srebrenica, Ukrajina.
Zapad je otvorio Pandorinu kutiju i sad više ne vrijedi međunarodno pravo nego zakon jačeg.
A Zapad više nije u poziciji da je najjači, nego su stasali novi igrači.
I sad gledamo, što je kraj bliži, rješenja su sve luđa.
Jel se ovi Abramsi prave od kartona?
Gde god nadješ zgodno mesto, ti drvo zasadi...Kome, Rusima?
Pa svakom treba opravdanje, pravo ili lažno, Rusi se opravdali šišmišima iz biolaboratorija i tetovažama.
U Rusiji je izvršena DELIMIČNA mobilizacija ljudi iz rezervnog sastava,ništa više.Postaviš pitanje zašto Ukrajina s tolikim brojem stanovnika pomera granicu civilizacije, ali ne spomeneš da je to isto napravila Rusija, s par puta većim brojem stanovnika.
Evo, odgovori si sam na pitanje zašto to radi Rusija.
Ja sam ti odgovorio zašto to radi Ukrajina: zato jer su u ratu i trebaju vojnika.
Samo postojanje NATO-a nakon raspada Varšavskog pakta je bio remetilački faktor i funkcija koju je obavljao diljem svijeta svodila se na reketiranje zemalja s resursima kao bi petro dolar egzistirao. No, eto situacija se u zadnjih dvadesetak godina značajno promijenila i novi igrači su tu.Neko će se dimiti od muke na kraju a ovi drugi će im reći jbg, morali smo jer biste garant nešto uradili u budućnosti...
I to će biti potpuno legalan razlog.
Zašto, zato da i ja kradem po Telegramima i objavljujem kao svoje na Twitteru?Tačno se vidi da si pripadnik plemena šuplja lobanja
![]()
poslacu ja tebi link, objavi ti na svom nalogu pa šeruj ovde
Kvalitetno sakriven SU25 na aerodromu, praktički nevidljiv. Čak su stavili i PP aparat.
To da se Štef hvali kako je otkrio Suhoja koji su drljavi Rusi kao maskirali.
Рекоше пре две године да Руси могу само три дана да ратују.
Укупно, од почетка рата у фебруару 2022. године, према Британцима, Руси су изгубили око 465.000 војника. Британци сматрају да су Руси своју војску у потпуности прилагодили врсти ратовања у којој се ослањају на квантитет уместо на квалитет.
Pa eto i Rusi su intervenisali u Ukrajini da spreče potencijalnu humanitarnu katastrofu koju bi verovatno napravilli banderovci ruskom stanovništvu u Ukrajini.Zato jer su komšije usrali motku u Srebrenici, ne samo oni nego i indolentnost Evrope i Amerike (najmanje jedna vlada se raspala zbog Srebrenice, Nizozemska), pa su jednostavno odlučili da Srebrenicu 2.0 na Kosovu neće dopustiti (a do toga bi apsolutno došlo).
I pazi koincidenciju: nakon NATO intervencije su svi ratovi na ovim prostorima odjednom prestali. Ali uvijek možemo vjerovati da se to slučajno poklopilo, jel tako.
Račak je nebitan to je samo formalni povod, da se nije desio Račak (izmišljen ili ne, svejedno), desilo bi se nešto drugo.
Osuđeni pedofil Riter ima izdvojeno mišljenje.Скот Ритер: Режим Зеленског ће нестати
18:35 05.05.2024
По завршетку специјалне операције у Украјини, режим Владимира Зеленског ће престати да постоји, рекао је бивши амерички обавештајац Скот Ритер у интервјуу за Јутјуб канал Диалог Воркс.
„Русија је јасно ставила до знања да режим Зеленског неће постојати када се све ово заврши“, рекао је он.
Ритер је такође нагласио да је мировна конференција о Украјини у Швајцарској, која ће бити одржана у јуну, бесмислена без учешћа Русије, пошто само Москва одлучује када ће се сукоб окончати. Према мишљењу експерта, Украјину чека тужна судбина због Запада.
Руски председник Владимир Путин је у фебруару, у интервјуу америчком новинару Такеру Карлсону, рекао да се за окончање сукоба морају постићи циљеви специјалне операције, један од њих је денацификација, која предвиђа забрану „свих врсте неонацистичких покрета” у Украјини.
Već sam ti napisao da ti to ne možeš razumijete.
mal ti ne rekoh...
zap maternu ginu. za usa planove. za nesto sto nema veze sa njima. glineni golubovi pod prisilnom komandom naci bastarda...