Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 34.048
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poljaci su držali Moskvu pod okupacijom dvije godineusli su svedjani, nemci, austrijanci, britanci i rusi, a zaharova nije smela i njih da spomene
A kad je francuz uso u moskvu, uso je sam, ko sto dolikuje
Inace i svedjani su ti bili u moskvi![]()
pa nisu bili tu samo rusi, Zaharova nije smela da kaze da su u pariz usli britanci, nemci austrijanci, spanci i rusiDa naravno sem 1814. Isprasili ih is Moskve do Pariza
Ако није макета онда је фотошоп.пицко броји макете; можда он зна укупан/проближан број загинулих, "макета"?![]()
vidi se da se front ubrzano pomiče...treba primjetiti da se sada borbe vode u mjestima gdje su kuće sačuvane od udara artiljerije u protekle dvije godine.....
ovo drugi svetski rat? 2 hrvata pogibose??
Mizoginija koleZZa."Поносна Хрватица"?![]()
2 g kasnije Napoleon se smarao ovde
![]()
BTW jedan moj predak - Mihail Miloradovic, koji je bio oficir - general pri carskoj ruskoj vojsci, ga je okrenuo u rikverc kod Moskve...
Mihail Miloradovic
https://sr.m.wikipedia.org/sr-el/Михаил_Милорадовић
Uglavnom...kakogod okrenes...
Zapad uvek popusi na Istoku...
Takva vam karma...
Jbg...
...
Resurse će pljačkati RF i Kina, gore no zapad...ti misliš oni ih vole, će ih skrbe.Afrika dolazi da se bori uz Rusiju, ruske trupe se već šire po Africi. Zapad ostaje bez još jednog resursa i kolonije koju je pljačkao. Izgubiće cijeli afrički kontinent.
Tako i treba, resursi pripadaju Afrikancima a ne Nijemcima, Francuzima, Britancima ili Amerikancima.
Pogledajte prilog 1541670
Mizoginija koleZZa.
Ljepa, je jaka Likota....što ste ljubomorni glede žene, rodila bojnu tića junačkijeh Hrvatića...malo urasla, ali nitko nije savršen.
Tako i Spartanke Ukr rađaju ponosne, jake, hrabre, domoljubne bojovnike
Resurse će pljačkati RF i Kina, gore no zapad...ti misliš oni ih vole, će ih skrbe.
Nnz za tebe ali je meni uvek sumljivo kad neko drži nesto bitno na sred livade bili to Rusi ili Ukri ..vrlo brzo ide lociranje i boom..
Mozda je i tacno,samo nece da pricaju sta rade Rusi sadNnz za tebe ali je meni uvek sumljivo kad neko drži nesto bitno na sred livade bili to Rusi ili Ukri ..vrlo brzo ide lociranje i boom..
Kolega je Sokrat, Aristotel, Platon za 4/5 ruZZjaka na temilici.Djurica Hipotezica ne zna da se clanstvo u NATO-u placa, ali zato zna sta Ukrajinci zele, zna da svi rade za pare, osim Zelenskog, i da govore ono sto govore zato sto su placeni za to...
Odron. Ljudski odron. Deponija. Smetliste.Ljudsko ruglo. Groblje misli.
А овакве одлуке могу да донесу самоДушевно болесни и ментално ретардирани биће мобилисани у Оружане снаге Украјине
Министарство одбране Украјине објавило је наређење са списком болести за које ће се сматрати способним за службу.
У Оружаним снагама Украјине служиће особе са менталном ретардацијом, менталним обољењима, пацијенти са ХИВ-ом, хепатитисом, туберкулозом и раком.
Pogledajte prilog 1541680
Gubitci u tehnici su veliki u ovom ratu ko ne može da prati donji je ..Uzmi Urko oklop pre rata pa dodaj sve sto su poslali od stare sovjetiske tehnike pa Nato tehnike I sad su opet na minimunu ..To ti je moj ti sigirno preko 2000 komada oklopa godisnje .. Tako da 30-40komada nije ništa ,potrošnja je ogromna za vas kad gledare iz te misije perspektive..Remont radi fabrike rade
Mozda I jeste ali meni opet čudno da neko drzi mobilne pvo sisteme na sred livade.. Da ne idem na sekundernu eksploziju jel na borbenom polozaju je valjda i naoruzan ..Mozda je i tacno,samo nece da pricaju sta rade Rusi sad
nemoj im to govoriti, doživeće nervni slomPoljaci su držali Moskvu pod okupacijom dvije godine![]()