Djalda Jakupov Kuč
Obećava
- Poruka
- 76
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam šta je Petar Veliki vidio u tom zapadu..
EUrobska kultura
To su ovi sto drugima drze pridike o ljudskim pravima
Opet je neko prešao crvenu liniju?Putin hitno sada ide u Kremlj,bice belaj neki
Raspali Rusi će seciraju i mastturbiraju na
oruđe staro 50 g...
Iz doba Jure, tj Brežnjeva, Andropova, Černjenka.
Svatkim danom potvrđuju svoj raspad.
Lepo sam jutros nagovjestio pobune i prosvjede širom rubnih dijelova SSSR.
Nepoćudne manjine će raditi disolucije.
Kazahstan terorizira 3 milijuna Rusa, dok Volođa šuti. Uvode latinični alfabet, šutiraju kirilicu, izopštavaju ruski jezik, kulturu.
Daju po 20 tisuća $ da Khazak mumin oženi mladu Ruskinju i zabuli je u zar i feredžu Ala NP, Saudijska Arabija.
Циљеви су и Русија и Европа, на првом месту Немачка. Не грешиш.Ponekad čak mislim da cilj i nije toliko Rusija koliko rezanje krila njemačkom gospodarstvu. Počeli su ugoržavati američke interese.
Тежак лицимур нема шта. Ал зато овде све људске громаде и оличења поштења. Ако бих морао једном речју да вас опише човек - интегритет.Ne znam šta je Petar Veliki vidio u tom zapadu..
Jos jedan udar u most. Ameri optuzuju Rusiju da ometa GPS i da ne mogu da navode brodove...
Onaj most u Baltimoru, tacnije brod koji ga je udario i srušio...vrlo verovatno nosio oruzje za Ukre...
Tako da...750 tona oruzja ce da okasni na Istocni front...
...
Сигурно није био импресиониран расизмом. Али, те Петрове Европе више нема. Она је сада зоолошки врт финансијске олигархије у којој пук третирају као мајмуне и уз то врше замену становништва док ти као овца блејиш на Русе.Ne znam šta je Petar Veliki vidio u tom zapadu..
Jel ovo tebi normalno?!Ne znam šta je Petar Veliki vidio u tom zapadu..
Можеш мало детаљније.Putin hitno sada ide u Kremlj,bice belaj neki
Nije normalno da nas više zanima rat u Ukrajini nego genocid u Gazi.Jel ovo tebi normalno?!
Informacije o porazu velikog pozicionog rejona PVO i protivraketne odbrane Oružanih snaga Ukrajine u zoni harkovskog ogranka koncerna RRT u Lesopaku (severno od mikrookruga 5).
U ovom sektoru bila raspoređena baterija sistema PVO Patriot PAC-2/3MSE, kao i vod protivvazdušnih raketa NASAMS.
Udar je nanesen avio-bombama FAB-1500M-54 u klizeći kontrolisanoj modifikaciji sa UMPC kompletima sa kružnim max. mogućim odstupanjem od oko 15 m, koje su lansirale posade višenamenskih lovaca-bombardera Su-34NVO.
![]()
![]()
A ona slika gore,jel ti normalna?Nije normalno da nas više zanima rat u Ukrajini nego genocid u Gazi.
Nije normalno da nas više zanima rat u Ukrajini nego genocid u Gazi.
Наравно да јесте - и сами су имали логоре за децу. Заправо, ту могу са поносом рећи да су имали пре.Jel ovo tebi normalno?!
Наравно јер је тамо хуманитарна акција а овде гледамо мучку агресију Русије на једну независну земљу.Nije normalno da nas više zanima rat u Ukrajini nego genocid u Gazi.
Za tako nesto je potrebno preko 4-5 miliona vojnika, a ne par stotina hiljada. Sukob se ne bi zadrzao u Ukrajini vec bi se za par dana prosirio od Murmanska do kavkaza. I ne bi se gadjale vojne mete vec bi se ravnali gradovi i naselja tepih bombardovanjem. Za mesec dana intezivnog bombardovanja vecina evropskih gradova bi bila sravnjena sa zemljom i kompletna industrija svedena na nulu. Zrtve bi se brojale u desetinama miliona , ako ne i vise. To je hipoteticka analiza americkih sluzbi. Ali bilo kakav sukob NAFO - Rusija bi znacio nuklearni u prvih par minuta jer bi se zurilo da se udari prvi pre protivnika i na taj nacin pokusalo da se minimizuje gubitak populacije a sa druge strane nanosenje maksimalne stete protivniku. Sadasnje nuklearke bi zbrisale 80-90% populacije u prvih 20-30 minuta. U sledecih nekoliko dana od posledica bi se to popelo na 95-98% populacije, a za 3-5 godina bi zbog kontaminacije sredine , dugotrajne radijacije i unistenja tehnologije za lecenje bolesti kao i smrt obucenih ljudi , gubitak covecanstva bi se popeo na preko 99 %. Najoptimisticnije procene govore da bi izmedju 20-30 miliona ljudi sirom planete uspelo da prezivi , ali suoceni sa strasno negostoljubivom sredinom decenijama nakon nuklearnog konflikta. Mozda bi za 200-300 godina uspeli da ponovo pokrenu civilizaciju od bukvalno nule, jer potomci ne bi imali znanje o danasnjoj tehnologiji."NATO je spreman da interveniše ukoliko Ukrajina bude poražena"
Teška glupost, lupetanje čisto da se nešto kaže
Ako Ukrajina izgubi onda je kasno za bilo kakvu intervenciju, čemu intervencija ako Ukrajina kapitulira.
Sada je, teorijski, poslednji trenutak kada bi ozbiljna intervencija NATO možda donela neku promenu na frontu.
Da bi se to desilo a govorimo o isključivo konvencionalnom sukobu, NATO bi morao da spremi i pošalje minimu 250.000 vojnika uz svu prateću podršku (oklop, artiljerija, PVO, avioni, brodovi). Veliko je pitanje da li bi i 250k bilo dovoljno, verovatnija cifra je 500.000 vojnika, da se nadoknade ukrajinski gubici u živoj sili i tehnici.
Verovatno vam je svima jasno da je to nemoguća misija, čak i da postoji želja i volja potrebno je vreme da se takva vojna sila pripremi i dopremi u Ukrajinu.
Vreme koje Ukrajina nema.
Međutim, ključan problem je što apsolutno nema volje među članicama NATO da šalju vojnike Rusima na megdan na užasnom frontu u Ukrajini.
Tako da vraćamo se na sam početak i ova izjava je teška glupost i lupetanje.
Raspali Rusi će seciraju i mastturbiraju na
oruđe staro 50 g...
Iz doba Jure, tj Brežnjeva, Andropova, Černjenka.
Svatkim danom potvrđuju svoj raspad.
Lepo sam jutros nagovjestio pobune i prosvjede širom rubnih dijelova SSSR.
Nepoćudne manjine će raditi disolucije.
Kazahstan terorizira 3 milijuna Rusa, dok Volođa šuti. Uvode latinični alfabet, šutiraju kirilicu, izopštavaju ruski jezik, kulturu.
Daju po 20 tisuća $ da Khazak mumin oženi mladu Ruskinju i zabuli je u zar i feredžu Ala NP, Saudijska Arabija.
Западна "цивилизација"
EUrobska kultura
To su ovi sto drugima drze pridike o ljudskim pravima
Oj Britvo Bajdene, šalji nam Patriote,
da kokamo rusoagresore na buljuke.
Imamo salata iz naših bači,
fali patriota za rokanje sukhoja.