- Poruka
- 1.919
Debil i degen Rogožin je ss nacist.ne znam za Breznjeva, al evo Putin kadrirao nacistu u vrh drzave
Rogozina
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Debil i degen Rogožin je ss nacist.ne znam za Breznjeva, al evo Putin kadrirao nacistu u vrh drzave
Rogozina
TovariPala Avdiivka?
RF se ispišala i istovarila u velikoj nuždi na ova 4 slepca. Sami ne priznaju nakazne SAO Donbas Lugansk Krajine.Pomažemo (https://russian.rt.com/russia/article/1304896-grazhdanstvo-svo-voennosluzhaschie-kaskad-dnr) četvorici stranih volontera OBTF 'Cascade' da dobiju državljanstvo. Branili su našu zemlju nekoliko godina, opetovano su podnosili dokumente, ali su odbijeni, jer ugovor nije sklopljen s Oružanim snagama RF, već s Ministarstvom unutarnjih poslova DNR...Nakon objave RT-a, šef DPR-a Denis Pushilin intervenirao je u stvar i obećao pomoć borcima. Sada je situacija pod kontrolom senatora Aleksandra Vološina. Uvjerava da nema govora o protjerivanju vojnog osoblja....Upit u vezi s ovim borcima uputili smo i Ministarstvu unutarnjih poslova.
Pogledajte prilog 1537667
Zar Časiva Jaruga nije RF, već pol godine za 10 nebodera se puškaraju i FABiraju.Саопштено је о значајном напредовању руске војске северно од Очеретина
У ствари, руске оружане снаге су већ стигле до предграђа Архангелска.
![]()
(.https://twitter.com/Alisa_Vasilisa_/status/1783857419728109661 - 3:55 PM · Apr 26, 2024)
Ситуација у Часовом Јару:
98. ваздушно-десантне трупе су заједно са пријатељским јединицама изводиле јуришне операције дуж канала и шуме северно од пруге.
Напад се наставља.
Ујутру су погођене три куће у селу Новое, након чега су одатле почели да евакуишу рањено војно особље.
Непријатељ је у активној одбрани.
Архангел Спецназа
sjajno, vidi kod ovog sa crvenom zastavom mrtvacka SS lobanja
nisam znao da US Marines nose nacisticka obelezja
ili cekaj, jel su to Rusi, nemoguce
mora da je neki fotosop
Ruska vojska pogodila je u voz sa zapadnom vojnom opremom u DNR, saopštila je pres-služba Ministarstva odbrane.
zapadoljudbenik? Pa dobro to znamo nego, ajmo ih zapljuvat'...šta ka'ešDebil i degen
Znaci tvrdis da Ruska vojska unajmljuje/regrutuje/prima u dobrovoljce jermenske majmune sa mrtvackim SS glavama tj jermenske naciste
Јермени - Ар је од Армянский - Бат од батальон
«АрБат» | Армянский батальон @arbat_pyatnashka
Официальный канал ОБСпН «АрБат»
https://t.me/s/arbat_pyatnashka
Превод - https://t-me.translate.goog/s/arbat_pyatnashka?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=sr&_x_tr_hl=sr&_x_tr_pto=wapp
Ситуација у области Новобахмутовке.
Видео од "Арбата"
Ima ih jos, cela ergela ruskih primataDebil i degen Rogožin je ss nacist.
О антиратним студентским протестима у Америци: "Ово је страшно, ова антисемитска руља мора бити заустављена, амерички званичници морају учинити више!"
Шизофренија?Jens Stoltenberg je izložbu NATO opreme u Moskvi nazvao hibridnom agresijom Rusije!
„Svi znaju da Severnoatlantska alijansa nije strana u sukobu, ali demonstracija opreme u Moskvi stvara utisak ne samo učešća NATO-a u sukobu, već i poraza alijanse u ovom sukobu.
Trebalo bi da plače jače i da se seti ko je prvi izlagao ruska uništena oruđa po gradovima EU, koja su, uzgred, građani zatrpavali cvećem.
![]()
Pa drugari , mislim svi oni koji i koriste svoje celije sivoga mozga , da stavljate tako fine stvari kako Rusija na sve moguce nacine i vrsi denacifikaciju Ukrajine kao i natovce.
nece me biti , jedno desetak dana , idem na Kubu , tamo gde i je na delu demokratija amerikanaca vec 60 godina i vidljiva , kao i da je okupirala deo Kube i ima svoju bazu , u kojoj je i dalje , ljudi i bez sudjenja drze i jos i terorisu, batinjaju , i vrse psiholoske eksperimente.
zelim da kada se vratim , da mogu i procitati ds je Donbas , potpuno oslobodjen , kao i da su ostale Republike , isto tako uz unistqvanje tehnike koje se ukrajini salje.
Lukasenko kaze da je na njihovoj granici 120 000 vojnika pod uslovom da ne laze znaci da vojska ne nedostaje Ukrajini.
Imali bi koristi ko i mi što imamo.Nikakvog rata ne bi bilo da su oni bili prijateljski raspoloženi prema Ukrajini i da se nisu mešali u spoljnu politiku Ukrajine. Šta ima oni da sprečavaju pridruživanje Ukrajine EU.
Od toga bi imali koristi i Ukrajinci a i Rusi koji žive u Ukrajini.
Ovako imamo samo štetu i razaranje jedne zemlje.