LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 13.329
NEko baca opuške opet !!! HmmmmmmСнимак ракетног напада на железничку станицу Синелниково, Дњепропетровска област
Pogledajte prilog 1536692
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NEko baca opuške opet !!! HmmmmmmСнимак ракетног напада на железничку станицу Синелниково, Дњепропетровска област
Pogledajte prilog 1536692
Dokaz da nemaš pojma o istoriji.Vi ste u to vrijeme bili turski kmetovi![]()
И шта ће то да промени ако га сруше?
Sad ide odgovor "nema Ukrajine"Tko ubija ukrajince u ukrajini, ajde genijalac, gukni golube?
Kako se pravite blesavi to nije normalno![]()
Још нешто. Због позиције и наводних комуникацијских способности, често ме послом шаљу у "регион", у коме сам и сада, тренутно. У Загребу има доста занимљивих и врло, врло образованих саговорника, морам то истаћи, али око Украјине влада табу. Табу, тишина или НАТО наратив, Сарајево, Украјина табу, а квалитетних саговорника је мало. Бања Лука као и Београд, можеш рећи шта ти је воља. Морам да признам да је Подгорица моје велико позитивно изненађење. Можеш да причаш шта ти је воља, а људи су врло срдачни, отворени и благонаклони. Она је, нека ми не замере људи, у основи велики српски град као и Нови Сад.
Званична политика једно, а народ друго.
У суштини, стекао сам утисак да је српски (Србија, Република Српска и Црна Гора) друштвени амбијент једини потпуно демократичан. Барем што се тиче простора бивше Југославије или како се то сада каже "региона".
Sad ide odgovor "nema Ukrajine"
Ravnozemljaši su to, nema na zelenu granu s njima
A zipa Lakija, krade po telegramima, diže na svoj Twitter pa sam sebe komentira na Krsti.
Još bolje, otriježnjenje će biti izuzetno bolnoTotalna blokada mozga, nevjerojatno, ja se svaki dan iznova šokiram kad dodem na ovaj forum, šta se ovdje piše to je prestrašno, kao da smo u različitim stvarnostima![]()
Ne grešiš. Na ustaškim forumima su banovani čak i neutralni Srbi i Hrvati, nema ni d od demokratije, samo diktatura. Čudno, u eu su toliko godina, mnogo bolji standard, nemaju korupciju, a opet se non-stop bave nama divljacima, opančarima itd. Da nema nas, međusobno bi se poubijali zbog toliko mržnje u sebi... Šteta što ovde ne dođe još normalnih Hrvata, a ima ih, tamo pobanovani na hiljade samo jer su rekli poneku činjenicu.Сумњам да наши на условно речено, "хрватским" форумима могу да тако пуштају у гаће на погинуле Украјинце. Али, пошто не пратим њихове, могуће да грешим.
Ajde da ukrade russke nego lapi sta mu se podvali ...vec vidjeno siroti mali russciciA zipa Lakija, krade po telegramima, diže na svoj Twitter pa sam sebe komentira na Krsti.
![]()
Jel to onaj koji je zamijenjen za buljuk Azova
Nije ni čudo što ne razumeš kad imaš totalnu blokadu mozga.Totalna blokada mozga, nevjerojatno, ja se svaki dan iznova šokiram kad dodem na ovaj forum, šta se ovdje piše to je prestrašno, kao da smo u različitim stvarnostima![]()
Zašto je to krađa ?A zipa Lakija, krade po telegramima, diže na svoj Twitter pa sam sebe komentira na Krsti.
![]()
Zato što pre nabavite rezervnu uniformu, manje će da vas boli kad se otreznite. Znate već kako to ideJoš bolje, otriježnjenje će biti izuzetno bolno