Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.945
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu, već kulise u Kataru.Stare slike

Pa dokle ide ovaj usrainski jad i očaj da više nisu u stanjju ni poštenu montažu odradit

Mlatislave molim te kako ovo objašnjavate ? Kako ovo objašnjava ukrowermaht @Mstislav @F. Chief @Marin83 @Dobro situirani gospodin @Djura Nikolajevic @Patata Caliente nije vas ni malo sramota ?

poješće sami sebe...Mladiću moj, problem je tvoj...
"Glavni problem protuzračne obrane je što za nju nema streljiva, zbog čega sada obaramo manje od 50% zračnih ciljeva. U ožujku je Ruska Federacija ispalila 400 projektila, više od 600 Shaheda i 3 tisuće vođenih bombi. u Ukrajinu, rekao je Zelenski.
Ako izračunamo cijenu projektila za zapadnu protuzračnu obranu, onda trebamo trošiti gotovo dvije milijarde dolara mjesečno na streljivo, a mi jednostavno nemamo toliko novca."
Q**i se a ne zna da leti !!!!Mladiću moj, problem je tvoj...
"Glavni problem protuzračne obrane je što za nju nema streljiva, zbog čega sada obaramo manje od 50% zračnih ciljeva. U ožujku je Ruska Federacija ispalila 400 projektila, više od 600 Shaheda i 3 tisuće vođenih bombi. u Ukrajinu, rekao je Zelenski.
Ako izračunamo cijenu projektila za zapadnu protuzračnu obranu, onda trebamo trošiti gotovo dvije milijarde dolara mjesečno na streljivo, a mi jednostavno nemamo toliko novca."
Stare slike