Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.600
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad se to desi nece imati samo kinu na grbaci nego iran severnu koreju i cak ostatak odkb plus mozda neke druge zemlje koje ce hteti da se osvete englezima amerima i ostatku kolonijalistima poput africkih latino americkih i azijskih zemalja a mozda i mi tu uskocimo kad krene terepana na sve straneКад крене операција Тајван имаће и Кину на грбачи.
Гуд лак
7 milijardi will DIE u konacnom obracunukad se to desi nece imati samo kinu na grbaci nego iran severnu koreju i cak ostatak odkb plus mozda neke druge zemlje koje ce hteti da se osvete englezima amerima i ostatku kolonijalistima poput africkih latino americkih i azijskih zemalja a mozda i mi tu uskocimo kad krene terepana na sve strane
kad se to desi nece imati samo kinu na grbaci nego iran severnu koreju i cak ostatak odkb plus mozda neke druge zemlje koje ce hteti da se osvete englezima amerima i ostatku kolonijalistima poput africkih latino americkih i azijskih zemalja a mozda i mi tu uskocimo kad krene terepana na sve strane
a jel tebi drago za 21000 poubijane dece iz Donbasa 2014-2022Jel ti drago što se ukrajinska djeca smrzavaju u mračnim podrumima zbog kepeca iz kremlja?
Po nekima ovde definicja fer izbora je mešanje zapadnih službi i favorizovanje njima podobnih kandidata.tuga,
ovoj putinovoj prdulji nije ni jasno da narod treba da ima fer izbor.
Oni nisu ni 100 deo od onoga što su bili pre 50 godina .
Ovo što se sad vidi od Amerike je samo eho od stare snage i sjaja
Ne ulažu ništa u infrastrukturu i održavanje staroga
Njima je zadnjih 50 godina rat i naoružanje glavni biznis i IT tehnologije , kao i mešetarenje sa petrodolarom
Sve je to sad dotrajalo i urušava se .
BAJDEN JE OLIČENJE POČETKA - ŽIVOTA I KRAJA AMERIKE !?
Zamisli kad im je najveca kompanija ono gofno od Epla, pa onda ide Meta (Ig i fb)... Da l ce jesti Ajfonove i Storije kad ih najure iz Azije i Afrike i ne budu imali od cega ziveti?
Gde si se krio do sada, ah, ti dobri Samarićaninu!Jel ti drago što se ukrajinska djeca smrzavaju u mračnim podrumima zbog kepeca iz kremlja?
Без бриге, Кокаински каже све ракете су оборенеJel ti drago što se ukrajinska djeca smrzavaju u mračnim podrumima zbog kepeca iz kremlja?
U pravu si. Po uzgoju zelene salate, spanaća, soje, kruške i badema druga u svetu. Na prvom mestu, što je presudno za njen status poljoprivrednog giganta, po uzgoju borovnicaSAD su u svjetskom vrhu poljoprivredne proizvodnje, s time da im je učinkovitost poljoprivredne proizvodnje daleko najveća na svijetu, vi ljudi toliko pojma o pojmu nemate da je to strahota![]()
Biće, samo dok ih Rusi i Huti još malo iscede.Osim Rusa i Huta iz Jemena niko za sad ne udara po zapadu...zasto se neke najdemokratskije zemlje ukljuce u pokret mlacenja zapada sa svih strana recimo Iran,S.Koreja,Libija,Irak,Vijetnam i ostale nacije
Ко извози највише житарица на свету? Реци, реци, реци ...SAD su u svjetskom vrhu poljoprivredne proizvodnje, s time da im je učinkovitost poljoprivredne proizvodnje daleko najveća na svijetu, vi ljudi toliko pojma o pojmu nemate da je to strahota![]()
Birano društvo..kad se to desi nece imati samo kinu na grbaci nego iran severnu koreju i cak ostatak odkb plus mozda neke druge zemlje koje ce hteti da se osvete englezima amerima i ostatku kolonijalistima poput africkih latino americkih i azijskih zemalja a mozda i mi tu uskocimo kad krene terepana na sve strane
Kada se male ruke slože..
Intolerantan je na gluten
sve koje znam su oko belgoroda
Znaci dobili ste zadatak da uvucete u jos vecu propastSamo botoksiranko ne sme sa skupi jajca i proglasi mobilizaciju. Kremljobotska muko.![]()