dragon x
Legenda
- Poruka
- 54.678
Prema zadnjim informacijama obuku terorista koji su počinili zločin u Moskvi vršila je MI6 u Turskoj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uskoro ni vode ni hrane, a kenjaće na terasiNema struje
Postavi ispravne podatke.Gola propaganda
...ali pricaj mi kako si ti otporan na propagandu...Iljušin Il-76
![]()
***********i su upravo odlucili da mobilisu sve od 19 do 27 tj da likvidiraju sopstvenu decu.
Ukrajina je i ovako imala najgori natalitet u Evropi , a kad ova omladina izgine , ostace pusa zemlja koju ce kolonizovati Srbi i Rusi.

***********i su upravo odlucili da mobilisu sve od 19 do 27 tj da likvidiraju sopstvenu decu.
Ukrajina je i ovako imala najgori natalitet u Evropi , a kad ova omladina izgine , ostace pusa zemlja koju ce kolonizovati Srbi i Rusi.
Da to je stara ruska od 100 MW i laufa na maksimuimu uvekДа трећи блок у Дрмно ту је негде при крају, стара Костолац и даље има само један блок.
Remont od godinu dana , pod uslovom da imaju svu opremu

Нисам ни сумњао да су пиргава говна “заслужна” за тероризам уз укр безбедност. То сам и написао негде.Prema zadnjim informacijama obuku terorista koji su počinili zločin u Moskvi vršila je MI6 u Turskoj.
sta to znaci
sta to znaci
jel ce Putin da uhapsi Viktoriju Nuland ili samo kenjate opet?
Remont od godinu dana , pod uslovom da imaju svu opremu
Turbo hala rasturena !

jel to Hamas?
znaci nema nista od hapsenja Nulandove?Ruska osveta se sprema hladna. Bices obavesten kad pandrkne neko iz tvog tabora.