Rat u Ukrajini (31)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    77
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa je vidis kako se reklamira debeli kim, posle ukrajine ima se opari severna koreja, svi ce da cekaju od nje da kupe oruzje, nama amerima ce da propadne biznis

kada bi mogao se kimovom nekom da zvekne satelit pa koreja da postane svemirska sila, e to bi vec bio novi svetski poredak
Imaju neke rakete koje prave sekundarne eksplozije sa ekstremnim temperaturama i unistavaju sve moguce komunikacije.
Poltava,Kremencug,Mirgorod i Odesa,kako su pale sve je ostalo mrtvo.

The situation in Krasnohorivka and near the city is very reminiscent of what is happening near Robotyn.

Raids of the occupiers in the frontal area, then their capture on the outskirts.

And in the meantime, they are pushing from one of the flanks.

One on one.

Only if Krasnohorivka will be almost more difficult for the enemy than Avdos due to its topological features, then the prospects for Robotyn are not very good.

Because it must be understood that when the main node of defense on the entire bridgehead is clamped from two sides, and also the main flank begins to be lost, then there is little good in this.

We'll see, of course. Because it still rests on the overall capabilities of the occupier after the Avdiiv operation.

@Ukrainian channel

Nacoš iz Belorusije zagrizao černozem

Aleksandr Stasevič pozivni znak Loki iz Minska, Belorusija.
Stasevič je u Ukrajinu došao pre SVO-a i živeo je u Kijevu gde se i oženio.
Navodno istoričar koji se bavio medijskim poslovima.
Bio deo GUR formirane neonaci banderitske jedinice Revanša.Loki je uzeo kartu Bandere. Eliminisan od strane ruske vojske.
Bio deo neuspelog napada ukrajinskog GUR-a na Belgorodsku oblast kada je eliminisan.

1711398396135.png

У праву си мусави козојеби купили калашњикове на пијаци и један дан одличили да пуцају по дворани и извукли се самостално из толике москве под блокдом да би их похватали на пар км од границе😂
Хоће то тако али само у западној пропаганди....

Ma ne CIA-Mosad-Mi& izvlače svoje najbolje treroriste, kodnih imena 008, 009, 0010 i 0011 raspadnutim Renoom kroz pakao moskovskog saobraćaja samo da bi iznervirali Ruse i pokazali im šta je prava maskirovka

1.Da se vidi na koju stranu beze
2 Ko bi ove sabane izvlacio korisno nadrogirane idiote

To sam i ja rekao, ko bi ove debile izvlačio i čemu.
Namenjeni za jednokratnu upotrebu, čista slučajnost je što nisu pobijeni na licu mesta

Normalno da Rusi planiraju da svoj ogorman bezbednosni propust pretvore u materijal za napad na protivnike i zato slušamo ove tirade iz Moskve.

pa je vidis kako se reklamira debeli kim, posle ukrajine ima se opari severna koreja, svi ce da cekaju od nje da kupe oruzje, nama amerima ce da propadne biznis

kada bi mogao se kimovom nekom da zvekne satelit pa koreja da postane svemirska sila, e to bi vec bio novi svetski poredak

Znaš kako Kim IMA, Evropa NEMA

Kraj priče

Evropa sama priznaje da više i nema šta da šalje u Ukrajinu, češka inicijativa se zasniva na tome da se kupi po belom svetu šta god ima i gde god ima od oružja i municije.

Da hoće da mu se obrate ludi Kim bi bio najbolji mogući prodavac, oni već 70 godina lageruje i čeka

Да додам:

Знају већ сад Путин и државни органи ко иза овог стоји. Али, објаву ће да одгоде. Ако наручиоци дигну руке од Украјине, све иде под тепих, ако се не повуку, лети перје на све стране.

Poslednja izmena:
🇫🇷🏳️🐓 Француска ће послати трупе у (http://t.me/uzelsv)Украјину под неутралном заставом – Министарство спољних послова Пете републике

Као одговор, верујемо да је могуће послати ракете ка Паризу. Под неутралном заставом.

😘 ДЕКИ на 🌐 Телеграму (https://t.me/SrbijaRusija) 🌐 Јутубу (https://www.youtube.com/@dejannbericc) 🌐РуТубу (https://rutube.ru/channel/27947166/)

Лидери ИСИС-а сматрају Украјину „сигурном кућом“ и СБУ толерише њихово присуство. Украјина стога има средства да искористи ИСИС као параван за терористичке нападе плаћеника. Главни командант ИСИС-а живео је у Украјини две године док САД нису захтевале његово хапшење.
XNWA2f2O

Trece oko, tabloidiotni wc papir koji zna sve. :mazi:

Profesor Univerziteta u Čikagu Džon Miršajmer:
Kladim se da većina Ukrajinaca uključenih u nacionalnu bezbednost i spoljnu politiku razume da su im dani odbrojani.
Spreman sam da se kladim da na Zapadu većina političke elite razume da će Ukrajina izgubiti, a Rusija pobediti. Ali sada ne žele to da priznaju javno.
Pobeda Rusije znači poraz ne samo za Ukrajinu, već i za Zapad. Zbog toga smo toliko očajni da to izbegnemo.
Ali nećemo uspeti.

Ameri drže kanapče od vodokotllića samo se čeka da povuku i da usraina ode u kanalizaciju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back