Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.152
Volodji se izjalovio plan da prikaci napad Ukrajincima, ipak su islamisti krivci. Kremljobotici u soiku i neverici. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
2.300,000 војника !rusi su u rat krenuli sa 500.000 vojnika, veoma brzo su pozvali u pomoć još 200.000 čečena, uskoro su morali pozvati vagner grupu sa svojih 150.000 plaćenika i dati im još oko 400.000 zatvorenika, nakon toga su mobilisali još 300.000 regruta i sada šojgu izjavljuje da je rusiji potrebno novih 750.000 vojnika
Izgleda da je zgrada stvarno bila prazna. Ali...ispod zgradeDa da zato cijeli dan kopaju na toj lokaciji...čiste ubrzano ruševine.![]()
Nemislim ja na tip oruzija nego lokacijeHipersonični cirkon se koristi samo ako imaš tačne potvrdjene info o meti.Poprilično je skupa ta tehologija.
Koliko se ja secam u SVO su usli sa 100.000 vojnika a ne 500.000. Znam da je bila neka kritika na racun nedovoljnog broja.rusi su u rat krenuli sa 500.000 vojnika, veoma brzo su pozvali u pomoć još 200.000 čečena, uskoro su morali pozvati vagner grupu sa svojih 150.000 plaćenika i dati im još oko 400.000 zatvorenika, nakon toga su mobilisali još 300.000 regruta i sada šojgu izjavljuje da je rusiji potrebno novih 750.000 vojnika
Botoks udario u glavu..Volodji se izjalovio plan da prikaci napad Ukrajincima, ipak su islamisti krivci. Kremljobotici u soiku i neverici.
Bukvalno. Curenje nezaustavljivo.Botoks udario u glavu..
taj rat su svi šugosloveni izgubiliI još tvrde da su taj rat dobili![]()
Drzi se muceni Belgorod uprkos zdruzenom rusko-ukrajinskom bombardovanju. Hrad-heroj.
![]()
u belorusiji su pre agresije stacionirali soiro 150.000 vojnika, a u donjetsku i lugansku su imali još toliko. Paramilitatne snage su brojale oko 200.000. Sve je to krenulo na ukrajinuKoliko se ja secam u SVO su usli sa 100.000 vojnika a ne 500.000. Znam da je bila neka kritika na racun nedovoljnog broja.
I kojih 200.000 Cecena kad cecenija ima nesto preko milion stanovnika. To bi znacilo svaka muska glava.
јест к.Nemoj tako, oni svaki dan obaraju po raketlu. Evo ti dokaz na video, iskopaš ašovom rupu, gruneš parče metala i to je to, snimiš, baciš na noel i onda somovi se pecaju
pa kad je lavrov izjavio da je zelenski nacist iako je jevrejin, što i ukrajinci ne bi bili islamistički fanaticiVolodji se izjalovio plan da prikaci napad Ukrajincima, ipak su islamisti krivci. Kremljobotici u soiku i neverici.
neka tajna nato baza puna američkih admirala i generala pod nekim proplankom...Hipersonični cirkon se koristi samo ako imaš tačne potvrdjene info o meti.Poprilično je skupa ta tehologija.
нијеu belorusiji su pre agresije stacionirali soiro 150.000 vojnika, a u donjetsku i lugansku su imali još toliko. Paramilitatne snage su brojale oko 200.000. Sve je to krenulo na ukrajinu
Jel na Zlatiboru?neka tajna nato baza puna američkih admirala i generala pod nekim proplankom...
Rambo mora da snimi bar tri nastavka filma u BelgoroduDrzi se muceni Belgorod uprkos zdruzenom rusko-ukrajinskom bombardovanju. Hrad-heroj.
![]()
NE OBJAVLJUJ JAVNO TAJNE NATO LOKACIJE!!Jel na Zlatiboru?
Pa poveli su i kozeKoliko se ja secam u SVO su usli sa 100.000 vojnika a ne 500.000. Znam da je bila neka kritika na racun nedovoljnog broja.
I kojih 200.000 Cecena kad cecenija ima nesto preko milion stanovnika. To bi znacilo svaka muska glava.
Nema tajni za ruse, znaju sve podrume i laboratorijeNE OBJAVLJUJ JAVNO TAJNE NATO LOKACIJE!!
Zašto u svemu tražite neku zaveru i neke nesuvisle odgovore.
Da ih je neka služba izvlačila, ne bi svakako bežali sva četvorica u grupi u istim odelima u kojima su izvršili teroritički napad u istom raspadnutom renou u kome su došli na mesto zločina. Preobukli bi ih, obrijali, maskirali i izvukli na potupuno drugu stranu od očekivane u ko zna kom vozilu.
Ove bi svaka patrola zaustavila i privela, ne znam kako su uopšte prešli tolike kilometre
јефтиније је такојест к.
руси их бацају али скроз празне![]()
![]()