Rat u Ukrajini (31)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    77
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
rusi su u rat krenuli sa 500.000 vojnika, veoma brzo su pozvali u pomoć još 200.000 čečena, uskoro su morali pozvati vagner grupu sa svojih 150.000 plaćenika i dati im još oko 400.000 zatvorenika, nakon toga su mobilisali još 300.000 regruta i sada šojgu izjavljuje da je rusiji potrebno novih 750.000 vojnika
2.300,000 војника !
како ти лупаш човеће без блама и стида
Па са толиком војском би прегазила европу !, а не украину

Da da zato cijeli dan kopaju na toj lokaciji...čiste ubrzano ruševine.:mrgreen:
Izgleda da je zgrada stvarno bila prazna. Ali...ispod zgrade

''U stvari, sama zgrada je bila prazna i niko nije bio u njoj. Ispod „kreativne akademije“ nalazi se veliki podrum sa posebnim ulazom sa ulice Saltikov-Ščedrin (ova strana uništene zgrade uopšte nije prikazana).
Pored toga, pre više od godinu dana u dvorištu su postavljeni sistemi za ventilaciju i prečišćavanje vazduha (upravo kada je „iseljen“ Štab civilne zaštite).
Lokalni stanovnici su više puta primetili vozila sa crnim registarskim tablicama serije C6 na parkingu u blizini „kreativne akademije“.
Crne brojeve koriste SBU i GSSSZIU. Za njih su istaknuta slova C, P, T i broj 6. Zaposleni u SBU koriste šifru C6, a P6 i T6 su oznake za zajedničko korišćenje dve službe.
Dobijene su informacije da je zgrada bila tajni objekat jednog od strukturnih odeljenja SBU. Glasne izjave da se radi o „centru odlučivanja” ili „štabu” izazivaju sumnju, ali se sa sigurnošću može reći da se u „podrumu” nalazilo operativno osoblje jedne od jedinica specijalne službe.''

rusi su u rat krenuli sa 500.000 vojnika, veoma brzo su pozvali u pomoć još 200.000 čečena, uskoro su morali pozvati vagner grupu sa svojih 150.000 plaćenika i dati im još oko 400.000 zatvorenika, nakon toga su mobilisali još 300.000 regruta i sada šojgu izjavljuje da je rusiji potrebno novih 750.000 vojnika
Koliko se ja secam u SVO su usli sa 100.000 vojnika a ne 500.000. Znam da je bila neka kritika na racun nedovoljnog broja.
I kojih 200.000 Cecena kad cecenija ima nesto preko milion stanovnika. To bi znacilo svaka muska glava.

Drzi se muceni Belgorod uprkos zdruzenom rusko-ukrajinskom bombardovanju. Hrad-heroj. :mrgreen:

Fwuy6x2WIAEBdd5.jpg
:D

Screenshot_20240218_235701_com.android.chrome_edit_3906836791215839.jpg

Screenshot_20240305_200656_com.android.gallery3d_edit_5143996938171853.jpg

Koliko se ja secam u SVO su usli sa 100.000 vojnika a ne 500.000. Znam da je bila neka kritika na racun nedovoljnog broja.
I kojih 200.000 Cecena kad cecenija ima nesto preko milion stanovnika. To bi znacilo svaka muska glava.
u belorusiji su pre agresije stacionirali soiro 150.000 vojnika, a u donjetsku i lugansku su imali još toliko. Paramilitatne snage su brojale oko 200.000. Sve je to krenulo na ukrajinu

u belorusiji su pre agresije stacionirali soiro 150.000 vojnika, a u donjetsku i lugansku su imali još toliko. Paramilitatne snage su brojale oko 200.000. Sve je to krenulo na ukrajinu
није
све док није Укри су шутирали руске ђенерале ко гован, јурећи на крим
1711394356301.png

онда кад више није било 5 и 20:1 за Укре онда је постало озбиљније

Zašto u svemu tražite neku zaveru i neke nesuvisle odgovore.

Da ih je neka služba izvlačila, ne bi svakako bežali sva četvorica u grupi u istim odelima u kojima su izvršili teroritički napad u istom raspadnutom renou u kome su došli na mesto zločina. Preobukli bi ih, obrijali, maskirali i izvukli na potupuno drugu stranu od očekivane u ko zna kom vozilu.

Ove bi svaka patrola zaustavila i privela, ne znam kako su uopšte prešli tolike kilometre

У праву си мусави козојеби купили калашњикове на пијаци и један дан одличили да пуцају по дворани и извукли се самостално из толике москве под блокдом да би их похватали на пар км од границе😂
Хоће то тако али само у западној пропаганди....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back