Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.159
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
наравно да нијесуNe znam da li propadose,ali nisu u zavidnoj situaciji,to znas i sam.
Nisu propali, samo treba da se popune one rake na kupljenim parcelama, da ne zvrje prazneзначи пропадоше ако прикупе још више војске и више снага?![]()
Nemoj da mi zaboravljaš NASAMS-e i IRIS-T šklopocijeovo je već trideseti patriot sistem koji su rusi uništili
najveća vojska u ukrajini će biti zeleni kadarзначи пропадоше ако прикупе још више војске и више снага?![]()
сумњамnajveća vojska u ukrajini će biti zeleni kadar
takvo nešto ne postojiNemoj da mi zaboravljaš NASAMS-e i IRIS-T šklopocije
Ovo je przenje a ne sta BARON i TIXI Golijas " smatraju "![]()
Hipersonični cirkon se koristi samo ako imaš tačne potvrdjene info o meti.Poprilično je skupa ta tehologija.Sve ovo su znali i ranije
Potanje od milion dolara sta su cekali do sad???
Od potvrdjene informacije troje civilaHipersonični cirkon se koristi samo ako imaš tačne potvrdjene info o meti.Poprilično je skupa ta tehologija.
Ali u fabrici ima gazda kojemu su radnici trošak, i onda mu, na primer, na pamet padne da ih zameni sa onima koji manje traže kao, recimo Nepalci, pa onda pojam nacije, ako si taj radnik, može nabiti na kukuruz.Нација, то су ти као запослени у једној фабрици.
Ту они реализују себе, зарађују за леба,
ако је добра и јака фабрика
има и добру социјалу ...
У кругу фабрике постоји обданиште за децу,
дом здравља за запослене,
добре плате, добри регреси,
мали фудбал викендом и путовање у иностранство
женама за Осми март.
Паметан радник чува своју фабрику.
То ради чак и онај са пола мозга.
Visoko precizne FABOVKE u koje botorussi polazu sve nade ali
Naveo si, ako se ne varam, cifru od trista hiljada ruskih vojnika pred Kijevom. Da je to tako bilo oni bi i ostali tamo jer ta cifra već dve godine ratuje sa svim Ukrajincima koji dođu na front.
Da da zato cijeli dan kopaju na toj lokaciji...čiste ubrzano ruševine.Od potvrdjene informacije troje civila![]()
Ne preteruj. Mislim da je ostao još poneki.takvo nešto ne postoji
to je ruska izmišljotina kako bi plašili narod da glasa za putinaNe preteruj. Mislim da je ostao još poneki.
rusi su u rat krenuli sa 500.000 vojnika, veoma brzo su pozvali u pomoć još 200.000 čečena, uskoro su morali pozvati vagner grupu sa svojih 150.000 plaćenika i dati im još oko 400.000 zatvorenika, nakon toga su mobilisali još 300.000 regruta i sada šojgu izjavljuje da je rusiji potrebno novih 750.000 vojnikaNaveo si, ako se ne varam, cifru od trista hiljada ruskih vojnika pred Kijevom. Da je to tako bilo oni bi i ostali tamo jer ta cifra već dve godine ratuje sa svim Ukrajincima koji dođu na front.