Mstislav
Stara legenda
- Poruka
- 75.200
Zgrada SBU stambena zgrada.Dzejmi Sej amater za kremljobotske kolege.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne nasjedaj na jeftinu propagandu.
Дечко драги, то није писало на за Хрвате у Хрватској. Писало је овако:Nije bio konstitutivan jer da je bio konstitutivan mora u ustavu pisat ovako jasna odredba:
"Srpski narod u Hrvatskoj je konstitutivan!"
.
Socijalistička Republika Hrvatska je nacionalna država hrvatskog naroda, država srpskog naroda u Hrvatskoj i država drugih naroda i narodnosti koje u njoj žive.
Zamisli da su ih uhapsili u Moskvi ili negde blizu grada? Onda ne bi imalo smisla povezivanje sa Ukrajinom. Ovako pustiš ih što bliže Ukrajini i spominješ prozor.Zašto u svemu tražite neku zaveru i neke nesuvisle odgovore.
Da ih je neka služba izvlačila, ne bi svakako bežali sva četvorica u grupi u istim odelima u kojima su izvršili teroritički napad u istom raspadnutom renou u kome su došli na mesto zločina. Preobukli bi ih, obrijali, maskirali i izvukli na potupuno drugu stranu od očekivane u ko zna kom vozilu.
Ove bi svaka patrola zaustavila i privela, ne znam kako su uopšte prešli tolike kilometre
Zamisli da su ih uhapsili u Moskvi ili negde blizu grada? Onda ne bi imalo smisla povezivanje sa Ukrajinom. Ovako pustiš ih što bliže Ukrajini i spominješ prozor.
Tako im i Srbi upali u veliki supermarket i pobili vise od 100 ljudi 1999Tako i Nato razvaljivao stab DB-a 99 u Srbiji.![]()

da tacno, helikopter se pise sa k a helihopter sa hI sam sam nepismen i cesto me ispravljaju,ali moram.
Helikopter.
Ovo je više ukrajinska patologija. Procurelo do amera pa su ucenjivali ruse mogućnošću pritiska na ukre.Управо.
Тако су на Филипинима (такође њихов ИСИС) побили масу људи у Римокатоличкој цркви, незадовољни позиционирањем исте у односу на рат у Сирији и тадашња дешавања у Украјини. Црк'о дебил Војтила па немају свог играча у Ватикану и тако врше притисак. .
О тероризму у америчком аранжману, од Авганистана преко Балкана, Кавказа, Либије и Сирије да не говорим.
pa kad ne znaš dosta više.Ove bi svaka patrola zaustavila i privela, ne znam kako su uopšte prešli tolike kilometre
Uh,izbacio si me iz cipela.da tacno, helikopter se pise sa k a helihopter sa h
Varas se, Putina ne gotivim od prvog dana njegove vlasti, protiv Rusa kao naroda nemam bas nista to nije isto.
nijeStaljin ih predvodio,jel?
kupuješ veće brojeve cipela jer još uvek rasteš i razvijaš seUh,izbacio si me iz cipela.
I u 52, mi jedan dio raste.kupuješ veće brojeve cipela jer još uvek rasteš i razvijaš se
Nije ti ovo Cirkon, uzgred da li zaista misliš da če Rusi 3M22 ukucavati brojevima za utiskivanje, kao na kuku za vuču
Budi malo ozbiljan, nije ni mesto ni vreme za glupiranje.

Nemoj tako, oni svaki dan obaraju po raketlu. Evo ti dokaz na video, iskopaš ašovom rupu, gruneš parče metala i to je to, snimiš, baciš na noel i onda somovi se pecajuНАПАДНУТЕ И БАТЕРИЈЕ ПВО СИСТЕМА ПАТРИОТ НА АЕРОДРОМ ЖУЉАНИ КОД КИЈЕВА! ЦИРКОН ПРОТИВ МИМ-104
Руска армија извела је данас по први пут масовне ракетне нападе само што за разлику од оних са почетка рата и од 9. октобра 2022. када је почела одмазда због напада на Керчки мост напала и центр одлучивања и то у ширем центру Кијева.
Напад на зграду СБУ на рођендан те службе коју Москва заједно са војном службом безебдности доводи у везу са недавним терористичким нападом указује да је операција „Омазда“ почела и да рат у Украјини улази у нову фазу рата која је отворенија и да Москва заправо полагано отпушта кочницу што се тиче напада циљева.
Док су први циркони погађали зграду СБУ, нападнут је и аеродром Жуљани у оклини Кијева где су биле размештене ПВО батерије ракетног система МИМ-104 Патриот.
Овај напад заправо указује да све теорије о томе како је Патриот обарао Кинжале и страх и трепет за све руске ракете осим за Х-22 пошто та теорија још увек није разјашњена.
Evo noell izveštaava da je oborena raketa. tako da si u pravu, obaraju nacistiNaravno da nije, gde bi Rusima oborili bilo sta. Kremljobotici veruju u svakakve bajke.![]()
Nije bio konstitutivan jer da je bio konstitutivan mora u ustavu pisat ovako jasna odredba:
"Srpski narod u Hrvatskoj je konstitutivan!"
.

nijednoj zemlji dugogodisnji diktator nije dobro doneo, ili ti mozda znas suprotno.
Sve ovo su znali i ranijeНАПАДНУТЕ И БАТЕРИЈЕ ПВО СИСТЕМА ПАТРИОТ НА АЕРОДРОМ ЖУЉАНИ КОД КИЈЕВА! ЦИРКОН ПРОТИВ МИМ-104
Руска армија извела је данас по први пут масовне ракетне нападе само што за разлику од оних са почетка рата и од 9. октобра 2022. када је почела одмазда због напада на Керчки мост напала и центр одлучивања и то у ширем центру Кијева.
Напад на зграду СБУ на рођендан те службе коју Москва заједно са војном службом безебдности доводи у везу са недавним терористичким нападом указује да је операција „Омазда“ почела и да рат у Украјини улази у нову фазу рата која је отворенија и да Москва заправо полагано отпушта кочницу што се тиче напада циљева.
Док су први циркони погађали зграду СБУ, нападнут је и аеродром Жуљани у оклини Кијева где су биле размештене ПВО батерије ракетног система МИМ-104 Патриот.
Овај напад заправо указује да све теорије о томе како је Патриот обарао Кинжале и страх и трепет за све руске ракете осим за Х-22 пошто та теорија још увек није разјашњена.
![]()
Ah da... Putin i nije diktator...

Dakle, nigdje ne piše da ste konstitutivni...
Nego, ti bi želio da to znači konstitutivnost, ali mi smo lukavi i oprezni, i nedamo ti da upišeš "Srbi su konstitutivni"...
I onda, kad ti nedamo i kad ti nikad nismo dali da upišeš tu riječ, nisi postao konstitutivan...
Tvoja tumačenje bi značilo da su konstitutivni i drugi narodi koji se špominjaju u odredbi...
Naprimjer hrvatski Romi su konstitutivni...
I onda, ako hrvatski Romi nešto odluče, Hrvati moraju slušati Rome kao svoje gospodare, jer glas svakog Roma vrijedi kao tisuću glasova Hrvata...
.
Polako Mrsislave polako nemoj da trcis pred ruduAl taj Amer svejedno ne bi napustio propalu Ameriku i dosao da zivi u procvetajucu Volodjinu RF.![]()