febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.568
Suka bljat, opet po mucenom ZEIKSU16

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Suka bljat, opet po mucenom ZEIKSU16
Samo gledam kako se pecaaju somovi, iz dana u dan, pa to bude malo smešno, al za divno čudo ni jedan ne spadne sa udiceSta ti upalo smesno teletabisu![]()
Inače u DE se slavi pobjeda Putina po nekim lokalima.
Ovo im je himna
U boji po želji naručiocaA ukrajini ne treba ? Oni ga prave za 20 minuta sa 3d štampačem !!!
![]()
Ma slave Deutscheri. U Bad Homburgu u lokalu upravo to sviralo. Dopisujem se s kolegicom.Slave u mrskoj DE, pobegli od Volodjinog zlatnog doba. Da ih poteras nazad nastala bi kmeka do neba.![]()
Dade li Volodja kakvu kintu RS ili je samo blebetano po obicaju?![]()
Орикс визуелно потврдио или промашај за 200 метара, или је била макетаBijem danju, bijem noću
Iskander prži Ukro PVO
Nadam se da je posada preživela
Ti si, za razliku od Phoebe, išao u školu. Vidim korienski hrvatski se savladaoCroukro bojna, vrieme je za presvlačenje. Sad je već ožujak 1945. ovoga rata. Berlin (Kijev) će uskoro pasti. Führerove i poglavnikove slike liepo na tavan.
Smrt fašizmu sloboda narodu!
I ja bih da imam pravo glasa.
Njet, ruski je najljepši pa onda ivrit.Najljepši je srpski jezik. To kažu sami Rusi.
Da, naravno. Promičem stare hrvatske vriednosti iz NDH. Pita me jedna osoba jeli mi žao što više nema kuna u optjecaju. A ja joj kažem da mi nije žao Tuđmanovih kuna jer doma još imam kuna iz 1941.Ti si, za razliku od Phoebe, išao u školu. Vidim korienski hrvatski se savladao![]()
Imao sam priliku višestruko biti u kontaktu sa Židovima iz Izraela. I slušao sam ivrit. Nimalo lijep jezik. Mađarski je ljepši.Njet, ruski je najljepši pa onda ivrit.