ako prestaneš da pišeš ima drastično da skoči.Nivo komentara na forumu jako opada. Super moderatori, to vas ne zanima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako prestaneš da pišeš ima drastično da skoči.Nivo komentara na forumu jako opada. Super moderatori, to vas ne zanima?
Putin full post-election press conference with many interesting questions and answers:
Objavio je Medvedev već 15 puta, pa nema potrebe.Nije skupio jajca da objavi full rat Ukrajini i Zapadu. Dosadno.![]()
Objavio je Medvedev već 15 puta, pa nema potrebe.
Nije skupio jajca da objavi full rat Ukrajini i Zapadu. Dosadno.![]()
Taj malo objavljuje rat Zapadu, malo votki.
U Ukrajini bi bilo dobro održati izbore, predsedničke npr.Ваистину, а није ни Зеленски Русији. Интересантно.
Оно, окупатор му у држави, било би логично да му се и формално да до знања да сте у рату.
Prostom logikom i matematikom nije moguce pokrasti 90% izbora,to znaci da je svaka kuca u Rusiji pod totalnom kontrolom.Ako izbori u Rusiji ovise o tih nekoliko demonstracija građanskog neposluha, onda nešto gadno ne štima u državi.
Ne,nego bi objava rata uvukla u sukob jos 4 zemlje koje imaju pravo da reaguju na nacizam.Nije skupio jajca da objavi full rat Ukrajini i Zapadu. Dosadno.![]()
I ja sam primjetio da se to desilo otkako si se ti uključio na temu !Nivo komentara na forumu jako opada. Super moderatori, to vas ne zanima?
Sva sreća da su tako mekani, inače bi tebe prvog eliminisali !!!Nivo komentara na forumu jako opada. Super moderatori, to vas ne zanima?
Ja sam sa sela. Moraš malo i istrpiti nas seljake. Nismo mi fini ko vi gospoda.I ja sam primjetio da se to desilo otkako si se ti uključio na temu !![]()
U Ukrajini bi bilo dobro održati izbore, predsedničke npr.
a zašto u Russiji nije bilo izbora npr od 1937 do 1946?U Ukrajini bi bilo dobro održati izbore, predsedničke npr.
Smetalo mu je sto su Jevreji pametniji od Nemaca.Amerika to podržava čim snadbeva Izrael oružjem. A izraelu ništa sankcije, nista zabrana sportistima, nikakva osuda od ostale nato bande. Prateći tu sutiaciju tamo nekad se zapitam šta je to Hitler imao protiv Jevreja. Možda je tada znao nešto što mi ne.
Prostom logikom i matematikom nije moguce pokrasti 90% izbora,to znaci da je svaka kuca u Rusiji pod totalnom kontrolom.
Bullshit,Rusi su se ujedinili kada su shvatili da se ceo svet okrenuo protiv njih.
A to ce tek da oseti zeljo i podguzni katolibani iz ndh
Ne,nego bi objava rata uvukla u sukob jos 4 zemlje koje imaju pravo da reaguju na nacizam.
Nije problem ako nisi znao,ali je problem sto se smejes drugima za ono sto ne znas.
Otkuda znas da je bilo samo "nekoliko demonstracija gradjanskog neposluha" sigurno je da nesto ne stima u drzavi kao npr. odlazak mnogih posle pocetka rata.Ako izbori u Rusiji ovise o tih nekoliko demonstracija građanskog neposluha, onda nešto gadno ne štima u državi.
Pa samo par pokušaja, ako izuzmeno sve one lažne snimke što kruže netom. I ako to ubrojimo opet mizerija teška. Sa tim su samo pomogli da Rusi i Rusija budu jedistveni u ovim trenuntcima. Moramo ih na tome zahvalitiOtkuda znas da je bilo samo "nekoliko demonstracija gradjanskog neposluha" sigurno je da nesto ne stima u drzavi kao npr. odlazak mnogih posle pocetka rata.
Da je bilo hiljadu pokusaja mi bi opet videli 2-3Pa samo par pokušaja, ako izuzmeno sve one lažne snimke što kruže netom. I ako to ubrojimo opet mizerija teška. Sa tim su samo pomogli da Rusi i Rusija budu jedistveni u ovim trenuntcima. Moramo ih na tome zahvaliti
Al možda bi vi hteli da ih je bilo par meleona ali na svu sreću nije. Misliš da bi tako nešto propustile svetske mreže ili onih par hiljada kontrola na iizborima.Da je bilo hiljadu pokusaja mi bi opet videli 2-3