Rat u Ukrajini (31)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    77
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Нека француски генерали не паниче, због њих Кина сигурно неће слати војску! Изгинуће сами и без Кинеза. Додуше, планинарећи.
Moraju i oni da opravdaju svoje visoke plate, sigurno je kada bi mogli da biraju izabrali planinarenje, mada i to nije bezopasno:think:

Poceli su da uvlace i druge u rat

МГБ Придњестровља извештава о нападу на војну јединицу непознатих беспилотних летелица камиказа. Дошло је до експлозије праћене пожаром. Жртава нема.

sirijski.jpg

Хаг мора хитно да реагује! Па зар овако по пријатељима и патнерима који су само дошли на консултације, неки као болничари, а неки као активисти за права угрожених врста?
И понеки заутали куХар. :namcor:

Оружане снаге Украјине се повлаче због неспособности да се супротставе руској војсци, изјавио је координатор за стратешке комуникације у Савету националне безбедности Сједињених Америчких Држава Џон Кирби.

💬 „Видите, гори им под ногама. Понестаје им муниције у Донбасу и повлаче се на другу и трећу линију одбране“, рекао је он.

Posinak vrhovnog zapovjednika oružanih snaga Ukrajine Syrskog, Ivan, koji živi u Australiji, zatražio je od Putina rusko državljanstvo kako bi mogao glasati na izborima.

‘Došao sam podržati izborni proces. Ovdje, ispod zgrade Generalnog konzulata u Australiji, u gradu Sydneyu. S velikim bih zadovoljstvom i sam sudjelovao u izborima, u tom procesu, glasao bih, dao bih svoj glas, ali nemam rusko državljanstvo.

Na ovom valu molim predsjednika Ruske Federacije da me proglasi državljaninom Ruske Federacije kako bih i ja mogao dati svoj glas'

Nisu svaki izbori sprdnja, osim u autokratijama kao što su Srbija i Rusija.
Bome danas jeste. Pravu demokratiju smo imali po selima srednjeg veka kada su naši stari birali najboljeg medju njima za kneza ili harambašu. Ova današnja se svodi na lažno predstavljanje i profilisanje svesti glasača.laž za lažju.

Izbor nema smisla ako ličnost ne poznaješ moralno i stručno. A pitanje je koliko su glasači za to sposobni. Isto tako nema smisla ako ne možeš da momentalno opozoveš izabranog.
Makron preti iz prazne puške i svi to znaju. Završio bi mandat u roku od odmah da mu se vrati u Francusku 1000 mrtvih regruta zbog rata koji ih se ne tiče. Ovo što ginu pripadnici Legije i dobrovoljci je jedna stvar, ovo bi bila druga.
budala. dao sam ti ga kao primer sprdnje od francuskih izbora. slično je senilni pedofil došao na vlast.

Poslednja izmena:
Jel si ti na nekim droZama ili nas zaje***aš ovde?Nama Turci nisu baš ništa poklonili da bi mogli to da traže nazad.Za teritorije se ratovalo i kada nešto osvojiš to je tvoje i nema nazad.Turci,Britanci,USA su kao što si izvoleo napisati bili kolonizatori,odnosno lopovi,pijavice,upotrebi reč po izboru,nebitno je.A Ukrajina NIKADA nije ratovala za teritoriju na kojoj je nego je sve dobijala tuđim osvajanjima i uglavnom se na račun tuđe milosti širila.Jel si ti išao uopšte u školu?Znaš li išta iz istorije?
Како је могла ратовати кад није постојала, као ни Словенија? :namcor:

Odaziv na predsjedničke izbore bio je rekordan u povijesti moderne Rusije.

Do 15:45 sati po moskovskom vremenu, ukupni odaziv na ruskim predsjedničkim izborima, uključujući daljinsko elektroničko glasovanje, bio je veći od rekordnih 70,81 posto, rekla je čelnica Središnjeg izbornog povjerenstva Ella Pamfilova, a prenosi Interfax.

Prethodno je objavljeno da je izlazak na predsjedničke izbore premašio brojke iz 2018. Tada je na biračka mjesta izašlo 67,54 posto birača.

Glasovanje na predsjedničkim izborima u Rusiji 2024. godine održava se tri dana i završava 17. ožujka navečer. Kako bi ih pratili, u zemlju je došlo 1115 promatrača i stručnjaka iz 129 zemalja.
1710689829344.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back