Djura Nikolajevic
Veoma poznat
- Poruka
- 12.033
Ti pogodjen, meni ne smeta tvoje jedenje g. iako traje vec dugo samo me cudi kako ti se nije ogadilo.Aj ne lupaj više majke ti, sad već prelaziš u jedenje gvana.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti pogodjen, meni ne smeta tvoje jedenje g. iako traje vec dugo samo me cudi kako ti se nije ogadilo.Aj ne lupaj više majke ti, sad već prelaziš u jedenje gvana.
ono kad ti pripadnik naroda koji je bio fasista 1914 i nacista 1941 daje moralne pridike eh te nase komsije nema zla kojeg oni nisu bili deoMisliš na Pavelića 1941. ili na Tuđmana 1991?

iluminatiZanimljivo, isto to kažu i usraše, kako to, kako to?
Nisu svi Hrvati bili Ustase kao sto nisu ni svi Srbi bili za Tita ili cetnikeono kad ti pripadnik naroda koji je bio fasista 1914 i nacista 1941 daje moralne pridike eh te nase komsije nema zla kojeg oni nisu bili deo![]()
Polako.Ne šamara niko NATO, to si se nešto prevario, ginu Ukrajinci, Rusi i određeni broj plaćenika, na NATO zemlje bombe ne padaju.
Da li će i kada, videćemo
Ako je tebi sada lakše zato što ginu Ukrajinci i ruši im se zemlja, kao što je nama, onda u redu bitno je da je tebo lakše na duši
Ako misliš da će nam se Kosovo vratiti zbog ovoga što Rusi rade, moraću da te razočaram, ako uopšte imaš takve iluzije.
Apsolutno se slažem, mada slaba vajda od toga nesretnicima stradalim u Jasenovcu i širom ondašnje NDH.Nisu svi Hrvati bili Ustase kao sto nisu ni svi Srbi bili za Tita ili cetnike
Ne znam uopšte šta pokušavaš, jer su ruski vojnici bili u Južnoj Osetiji sa sastavom od otprilike 500 vojnika i sa mandatom UNa, bili još od 1993. godine . U principu ne smiješ napadati mirovnjake, pogotovo ako dolaze iz sile kakva je Rusije, jer je to vrlo glup potez ! A pogodi ko je nagovorio glupavog Sakašvilija da uradi tako nešto, obučavao trupe, obećao mu svu pomoć upravo kao što su obećali Ukrajincima i na kraju ga ostavio kao goffno na kiši ! Na internetu imaš postavljena masu videa prije 2008. godine kako američki marinci pripremaju gruzijske vojnike prije napada na Chinvali !Da a amerikanci nisu znali nista o tome dok se vojska ruska nije pojavila u Gruziji kao 2021.i 22. kada je u pitanju Ukrajina.![]()
Don’t try and fool intelligent people with the discredited story of the so-called Russian attack on Georgia. It never happened and everybody knows it.Zasto je ponuda Ukrajini dosla bas 2008? Te godine je Rusija harala Gruzijom sa tendencijom nastavka sprovodjenja Putinovih suludih ideja, Amerika je napravila gresku sto nije nekim Lex speciailis primila Ukrajinu u NATO te godine, ne bi bilo aneksije Krima ni ovog glupog rata.
N1 je jedini pouzdan izvor za krug 2... Jbt, na kojim ste gomnima?!Sudeći po rečniku i argumentima, za konzumente Pinka i Hepija.
Nasli mu deo noge. Da ne brine…,Šta se slikao, slikao se
Oleksandr Hostishchev, komandant Cunami puka
the commander of Tsunami Regiment of
Pogledajte prilog 1515676
Ko ti je to rekao ..U Nemačkoj radnicke plate nisu velike ..Mislim da je razlika 1:2 dok su troskovi života sigurno 3:1 ..Nemački radnik je u K..Zadnjih 20g se nista specijalno ne dešava po pitanju povećanja prihoda ali su im zato rashodi otisli u nebo ..Ruski radnik mora da radi 2 godine za jedan mjesec rada njemačkog radnika - Rusija pobeđuje!!!
Ta nafta i gas su svuda. Izvire svuda. Ali zapad nece dobiti nista.Au, znaci istina je
Ipak sam ja pogresio
a Tixoglu u pravu
U Rusiji stvarno teku gas, nafta i aluminijum po ulicama
Vreme lagodnog lelemudanja je završeno. Moraće da se plati. Jednom rekoh jednom Austrijanci da će dolaziti sa kanticom u Srbiju .Ta nafta i gas su svuda. Izvire svuda. Ali zapad nece dobiti nista.
Nisam siguran da li postoji štampano izdanje. Profesor Kutlešić, vođa našeg pravnog tima, je imao nekoliko intervjua, može da se nađe na netu. Evo ga jedan:Izvinjavam se na spamu, danas si spomenuo pregovore pre bombardovanja 99-te i neke cinjenice oko pregovara.
Da li postoji njihova stampana publikacija u vidu knjige?
HvalaNisam siguran da li postoji štampano izdanje. Profesor Kutlešić, vođa našeg pravnog tima, je imao nekoliko intervjua, može da se nađe na netu. Evo ga jedan:
https://www.nedeljnik.rs/to-sto-je-...vo-kosovo-i-metohija-sta-je-bilo-sta-ce-biti/
U Francuskoj vec godinama gradjani i nemaju neki izbor. Uvereni su da biraju manje zlo, to im je jedina mogucnost koju im je sistem ostavio.Svaki izbori su sprdnja. Nigde nema momentale i dobre kontrole vlasti. Eto francuzi izabrali babojepca a on bi ih uvukao u rat za koga nisu glasali.
Nisu svaki izbori sprdnja, osim u autokratijama kao što su Srbija i Rusija.Svaki izbori su sprdnja. Nigde nema momentale i dobre kontrole vlasti. Eto francuzi izabrali babojepca a on bi ih uvukao u rat za koga nisu glasali.
Tih 500 vojnika su bili garancija Moskve Abhaziji da ce zateceno stanje biti zacementirano za vek vekova a ti ako hoces veruj da su to bile mirovne snage sa dobrim namerama ili da je 40ak hiljada Abhaza proteralo 250 hiljada Gruzijaca bez pomoci Moskve sa suverene teritorije Gruzije.Ne znam uopšte šta pokušavaš, jer su ruski vojnici bili u Južnoj Osetiji sa sastavom od otprilike 500 vojnika i sa mandatom UNa, bili još od 1993. godine . U principu ne smiješ napadati mirovnjake, pogotovo ako dolaze iz sile kakva je Rusije, jer je to vrlo glup potez ! A pogodi ko je nagovorio glupavog Sakašvilija da uradi tako nešto, obučavao trupe, obećao mu svu pomoć upravo kao što su obećali Ukrajincima i na kraju ga ostavio kao goffno na kiši ! Na internetu imaš postavljena masu videa prije 2008. godine kako američki marinci pripremaju gruzijske vojnike prije napada na Chinvali !
Ah da zaboravio sam najveći dio nabavljenog oružja za dako suludu akciju je upravo došao (kupljen) iz Ukrajine, tako da može se reći da je još 2008. godine CIA rovarila po istoj!
U Pridnjestrovlju je otvoreno svih šest biračkih mjesta za ruske predsjedničke izbore - IlRussoNisu svaki izbori sprdnja, osim u autokratijama kao što su Srbija i Rusija.
Mi smo imali 10 puta normalnije izbore čak i 90-tih kad je Milošević krao glasove Šiptara, nego sada.
Makron preti iz prazne puške i svi to znaju. Završio bi mandat u roku od odmah da mu se vrati u Francusku 1000 mrtvih regruta zbog rata koji ih se ne tiče. Ovo što ginu pripadnici Legije i dobrovoljci je jedna stvar, ovo bi bila druga.