Rat u Ukrajini (31)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    77
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije ni važno,šta sad da im brojimo u jedan ili dva vojnika......ono što je važno je da je usrainaca poginulo 500.000,tj 900.000

Да, то се рачуна. Узми број војника на почетку рата, потом са пуном мобилизацијом па погледај сада како ****** свуда беже ко зечеви. Значи да их је мањина. Чему потреба да се мобилише пола милиона људи колико је тражио Залужни? Да се створи вишак или да се попуни постојећа структура?
Али глувоме шапутати и слепом намигивати је узалудан посао, знам то. Ово је намењено онима који о свему размисле и имају свој став. Ти сигурно ниси међу њима.
Успут, немој да случајно тучеш жену.

Pa na kojoj smo mi temi sada ? Ček da pogledam sunce mu žareno !!!

Ufffffffffff prepade me načiisto, da tema ja RAT u UKRAINI

Не знам. То је неко твој писао. Ја то сигурно писао нисам. Нема смисла да ми приписујеш речи које никада нисам ни написао, ни изговорио ни помислио.

То је врло непарламентарно. Молим те поведи рачуна.

Propišaće majčino mleko

Dvojica državljana Ukrajine privedena su u LNR zbog špijunaže, saopštio je regionalni FSB. Kako se navodi, prikupljali su podatke o lokacijama žive sile i vojne opreme Oružanih snaga Rusije uključenih u specijalnu vojnu operaciju. Zatim su te informacije preneli agentima SBU i predstavnicima OSU.

Помоћ за становнике Авдеевке Руско војно особље пружило је помоћ становницима Авдејевке. Грађанима је донета храна, вода, лекови, огрев и угаљ.
Istrosi se Putko bogami, nije sala nahraniti 50 staraca i starica plus im i pasos dati.

Не знам. То је неко твој писао. Ја то сигурно писао нисам. Нема смисла да ми приписујеш речи које никада нисам ни написао, ни изговорио ни помислио.

То је врло непарламентарно. Молим те поведи рачуна.
Nisam ja ni rekaoo da si ti !!!
A koji su to moji a koji tvoji ?

Američka vojska je neefikasna, korumpirana i opasna po naciju, kaže američki novinar Taker Karlson.

,,Možda grešite u vezi sa američkom vojskom, najcenjenijom institucijom u američkom društvu. Korumpirana je i neefikasna. U stvari, to bi moglo predstavljati opasnost za našu zemlju. I uzgred, više od 80 godina nije dobila nijedan veliki rat. Ali glavni problem su ljudi koji je kontrolišu. Najgori ljudi u državi kontrolišu najbolje. I to je dokazano!"

I oni bi protiv RUSIJE !!! :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F51c0569b-fdb1-4b97-8317-5114c3188a1d_512x378.jpeg

❗🇷🇺 Стално се састајем са учесницима СВО. То су и професионална војна лица и добровољци, људи цивилних занимања који су мобилисани на служење војног рока. Сви су узели оружје у одбрану своје отаџбине. Знате, гледам ове храбре људе, понекад врло младе момке, и без икаквог претеривања могу рећи: срце ми је испуњено поносом за наш народ, наш народ и посебно за ове људе. Такви људи сигурно неће одустати. Неће се повући, неће вас изневерити и неће попустити.
Низак вам наклон - Путин.

📌 Знате да је реч елита у великој мери дискредитовала себе од оних који себе без икаквих заслуга за друштво сматрају посебном кастом, мислим на оне који су претходних година пунили џепове због процеса у економији 90-их. Они дефинитивно нису елитни.
Права елита су сви они који служе Русији, радници и ратници, поуздани, доказани радом, који су доказали своју приврженост Русији – достојни људи. С тим у вези, сматрам важном одлуком да ће од 1. марта ветерани СВО, као и војници и официри, моћи да се пријаве за учешће на првом току обуке кадровског програма. Назовимо то 'Време хероја' - Путин.

📌 Путин: Ресурсе треба улагати у Русију, у регионе, у развој компанија, у обуку кадрова. Најпоузданија заштита имовине и капитала руског бизниса је наша јака, суверена земља.

📌 Путин: Желео бих да се посебно задржим на питањима регионалног развоја. Шта се нуди? Пре свега, потребно је смањити дужничко оптерећење конститутивних субјеката Руске Федерације. Сматрам да је неопходно отписати 2/3 дуга региона по буџетским кредитима.

📌 Баштенска партнерства нису укључена у програм социјалне гасификације. Проблем погађа милионе породица. Наравно, то треба решити, и то у интересу наших грађана. Проширити програм социјалне гасификације и проширити мреже до граница парцела са кућом баштенских друштава

📌 Путин: Нови значајан путни пројекат је, наравно, изградња аутопута Џугба-Сочи. То ће смањити време путовања од аутопута М-4 «Дон» до Сочија за четири пута. До сат и по! Штавише, то ће омогућити да се обала Црног мора активно развија.

❗ Путин: Реализација свих намераваних планова данас директно зависи од наших војника, официра, добровољаца, свих војних лица која се сада боре на фронту, од храбрости и одлучности наших сабораца који бране отаџбину, иду у напад , идиу напред под ватром, жртвују се за нас, за Отаџбину. Управо они, наши војници, данас стварају апсолутно неопходне услове за будућност земље и њен развој. Низак вам наклон момци.

❗ Путин: Захваљујем свим грађанима Русије на солидарности и поузданости. Ми смо једна велика породица. Заједно смо и зато ћемо урадити све како планирамо и желимо. Како сањамо. Верујем у наше победе, успехе, у будућност Русије!

Два сата: Порука 2024. постала је најдужа у историји, победивши чак и чувену 2018. са својих 110 минута

"Речено вам је да се јавите на Волгу и да се предате. Зашто се борите?"

Видео снимак разговора заробљених и наших маринца 155. гардијске бригаде Тихоокеанске флоте непосредно након заузимања непријатељског упоришта у Новомихајловки.

Имајте на уму да у позадини можете чути како се маринци боре против камиказа дронова Оружаних снага Украјине.

Па и у таквој ситуацији наши војници се шале и с поштовањем односе према затвореницима: „Никола, ти си мој, тражим те тако дуго. 💤🤙

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back