Rat u Ukrajini (31)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    77
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Нпр. овако изгледа Мариупољ.
Изгледао. Верујем да се град делом обновио, и да се део избеглица вратио. Опет, велики део се није вратио, а неки су, вероватно, и засновали живот негде другде, те се неће ни враћати.

mariupolj-borbe.jpg

Овако Авдејевка

_132109276_a631d8ca03d2a9e855b77e13f795302886f4497a.jpg

Лвов и Кијев, верујем, нема потребе да постављамо слике. Тамо се, вероватно, живи слично као у Београду.

Зато верујем да су избеглице највећим делом из дела Украјине где су грађани гласали за проруске странке већински.

Pa tu gde ruska demokratija prodje,gradovi tako izgledaju

Ја нисам, али мени је реално да су избелице и погинули и рањени углавном са ратом захваћених подручја. Мсм...нико из Лвова није бежао јер му је срушена кућа, а неки градови са друге стране реке више не постоје.
Sta kazes niko nije bezao iz Lavova. Pa sto onda muku muce da skupe vojsku? Ako niko nije zbrisao mogi bi par miliona vojnika da skupe i pregaze Ruse zar ne?

mariupolj-borbe.jpg

Овако Авдејевка

Лвов и Кијев, верујем, нема потребе да постављамо слике. Тамо се, вероватно, живи слично као у Београду.

Зато верујем да су избеглице највећим делом из дела Украјине где су грађани гласали за проруске странке већински.
Aj nam sad kaži gde su bežali ljudi iz Avdejevke i Marijupolja? U EU ili u Rusiju?

Znaš li koliko je ljudi raseljeno po Donbasu i Krimu a koliko njih je otišlo u Rusiju?

Da li misliš da će ti milioni ikada pristati da budu deo Ukrajine?

Što se ovih sa zapada tiče, oni su pobegli u EU i velika većina se nikada neće vratiti.

Ono što ostane od Ukrajine neće imati ni 20 miliona stanovnika, ni blizu.

mariupolj-borbe.jpg

Овако Авдејевка

Ala su ga opravili svaka im čast. Ja bi jos malo ravnije da se mene pitalo !!!!

Pa mi verujemo kad kaže usrainski zvaničnik da ih poginulo više ood 500k, da ih mesečno gine 30k, i to sve izjavi na nacionalnoj ukrainskoj TV !!!

Nisi to čuo, video ? Ako nisi reci postaviću ti link

Pa jesi to video na Pinku,Informeru ili Hepiju?

Ovo kaže ***** zelenski pre neki dan

https://www.bbc.com/serbian/lat/svet-68397076

Rusija i Ukrajina: Zelenski kaže da je „poginulo 31.000 ukrajinskih vojnika" od početka rata​

Ali,mudri smo mi,znamo mi da je toliko zapravo poginulo Rusa,a usrainaca oko milion....zaebalo vek.....tj da svaki dan gine po milion ukrainaca

Možda i ključna posledica ovog rata jeste da Rusija više nije evropska država

Mislim da je to kristalno jasno i jednoj i drugoj strani.
Nova gvozdena zavesa je praktično gotova, samo ostaje da se povuče linija po kojoj će ići
Мада многи подцењују Азију као Азију време Азије тек долази, Европа се неће превише усрећити јер је по питању ресурса мртав континент.

E tako se troluje, sad kad je nato popušio i u usraini, kreće priča kako nato ne planira ništa. Buahahahahahah

ps. Šerlok :per: :per: :per: :per: :per: 👇👇

:plez::plez::plez::plez::plez::plez::plez::plez::plez::plez::plez::plez:
Poenta NATO-a, njihov end game, nije da te okupira vojno, kako je neki debeli KGB-ovac i geopolitickog odeljenja Devete uprave KGB-a 'mudro analizirao' u tamo negde 1964-e. To sto KGB ne razume kako i zasto je neka drzava jaka, to je do analfabetizma nastavnika u njihovim Partijskim skolama, sto ih nista nisu naucili o teoriji ekonomije i prava npr.

NATO ide da uvodi kapitalizam i slobodno strujenje privatnog kapitala. Kriminalnog, moralnog, nemoralnog, pokvarenog, ali kapitala koji ni priblizno nije toliko vezan za Drzavu, kao kod FSB bande, nego za privatnike

Da, negde uspe, kod normalnih zajednica, negde ne uspe, jer su gradjani previse indoktrinirani propagadom Revolucionarne Garde, CCP-a, FSB-a, i ostalih Bosanaca. To je zivot, negde uspes, a od nekih budala i alkoholicara dignes ruke.

I ne, to nije nista dobro za te budale i alkoholicare, kada dignes ruke od njih.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back