Rat u Ukrajini (31)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    77
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Остале вести до овог сата:
„Украјина би врло брзо могла пасти“, каже Макрон у приватном разговору – Политико

У Мађарској је 86% грађана против могућег слања западних трупа у Украјину — анкета мађарског центра за истраживање јавног мњења Сазадвег

Више од половине Молдаваца је против уласка земље у Румунију и уласка у НАТО — Институт за маркетинг и социолошка истраживања (ИМАС) републике
:namcor:

GJNXCTEXEAACIvY
432784162_379596938293233_5145762141266099699_n.jpg

Poslednja izmena:
Kolumbijski bandido zagrizao prašinu!
Jharrison Astudillo, pozivni znak Oso Polar, iz Firensije, Cakueta, Kolumbija.
Oso je napustio svoju devojku i porodicu, došao u Ukrajinu u avgustu 2023. i pridružio se Međunarodnoj legiji klovnova.
Ruska vojska mu je uručila kartu do Bandere i izbrisala ga sa spiska za ručak.
Nema više Osoa. Još jedna sahrana praznog kovčega sa nula Gringo dinerosa za porodicu.

bc7d9fd5a79158914cfe056f0a95f942.jpg

ГЛАВНЕ ВЕСТИ:Француска је напала Русију пре 10 сати.
2.000 војника стигло је на руско тло.Где је МСМ о овоме?
Тихо. Зашто?Јер када Русија узврати, свет ће мислити да је Русија у нападу.
Виктор Орбан је долетео у Брисел да захтева од ЕУ да се Француска повуче.

Спалиће их руси чим их пронадју . Набрифовани су на Французе као на леопарде и Абрамсе :per::per::per:

Први француски плаћеници рањени јуче у Харкову почели су да се транспортују из Пољске
Кретање Хитне помоћи потврђује успех удара на привремену локацију страних плаћеника.
Авион пољског ратног ваздухопловства полетео је из Жешова и слетео на територију 33. базе

GJN032wXsAAyv1b

„Руси нас заиста сматрају својима“ - Арестович*
„Неће нас ударити нуклеарним ударом , већ ће га изнети Западу.
Ово је први рат после 1945. где су цивилне жртве мање од војних“, рекао је бивши саветник шефа кабинета Зеленског.

Putin je komunista koji je imao srece da ne bude na vlasti 90-ih kada je cena nafte bila najniza ako se gleda realna vrednost dolara, posrecilo mu se jer se su cene rasle posle njegovog dolaska na vlast ili mozda zelis reci da je to njegova zasluga? Rusija se stvarno nikada ne bi izvukla iz tadasnjih obaveza da se cene energenata nisu promenile i da nije naglo porasla potraznja za ruskim gasom i drugim resursima. Taman da je uzdizanje Rusije njegova licna zasluga a nije, sve je zasro ovim nepotrebnim ratom koji ce obogaljiti Rusiju a Ukrajinu unistiti. Nije mi jasno sto si spomenuo Srbiju jer ona nema veze sa "velicinom" Putina. Rusi nisu budale ali odluke donose citajuci i gledajuci Putinove pamflete, lako je doneti pravu odluku kada imas pred sobom sve podatke i otvoreno drustvo gde se malo sta krije od naroda.
Putin nije ni komunista, ni nekomunista, ni antikomunista. On je oportunista.

Шојгу: У Русији почела масовна производња авионских бомби ФАБ-3000 од три тоне!Прем да руси имају то одавно каћио сам слике нјих још прошле године . Тако да највероватније крећу у масовнију производнју
GJMsEaeXcAAkWmH

Шојгу: У Русији почела масовна производња авионских бомби ФАБ-3000 од три тоне!Прем да руси имају то одавно каћио сам слике нјих још прошле године . Тако да највероватније крећу у масовнију производнју
GJMsEaeXcAAkWmH

Zašto bi ih proizvodili kad ih imaju 200k na lageru? Posebno u tom obliku pa da im stavljaju aerodinamičnu kapu da duže leti, kao na FABijanki 1500.
Mislim da je reč o proizvodnji modula za jedrenje i navođenje tih bombi. Možda nisam u pravu, ali mislim da bi bile drugačijeg oblika (aerodinamičnije) da ih sad prave.

GJMsEaeXcAAkWmH

Добро мајку му вас 10 качи исту вест на 10 страна. Немојте ко усташе - погледајте прво дал је неко нешто слично написао.

Zašto bi ih proizvodili kad ih imaju 200k na lageru? Posebno u tom obliku pa da im stavljaju aerodinamičnu kapu da duže leti, kao na FABijanki 1500.
Mislim da je reč o proizvodnji modula za jedrenje i navođenje tih bombi. Možda nisam u pravu, ali mislim da bi bile drugačijeg oblika (aerodinamičnije) da ih sad prave.
Да додао сам накнадно у посту
Још прошле године сам видјао то код нјих , највероватније да сада улазе у неку модификовану верзију или надограднју у те " пливајуће "

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back