febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.632
Kev kevU pravu si,ne ferma zapad 2%,koji je navikao svima naredjuje,pa samo kevcu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kev kevU pravu si,ne ferma zapad 2%,koji je navikao svima naredjuje,pa samo kevcu
Америка и Канада биће земље удруженог рада!Америка и Енглеска биће земља пролетерска!!!![]()
Izgleda da ti imas problem sa razlicitim misljenjemNe lupetaj.
Ko to znaIma li ko da mi pokaže kartu koliko je Rusija osvojila teritoriju Ukrajne do sada?
Ne znam, valjda neko ko prati situacijuKo to zna
Negde pisu 18%,neko ce ti reci da su Rusi pukli,imas slavoukrajinaca ovde koji kace dosta smeca.Ne znam, valjda neko ko prati situaciju![]()
Pa ti si slep ispred očiju i suviše zatrovan zapadomDa li možeš da dokažeš da u Rusiji ima više demokratije nego u EU i Americi?
I njega su ubili !!!!ŠTA OVO BI
Evropski poslanik bacio bombe istine o Ukrajini „Ukrajina je najveći snabdevač dece za pedofilske mreže – trgovinu ljudima i vađenje organa“
„Ima odgajivačnice za decu sa surogat majkama za ovu svrhu“ „Međunarodni krivični sud treba da goni Zelenskog za bombardovanje nedužnih žena i dece“
Poslušajte poslanika Marsela de Grafa kako objašnjava neke krajnje neprijatne istine o Ukrajini koje nećete čuti na lažnim MSM, BBC-u ili CNN-u ili našim korumpiranim političarima – oni žele da verujete da je Ukrajina bastion demokratije – ne može biti dalje od istina.
Ovaj evropski poslanik to ne izmišlja niti govori iz zabave, on to govori zato što je ISTINA.
Ti mora da si pratio predsedničke izbore u Ukrajini.Moze neko da pojasni o kakvom se glasanju radi?
Ima nas koji imamo life pa ne pratimo.
Da li su to bili demokratski izbori?Путин је добио 94,12% гласова након обраде 100% гласова на председничким изборима Руске Федерације у Луганској Народној Републици, показују подаци ЦИК-а.
Први резултати гласања у ДНР:
Даванков - 1,3%
Путин - 95,27%
Слуцки - 1,54%
Харитонов - 1,61%
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da li su to bili demokratski izbori?
Da li su to bili demokratski izbori?
Nemam vremena zato i pitam, kakvi crni izbori?Ti mora da si pratio predsedničke izbore u Ukrajini.