Radašin778
Veoma poznat
- Poruka
- 14.806
Nisu ljudi ludi,vide oni ko i kako radi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu ljudi ludi,vide oni ko i kako radi.
Hajde sada da stanemo pored kontejnera pa da brojimo one koji zavlače ruku u njega i da vidimo jel' ih bilo više onda ili sada. Ali da ti pomognem, nije bilo mobitela, interneta i jevtine kineske robe.A je li?
Odlicno, hajde sada da stanemo na raskrsnicu bilo kog grada u Srbiji u 15:00, pa da pogledamo spoc u saobracaju, pa da udjemo u vremeplov, pa da izadjemo na tu istu raskrsnicu u SFRJ vreme, i da prebrojimo koliko desetina puta ima manje automobila negoli danas.
Pa mi posle pricaj o cuvenom SFRJ standardu i sadasnjoj kapitalistickoj bedi

modernu "medicinu" su nametnuli obicnim smrtnicima.
Ja sam skroz za Davaj Malu.Ja sam skroz za Dalaj Lamu.
Danas nam dragi naši stižu lepe vesti sa fronta:
Danas je ruska država posle višednevnih borbi oslobodila sledeća naselja;
Stepanvoe oslobođen potvrđeno
Severnoe oslobođeno potvrđeno
Lastočkino oslobođeno potvrđeno
Tonenkoe oslobođeno potvrđeno
Orlovka oslobođena potvrđeno
Berdiči oslobođeni potvrđeno
Semenovka oslobođena čeka se potvrda
![]()
Važi.Za Iracane je bolje da se Revolucionarna Garda ne mesa u unutar-iracke stvari. Iraku bi NATO bio spas od ludaka iz Revolucionarne Garde.
O ostalim forma gde su za Libiju i Siriju bolji neki totalitarni diktatori- ma da, kako da ne.
Sto se tice nas, da, i za nas je bolje sto nam SLuzba nije toliko jaka kao pre 5-og oktobra, ali jbga, i dalje su previse mocni.
Mozda ti patis za vremenom od pre 5-og oktobra, i hteo bi jos vise i jace ove Sluzbene diktature koje imamo danas, ali vecini gradjana Srbije se ta tvoja zelja ne isplati.
Samo radite braćo !!!Danas nam dragi naši stižu lepe vesti sa fronta:
Danas je ruska država posle višednevnih borbi oslobodila sledeća naselja;
Stepanvoe oslobođen potvrđeno
Severnoe oslobođeno potvrđeno
Lastočkino oslobođeno potvrđeno
Tonenkoe oslobođeno potvrđeno
Orlovka oslobođena potvrđeno
Berdiči oslobođeni potvrđeno
Semenovka oslobođena čeka se potvrda
![]()
Da, zivis u drzavi gde ti Sluzba kontrolise sve, ali ti NATO kriv jer suverena patriotska Sluzba ne kontrolise suvereno jos vise.Važi.
Za sve koje još nisu NAtOvci bombardovali i ubijali bolje je da ih bombarduju i okupiraju , total control , sami ne znaju da vode svoje države pa ovi da pomognu.
Da dođu i englezi i da naprave puteve i železnicu i to zato što su humanitarci i brinu heheh
dobar si.
Pa ukrainci šta rade, samo pomeraju liniju odbrane i to ka kievu

, Ruska mašinerija proterala bi to kroz mlin za par sati.Holandija kaže da je otvorena za slanje trupa u Ukrajinu. Ukupan broj svih Oružanih snaga ove zemlje ne prelazi 65 hiljada ljudi.
Da se podsetimo
Bitka za Holandiju (hol. Slag om Nederland) tokom Drugog svetskog rata. Trajala je od 10. maja 1940, do predaje glavnih holandskih snaga 14. maja. Međutim, mali broj vojnika u Zelandu se odupirao Vermahtu sve do 17. maja, kada je Nemačka zvanično okupirala celu Holandiju.
Cela 4 dana, i ooni bi nesretnici sada išli da ratuju protiv Rusije![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, Ruska mašinerija proterala bi to kroz mlin za par sati.

Нека их пошаљу све.Holandija kaže da je otvorena za slanje trupa u Ukrajinu. Ukupan broj svih Oružanih snaga ove zemlje ne prelazi 65 hiljada ljudi.
Da se podsetimo
Bitka za Holandiju (hol. Slag om Nederland) tokom Drugog svetskog rata. Trajala je od 10. maja 1940, do predaje glavnih holandskih snaga 14. maja. Međutim, mali broj vojnika u Zelandu se odupirao Vermahtu sve do 17. maja, kada je Nemačka zvanično okupirala celu Holandiju.
Cela 4 dana, i ooni bi nesretnici sada išli da ratuju protiv Rusije![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, Ruska mašinerija proterala bi to kroz mlin za par sati.
E pa to je to, kad ga vidis i cujes vec je kasno a bogumi toliko sacmarica ne mogu podijelitBaš me zanima da li je iko probao protiv ovih malih, sporih, niskoletećih dronova lovački recept - sačmu
Možda nisam u pravu ali nešto mi se čini da bi ih sačmarica najbolje rešavala sa bliskog rastojanja, pod uslovom da ih primete i čuju na vreme