Nemam pojma na što ciljaš....ako ti se neda objasniti poštujem.Tako sam i mislio...kad nesto ne godi usima, najbolje se napraviti mutav...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam pojma na što ciljaš....ako ti se neda objasniti poštujem.Tako sam i mislio...kad nesto ne godi usima, najbolje se napraviti mutav...
Dobio si odgovor na provokaciju.Pa ti si skrenuo floskulama o nacistima.
Vratimo se na temu...dakle okupirat će selo.
Došlo i pet minuta slave samoproglašene druge sv.vojnoj sile.
Pa što podržavas agresiju Rusije na međunarodno priznatu državu i ubijanje njenih stanovnika?
To je toliko ocigledno, da je degutantno bilo sta objasnjavati...Nemam pojma na što ciljaš....ako ti se neda objasniti poštujem.
Ako je vjerovat ruskim blogerim većina sela je evakuirana a ovo sad postavljanje zastava i koreografija zauzimanja/okupacije je predstava za vas na forumima i prosječnog Rusa pred cenzuriranim medijima RFa.Dobio si odgovor na provokaciju.
Neka,5 minuta slave pa od prilaza gradu i blatistima,do ulaska u centar.
Kmeeeeeeeeee
Ruski osvajači bacaju ogroman broj vođenih zračnih bombi na Avdivku, priopćio je zamjenik zapovjednika 3. jurišne brigade Maksim Žorin.
“Avdiivka je KABs. Čini se da je ovo najveći broj zračnih bombi na takvom komadu zemlje u cijeloj povijesti čovječanstva. Ove bombe potpuno uništavaju bilo koji položaj. Sve zgrade i strukture nakon dolaska samo jednog KAB-a jednostavno se pretvaraju u jamu. A bacaju 60-80 komada u jednom danu! Zamislite samo u kakvim se uvjetima danas ovdje bore naši borci”, kazao je Žorin.
Deo je otisao,dosta njih je u kotlu i pod zemljom,ako je verovati ukrajinskim blogerima.Ako je vjerovat ruskim blogerim većina sela je evakuirana a ovo sad postavljanje zastava i koreografija zauzimanja/okupacije je predstava za vas na forumima i prosječnog Rusa pred cenzuriranim medijima RFa.
Ali ajd malo uživajte.
Šerlok još čekamo tvoje raskrinkavanje ? Gde zapelo ?Pa evo, sin Daca je cesto potencirao da prskaju sa neba kemtrejlsima
Pričekati što će Rusi objaviti pa podjeliti sa 5 .Deo je otisao,dosta njih je u kotlu i pod zemljom,ako je verovati ukrajinskim blogerima.
Pripremaju nacisti samo bežaniju, tu su odlično utreniraniЗна ли ко шта је са Ф-16 авионима намењенима Украјини? Прво је кружила прича да су већ стигли у Украјину, па да полећу у акције са румунских аеродрома. Сад нико ништа не помиње. Да Украјинци не припремају какво изненађење за Русе? Нико више не помиње ни обуку украјинских пилота!
Kako hoćešTo je toliko ocigledno, da je degutantno bilo sta objasnjavati...
Ja pratim ukrajinske,ruski su cenzurisaniPričekati što će Rusi objaviti pa podjelitu sa 5 .
Možeš li malo uvećati kartu? Ne razaznajem jel pšenica ili zob na livadi...samo se vidi klas žitarice.
Zar si i ti na mrskom zapaduJa pratim ukrajinske,ruski su cenzurisani
Kako si samo fleksibilan !!!....da ne upotrijebim neki malo adekvatniji izraz..." vecina SELA"....to sto se vide veliki stambeni blokovi zgrada, ne znaci zapravo nista, u pitanju je, jelte, selo, sa par kokosinjaca....Ako je vjerovat ruskim blogerim većina sela je evakuirana a ovo sad postavljanje zastava i koreografija zauzimanja/okupacije je predstava za vas na forumima i prosječnog Rusa pred cenzuriranim medijima RFa.
Ali ajd malo uživajte.
Kad ne pade Kijev dobri i zaseoci Avdiivke.![]()
Ne,ja sam u mongolijiZar si i ti na mrskom zapadu![]()
.Зна ли ко шта је са Ф-16 авионима намењенима Украјини? Прво је кружила прича да су већ стигли у Украјину, па да полећу у акције са румунских аеродрома. Сад нико ништа не помиње. Да Украјинци не припремају какво изненађење за Русе? Нико више не помиње ни обуку украјинских пилота!
Možeš li malo uvećati kartu? Ne razaznajem jel pšenica ili zob na livadi...samo se vidi klas žitarice.
Napuštene zgrade iz 2014 radi granatiranja Ruskih separatista i plaćenika iz Donjecka ne govore ništa....od tada je ostalo živjeti tek malo starica i staraca i po broju stanovnika izgubilo status grada ali možete vi bildati brojke ta Rusi i njihovi podupiratelji i obožavaju brojeve jer mogu biti beskonačni a lako se pogubiti u njihovom bildanju....nebitno na gore ili dole ovisno što im treba u datom trenutku.Kako si samo fleksibilan !!!....da ne upotrijebim neki malo adekvatniji izraz..." vecina SELA"....to sto se vide veliki stambeni blokovi zgrada, ne znaci zapravo nista, u pitanju je, jelte, selo, sa par kokosinjaca....
Фотошоп.
Ево још мало немачих униформи на заробљеним украјинскум нацистима...
![]()
.
Текст: Аналена Бербок препознала је униформу свог деде на заробљеном украјинском војнику.
.
Dakle ti si u centru ex nacizma ....u Deutchland-u.Ne,ja sam u mongoliji