Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.839
Ja mu nisam verovao,to je bilo ocigledno da ce udariti.Da li si mu verovao kada je tvrdio da nece napasti Ukrajinu![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mu nisam verovao,to je bilo ocigledno da ce udariti.Da li si mu verovao kada je tvrdio da nece napasti Ukrajinu![]()
Pre ovog klovna, ministar odbrane Nemačke bila je Ursula, ekspert za sve, a po zanimanju doktor za pitchku..
Министар одбране Немачке открио је да у рату муниција има изузетан значај.
Па јбт, да ли је могуће да живимо у оваквом времену???
Још је већи проблем што буљуци идиота "потпуно разумеју" проблем и подржавају ове менталне карикатуре на власти у њиховим напорима да схвате реалност.
.
Šta ima da mu veruju ili ne veruju, zar mu nije vojska uništena, tenkova nema, itd itd.Da li si mu verovao kada je tvrdio da nece napasti Ukrajinu![]()
Znam ali Rakela napisao lepo kaze Putin da vise nikog nece napadati.Ja mu nisam verovao,to je bilo ocigledno da ce udariti.

Vazno da Putin ne laze, mislis da se on manje plasi?Šta ima da mu veruju ili ne veruju, zar mu nije vojska uništena, tenkova nema, itd itd.
Nek odaberu jedno, ili su svo ovo vreme lagali ili nema čega da se plaše.
To je samo za probrane korisnike tebe npr.
Sad se ukrainska flota nema čega plašiti723 dan, tonu sve Volodjine ladje.![]()
![]()
Ja pricao sa drugarom,i on besan vec da su Rusi pic.. i da ne smeju da krenu,reko sacekaj jos koji dan i bilo jeZnam ali Rakela napisao lepo kaze Putin da vise nikog nece napadati.![]()
Sad jednu ispred Harkova...
Od pomorske blokade Ukrajine i uzimanja Odese, stigli ste do sakrivanja flote u misiju rupu.Sad se ukrainska flota nema čega plašiti
Putin se ne plasi.Vazno da Putin ne laze, mislis da se on manje plasi?
Gde sam spominjao dark web,pa me bombardujes sa tim?Da, al ti verujes i u nebuloze sa dark weba
To nam govori da nisi najbistriji kupus u kaci
ven ju hev tu have a požar in pis region det ju ken sej it is from opušak ili eksident, mejbi sam piroman, bat in d vor it is uvek posledica rocket atack or bombardiranja or artiljerijaWell you have fire and explosion in the war zone but what's going on in Washington DC?
Fire in a Washington DC Metrorail station
Smoke pouring out of the Eastern Market Station in Washington DC. Reports of either a train derailment or explosion.
WASHINGTON – DC Fire and EMS are responding to the Eastern Market Metro station where a fire shut down operations and caused suspensions on several lines.
Officials say the station in the 700 block of Pennsylvania Avenue, SE, was evacuated as smoke began to pour out onto the platform.
https://citizenwatchreport.com/fire-in-a-washington-dc-metrorail-station/
Izmisljas,sad sam proverio,ti kad bi znao da pristupis darkwebu uhapsili bi te odmaDa, al ti verujes i u nebuloze sa dark weba
To nam govori da nisi najbistriji kupus u kaci
Ни нога не сме да утекне, јер ће поново да се активира! Њима је мржња јача од воље за самоодржањем!У овим тренуцима, препуни експресни возови за Бандеровце из Авдејевке полазе један по један!
Оружане снаге Украјине претрпеле су веома велике губитке, повлачење Бандериних трупа из котла Авдејевка није ишло по плану и претворило се у потпуни крвави хаос!
Руске трупе не дају ни једну шансу за спас одбеглим нацистима!
![]()
"И духови Феба и древних Укра шетаће по Кремљу, плашећи господу"!
Каква три црна бојева комплета? Ја сам пред полазак на КиМ имао не само пун рап, два оквира на пушци везана селетејпом (изум тог рата) него и препуне џепове униформе муниције. Нико то није ни бројао ни задуживао.Računaj oko 2-3 borbena kompleta po vojniku na mestima gde su aktivne borbe.
Visoko intelektualni odgovor, sam slozio ili ti neko pomogo"И духови Феба и древних Укра шетаће по Кремљу, плашећи господу"!

Помогао наравно! Одавно си правилно проценио да нисам ја ни изблиза толико паметан.Visoko intelektualni odgovor, sam slozio ili ti neko pomogo![]()
Поуздано знаш да ће Писторијус бити министар одбране после избора? Јер ово су дугорочни планови, поготово што је Немачка званично у рецесији.Писторијус о немачким плановима: Повећавамо испоруку граната Украјини три до четири пута
Немачка планира да ове године повећа испоруку артиљеријских граната Украјини три до четири пута и недавно је предала пакет помоћи од 100 милиона евра, изјавио је у Бриселу немачки министар одбране Борис Писторијус, пре почетка састанка министара одбране НАТО-а и састанка Контакт групе за помоћ Украјини.
Сукоб у Украјини, како каже, показао је изузетан значај муниције. Немачка ће 2024. потрошити 3,5 милијарди евра на куповину муниције, више него икада.
t.me/istocni_front
Neko reko da jesiПомогао наравно! Одавно си правилно проценио да нисам ја ни изблиза толико паметан.