Rat u Ukrajini (30)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    76
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakve veze??? Pa Austrija preko EU direktno financira ukrajinske ratne napore uplatama u ukrajinski proračun. Jeste bistri... :roll:
Аустрија је купила ово оружје за Украјину?
Или хоћеш да кажеш да је куповином оружја за своје потребе Аустрија потрошила новац намењен украјини?

Pa neće valjda i u koksaru :zblesav:

GGah1boWEAAVUlu

https://informer.rs/planeta/vesti/876117/rusija-japan-zapad-sankcije

Malo na temu toga kako je Tucker nasao Snickers u Moskvi.

Kazu da je od 500 velikih kompanija iz EU samo 100 napustilo Rusiju.

Od 350 Americkih samo 66 otislo iz Rusije.

A najbolji su Japanci od 178 samo 9 napustilo Rusiju. Cak i Japan Tobacco sa drzavnim kapitalom odjebao ekstremne poslanike koji pene da napuste Rusiju jer im je Rusija 20% sveukupnog poslovanja. :rotf:

Добро. И какве то везе има са ратом?
Јер из овога што си ти навео ја сам дошао до ове 2 теорије - или ће поклонити или ће имати мање новца да помогне.

Даље - рецимо да Русија одлучи да нападне Пољску, Немачку, Летонију, Литванију... Са чиме? Зар им нису изгинули силни људи и техника?
Како ће задржати окупирану толку територију са дупло већом популацијом? И шта ће им та територија, кад је Русија огромна?
Ал ајде, напали су - какве везе има Аустрија са тим нападом? Она није члан нато пакта нити је нападнута? Она ће да објави рат Русији?

Не разумем, ја сам глуп, не знам да читам. Ти си јако паметан и начитан лик, објасни ми то. Можеш и на приватне поруке.

...
▪️Сукоб у Украјини, како каже, показао је изузетан значај муниције....

🚀 t.me/istocni_front
.
Министар одбране Немачке открио је да у рату муниција има изузетан значај.

Па јбт, да ли је могуће да живимо у оваквом времену???

Још је већи проблем што буљуци идиота "потпуно разумеју" проблем и подржавају ове менталне карикатуре на власти у њиховим напорима да схвате реалност.

.

Тежак губитак нема шта. Флота је играла кључну улогу у овом рату, јер оно - украјина је острвска земља.
Како ли ће сада Руси напасти лондон :think:
Vidis da se raduju kao deca kad se Rusima unisti nesto sto nece odneti nikakvu prevagu.
I tako od pocetka

.
Министар одбране Немачке открио је да у рату муниција има изузетан значај.

Па јбт, да ли је могуће да живимо у оваквом времену???

Још је већи проблем што буљуци идиота "потпуно разумеју" проблем и подржавају ове менталне карикатуре на власти у њиховим напорима да схвате реалност.

.
Pa šta onda, majku im njihovu? K'o da smo u stonoglavom dobu, brate! Jel' moguće da moramo da slušamo o tome da imaju neki "izuzetan značaj"!?

Pa normalno da je bitno! Koja je sledeća vest, da su otkrili da voda mokri!?

A ovi bučni džabalebaroši što misle da znaju sve, još i podržavaju ove šašave na vlasti! Ma jeb* ti njihovo razumevanje!

Kad će već jednom da se probude i da skuže da su ovi likovi totalni šupci?

Rat je.

Naravno kad su pisane one razne konvencije ciljalo se na zastitu civila i ratnih zarobljenika sto je svojevrstan apsurd. Neprijatelj mi unistava zemlju i hoce da je porobi, a ja se nadam da ce me zastiti kao civila. To sto ce neko moj poginuti na frontu, to nema veze.

Ili recimo stiti se staracki dom pun penzosa kojima je dusa u nosu, ali zato raspali po diviziji koja ima mlade momke od 20 godina.
Oni sa dusom u nosu nisu potencijalna opasnost a onda sledi ona bozja zapovest NE UBIJ

Nije se desilo.
A ni Ukrajinskoj deci se nista negativno s namerom nije desilo.

Deca nisu kriva, jos nemaju razvijen mozak, pamet, razum i svest.
Kopiraju odrasle i rade ono sto ih odrasli nauce.
A zasto ti odrasli nemaju dovoljno razvijen mozak, pamet, razum i svest, to je vec pitanje...
Ukrajinska deca izginula nenamerno, hoces da kazes da se ruska deca ubijaju namerno?

Jel vidis ti koliko su se usrali ti bednici iz natoa?Putin im lepo rekao da ih NECE napasti a oni se jadni ukenjali toliko da ne znaju gde je levo.A ovamo kao,Rusija je tigar od papira,nema naoruzanje,sirotinja,tuku se lopatama,kradu cipove iz ves masina,nemaju carape...A sasrali se misevi toliko da mi je smesno da ih gledam dok daju izjave :D:D:D
Da li si mu verovao kada je tvrdio da nece napasti Ukrajinu :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back