Rusija je odavno izgubila ovaj rat, šta god uradili u ovom ratu protiv Ukrajine, svi zaboravljaju da je primarni cilj Rusije bio da zaustave širenje NATO-a, na kraju su dobili Finsku u NATO savezu, već dve godine Rusija prodaje lažnu propagandu i priču o denacifikaciji Ukrajine, a pritom nisu očistili svoje redove i svoju državu, takodje većina članova foruma koristi argument da je Rusija sveta zemlja koja se bori protiv nacizma, istopolnih brakova, satanista itd... i onda kada se zagrebe malo istorija možete videti da je bivši SSSR zajedno sa Hitlerom napao poljsku, bili su saveznici, zatim slede napadi na Letoniju, Estoniju, Litvaniju, takodje treba napomenuti da je preko 3000 naših graničara bilo ubijeno 1953 posle smrti Staljina, da je silovano preko 15000 žena za vreme WWII od strane crvene armije da bi danas mi hvalili istu tu nacističku Rusiju, uzdizali je u nebo i na svaki način pokušavamo da opravdamo genocid koji vrši nad Ukrajinom, prosipanje lažne Ruske istorije koju nameću celom svetu.
Ja sam iskrwno neutralan u ovom rati, gledam iz nekog drugog ugla, znam da su obe strane odgovorne za ovaj rat i za stradanja hiljade i hiljade civila, vojnika, takodje osudjujem i NATO agresiju nad našom državom.
Želim sve vas da pitam, pa da li ste bre vi ljudi normalni da se opredeljujete za vreme rata, da opravdavate bilo koju stranu sa toralno nenormalnim argumentima i činjenicama?