Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 31.504
Ti govoris trodnevni,ne ja.Baš ste se načekali u ovom trodnevnom blitz kriegu od paklenog jutra kada su krenule bitke za zauzimanke Adviievke pa do danas.
Pogledajte prilog 1496801
A sto meni guras ovaj citat?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti govoris trodnevni,ne ja.Baš ste se načekali u ovom trodnevnom blitz kriegu od paklenog jutra kada su krenule bitke za zauzimanke Adviievke pa do danas.
Pogledajte prilog 1496801
Pa ne guram ti ga ...to je naslov iz Ruskih medija koje je objavio Srpski medij....pa nije Sparta pametan da je on znao što se događa...on ga je samo objavio tada u velikoj ekstazi kao podržavatelj Z-arnije.Ti govoris trodnevni,ne ja.
A sto meni guras ovaj citat?
Obrati se njemu onda,ne meni.Pa ne guram ti ga ...to je naslov iz Ruskih medija koje je objavio Srpski medij....pa nije Sparta pametan da je on znao što se događa...on ga je samo objavio tada u velikoj ekstazi kao podržavatelj Z-arnije.
Jel to onaj Kupjansk kad su Ukrajinci pomeli Z-Armiju na sjeveroistoku oslobodivši ga skupa sa Izjumom?Uostalom Casov Jar i Kupjansk je kriticno,a vi nemate ni fejk vesti da poturite vise
Da objasnis ti nama sto je vremenski okvir bitan pa ga kao papagaj spominjesPa ne guram ti ga ...to je naslov iz Ruskih medija koje je objavio Srpski medij....pa nije Sparta pametan da je on znao što se događa...on ga je samo objavio tada u velikoj ekstazi kao podržavatelj Z-arnije.
Proveri danasnje stanje,stvari su drugacije od onoga sto je tebi ostalo u lepom secanju.Jel to onaj Kupjansk kad su Ukrajinci pomeli Z-Armiju na sjeveroistoku oslobodivši ga skupa sa Izjumom?
Zanemari njega....komentiramo..povlacim paraleli što su Rusi srali sa svojom propagandom prije dvije godine (Adviievke,Slavjanska i Harkiva)...sad konačno mogu objaviti da su skoro zauzeli jedno od ta tri cilja ...valjda će i objasniti kako se toliko oduljilo takvoj Z-sili ....dakle konstatiram da im sve ide po trodnevnom planu.Obrati se njemu onda,ne meni.
Ako su srali mediji onda nemam sta da diskutujem,niko iz vojnog vrha to nije izjavio,a ti pravi fore sa trodnevnim blickrigom,nece pomoci ukrajini ni trolovanje ni propagandaZanemari njega....komentiramo..povlacim paraleli što su Rusi srali sa svojom propagandom prije dvije godine (Adviievke,Slavjanska i Harkiva)...sad konačno mogu objaviti da su skoro zauzeli jedno od ta tri cilja ...valjda će i objasniti kako se toliko oduljilo takvoj Z-sili ....dakle konstatiram da im sve ide po trodnevnom planu.
Pa vidi...ovdje rusoljbcima je u najljepšem sjećanju ovoProveri danasnje stanje,stvari su drugacije od onoga sto je tebi ostalo u lepom secanju.
Ti katastri se brane po svaku cenu,barem tako zelenski kaze.Pa vidi...ovdje rusoljbcima je u najljepšem sjećanju ovo
Pogledajte prilog 1496809
Danas je situacija bitno bolnija i jadnija za Z-armiju.....ostala je samo sjena od njih.....od ovakih mapa prešli ste na kačenje katastarskih čestica nekih livada u predgrađima nekih seoceta....žamo mi ovdje naivnih rusoljuba koji su doslovice arlaukali da Car mjenja sv.poredak...danas vidimo da je obican kepec koji je smanji broj slavena na dole kako Ukrajinskih tako i Ruskih radi osobnog kompleksa što je malecki.
Win winKoštati će to Ruse najmanje dva puna krila strogog zatvora sa komplet posadom robijaša, naravno da stažari nisu uključeni..
Pa to je Konašenkov objavio u onim debilnim izvješćima gdje u pozadini stoji karta Europe na na njoj i Kosovo kao republika.Ako su srali mediji onda nemam sta da diskutujem,niko iz vojnog vrha to nije izjavio,a ti pravi fore sa trodnevnim blickrigom,nece pomoci ukrajini ni trolovanje ni propaganda
Ekvador je u građanskom ratu, zabole njih za Ukrajince.Lipa pomoć od katoličkih Ekvadoraca katoličkoj Ukrajini
Evo kad Branko stavi koji je danas dan SVO i onda čovjek pročita komentar rusoljuba sa početka SVO ...što činiti ? plakati od smijeha ili izrazi žal rusoljubima?украјинско-руски рат. Дан 716: Ситуација југозападно од Доњецка: Настављају се борбе у Новомихајливки. Руска војска не само да је ушла са југоистока, већ је поново покренула и јужну осу, приморавајући украјинску војску да се повуче са гробља.
![]()
требало би их бомбардовати говнма
џеј, пуши к."!Kmecanje NATO nacista se nastavlja
Al love nema pa nema