Rat u Ukrajini (30)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    76
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dokaz da su mladji ljudi pametniji od matorih.

Pa niti ne mora biti, stvar je u kolonijalizmu, mnogi rusi su naselili ukrajinu i ženili ukrajinke, a djeca odrasla u ukrajini se poistovjetila s ukrajincima, bez obzira na oca...

Slična stvar je i u baltičkim državama, rusi su prije kolonizacije bili praktički nepostojeći u baltičkim državama, danas ih je do 30%, sa mnogo miješanih brakova i djecom iz tih brakova...

Pa da, kepeci su općenito mnogo zla napravili, kompleks je to, nema tu pomoći, zamisli da si putko, ili medvedev, kepec s malom pišom, pa i ti bi prijetio nuklearkama 🤣🤣🤣
croatian-pm-andrej-plenković-visits-zelenskyy-in-kyiv-v0-crlflf6giby81.jpg

🇷🇺💤 Ако се, не дај Боже, деси такав рат, онда неће ићи по сценарију СВО - Дмитриј Медведев је говорио о сукобу Русије и НАТО-а

"Због неупоредивости наших војних потенцијала, једноставно нећемо имати избора. Одговор ће бити асиметричан. За заштиту територијалног интегритета наше земље користиће се балистичке и крстареће ракете са специјалним бојевим главама" - заменик председника Савета безбедности Дмитриј Медведев

❗ Руске ваздухопловне снаге бомбардовале су Њујорк

Наши војници из 1436. моторизованог пука 132. Горловске бригаде приметили су коптер Баба Јага како лети ка подножју шупе и пратио његово место слетања, након чега је ВКС удариo у објекат са убицом великог калибра (ФАБ) са УМПЦ) у привремено окупираном делу ДНР.

Судећи по начину на који се запалио, у објекту се налазио не само контролни центар дронова, већ и складиште муниције.

То је оно што ми називамо успешном рундом преговора са нацистима.

П.С. И то се догодило у граду Њујорку (бивши Новгород)

🤡 Русија је изгубила 300.000 војника, више од 1.000 оклопних возила и више од 100 авиона - Столтенберг😂😂
Ljepo Bogo mi , a jel to Rusi šalju žene na prvu liniju fronta ili pak Hoholčići;

https://t.me/ASupersharij/26907

Posebno je pitanje kakav monstrum moraš biti pa i žene mobilisati za borbu .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back