Rat u Ukrajini (30)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    76
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
The ICC will consider a criminal case against Tucker Carlson for interviewing Putin. Lawyers say this may constitute a crime against humanity.

MKS će razmotriti pokretanje krivičnog postupka protiv Takera Karlsona zbog intervjuisanja Putina.
Tvrde da bi intervjuisanje Putina moglo predstavljati zločin protiv čovečnosti. :zblesav:

Gotovi su. Ovo je krajnji očaj.

Такер Карлсон – Владимир Путин ће бити највећи интервју у историји и потенцијално ће отићи до одлагања Трећег светског рата. Западни свет је немилосрдно лаган и пропагиран на дан када је сукоб почео.
GFrqHkqWEAEZzMi

200w.gif

Da,da,poznata mi je ta cuvena zapadna sloboda govora,eno bas juce su se prepirali u SAD da li da zabraneTakeru Klarsonu da se vrati iz Rusije jer ne znaju sta ce sve reci na TV-u kada dodje kuci.
Pa kod vas je cenzura na kubni samo sto vi to ne smete sebi da priznate covece,zivite u imaginarijumu dok vas terorisu.
Ko sme u Rusiji da kaze bilo staprotiv zvanicnog stava Kremlja? Prateci ovaj rat mnogo sam puta procitao izjave bivsih i sadasnjih glavesina NATOa, EUe i CIAe iz Evrope i Amerike koji se protive americkoj politici prema Ukrajini, javi se kada se pojavi neki ruski Klarson.

Hoholjbotu,mozda je bolje pitanje ovo : - Hoce li Ukrajinci dobiti bar jednu bitku na frontu?Dzaba im i NATO placenici,instruktori,doktori,oruzje,municija,tenkovi,onolike pare,spijuniranje za njihov racun,sve im je dzaba,stalno uzmicu i gube.Nesposobni zapad i njihovi puleni.
Procitaj prethodni post, Rusi uzeli 20% Avdejevke od 2014. kada su se Ukri tamo zabarikadirali.

Као неко ко покушава да сви уђу у воз Путин/Русија годинама, тренутно сам еуфоричан.
Јер знам шта ће се догодити људима који гледају интервју.
Зато што се и мени десило исто.
Први пут када сам чуо Путина да говори, звучао је веома разумно. Верује у традиционалне породичне вредности. Он верује да је западно друштво пропала септичка јама перверзије и родног лудила.
Он је у праву.Он је оштар, интелигентан, директан, без глупости и не плаши се да прозове глобализам, корупцију, раширену педофилију, сатанизам, производњу биолошког оружја итд.
Објективно, далеко је импресивнији од било ког политичара којег имамо у Америци, тј. тренутно потпуни циркус.
Он је логичан и миран. Он јасно изражава да не види Сједињене Државе или њен народ као свог непријатеља, већ корумпирани естаблишмент који је преузео контролу над Сједињеним Државама. Онда ме је погодило. Путин је непријатељ Дубоке државе.
Када то схватите, и почнете да посматрате све светске догађаје из ове перспективе, све почиње да кликће.
Шта ако Русија говори истину?
Шта ако су САД/НАТО лоши момци?
Такер се спрема да одустане од једне од највећих црвених пилула у историји.

Ko sme u Rusiji da kaze bilo staprotiv zvanicnog stava Kremlja? Prateci ovaj rat mnogo sam puta procitao izjave bivsih i sadasnjih glavesina NATOa, EUe i CIAe iz Evrope i Amerike koji se protive americkoj politici prema Ukrajini, javi se kada se pojavi neki ruski Klarson.
Gde si to pročito ?
Zato oće da sude Carlsonu !!! :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: tako da smanji malo dozivljaje

Данас када се у Америци један авион за људе може наћи испод 10 хиљада, нов, потпуно, руски дрон подићи на цену од 200 хиљада је урнебесно смешно. Исто као и онај ко овде поставља такве идиотлуке.
Све што иза тога следи је само за тешке глупаке па не обраћам пажњу.

Данас када се у Америци један авион за људе може наћи испод 10 хиљада, нов, потпуно, руски дрон подићи на цену од 200 хиљада је урнебесно смешно. Исто као и онај ко овде поставља такве идиотлуке.
Све што иза тога следи је само за тешке глупаке па не обраћам пажњу.
Navikli smo to od njih
Nego čuh da su u španiji farmeri izašli malo zagrejat gume za prolećnu sezonu

Руске трупе су постигле велики напредак у Авдејевки Како пишу војни дописници, украјинска одбрана се очигледно урушила, а Оружаним снагама Русије преостало је буквално мање од километра територије да заузме како би пресекле линије снабдевања Оружаних снага Украјине. Украјински пропагандиста Јуриј Бутусов у паници пише да команда баца све у борбу, укључујући логистичаре и сервисере, од којих су многи већ погинули у борби.
ТГ канал „Фронтлајн” јавља да се офанзива наставља на северном крилу Авдејевке, а до јутра се очекују вести о новим успесима Оружаних снага Русије.
Индустријска авенија је већ узета под контролу ватре, а то заправо значи уништење водова снабдевања Оружаних снага Украјине у јужном делу града.
Војни дописник Борис Рожин позива да се не жури са отварањем шампањца: напомиње да иако су руске оружане снаге појачале нападе на украјинске оружане снаге у Авдијевки, обасипајући их ФАБ-овима и артиљеријом, одбрана украјинске војске није још увек сломљена, а украјинске оружане снаге имају прилику да оборе резерве које се тренутно налазе западно од града.
На снимку руски тенкови јуришају на браниоце Оружаних снага Украјине код Авдејевке.

Извјештава Осташко

Procitaj prethodni post, Rusi uzeli 20% Avdejevke od 2014. kada su se Ukri tamo zabarikadirali.

Одлично! Сада када су чишћење Руси дипломирали у Артјомовску, неће бити никаквих проблема.Поготово када се зна да су им "Азов" и слични предалеко од овог бојишта.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back