Rat u Ukrajini (30)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    76
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
И то, лјуди моји, сумира колективну моћ мозга западних политичара
:fdlan: :bljuc:
„Руска одбрамбена индустрија раставља фрижидере на делове!“Рециклирајући приче из 2022. Запад је осуђен на пропаст

И то, лјуди моји, сумира колективну моћ мозга западних политичара
:fdlan: :bljuc:
„Руска одбрамбена индустрија раставља фрижидере на делове!“Рециклирајући приче из 2022. Запад је осуђен на пропаст
Pa svaka čast ruskoj odbrambenoj industriji na toj visokotehnološkoj reciklaži! Možda Zapadu stvarno fali neki "friziderski" inženjerski pristup. Ajde, nek se neko seti da im pošalje i uputstvo za sastavljanje! 🤣

I sad još neka mi neko kaže da su ova spodoba i njeno društvo normalni.

pa , sada , Ja se mislim da ti i imas porvtdu da si normalan , izdat od strane prave institucije i to sa crvenim pecatom.
i kaze se da si normalan u ovom ludom svetu.
pitanje za tebe , sta i je u njenim odgovorima o takozvanoj novoj religiji , Vokalizam a mi svi i vidimo sta je , , da ti , nama sad ukazujes da ona nije normalna.
koji deo njenoga govora ti i nisi razumeo.
normalno imas i prevod na engleski , pa shodno tome , mogu da zakljucim sve sto i je rekla i je tacno
kao i za ukrajinu
da te podsetim i na izreku koja i je rekla
besplatan sir je samo u misolovci.
jel si razumeo

Ukrajinci izgleda odlucili da uniste rusku ekonomiju. Prekjucer LNG terminal, danas ovo.

A jos nisu ni poceli kako treba,
Nema tu velike filozofije, ili oni Ruse ili Rusi njih...zahtjeve Zapada više ne trebaju izvršavati, jer im ionako više ne šalju novce...do sada su Ukrajinci Ruse gladili perom po guzici, a to ih nije dovelo nigdi. Nema boljeg vojnog cilja, doli gađat plinsku i naftnu infrastrukturu u Rusiji.

Poslednja izmena:
Fico Ruse si izdo.

111781_106633168_GEnulbrWwAA9mJp.jpg

Нема, сад се Русима одсекле ноге. Још ако словачка пошаље војску :sad2:
Саће крене распад

Nema tu velike filozofije, ili oni Ruse ili Rusi njih...zahtjeve Zapada više ne trebaju izvršavati, jer im ionako više ne šalju novce...do sada su Ukrajinci Ruse gladili perom po guzici, radi Zapada.
Odakle ti to? Novac se i dalje salje. samo od EU 50 Milijardi $ a uskoro ce se naci i nacin da se Ukrajincima poklone ruske zamrznute devizne rezerve.

Mislim da NATO podize ulog i daje dozvole za napad na ruska energetska postrojenja.

pa , sada , Ja se mislim da ti i imas porvtdu da si normalan , izdat od strane prave institucije i to sa crvenim pecatom.
i kaze se da si normalan u ovom ludom svetu.
pitanje za tebe , sta i je u njenim odgovorima o takozvanoj novoj religiji , Vokalizam a mi svi i vidimo sta je , , da ti , nama sad ukazujes da ona nije normalna.
koji deo njenoga govora ti i nisi razumeo.
normalno imas i prevod na engleski , pa shodno tome , mogu da zakljucim sve sto i je rekla i je tacno
kao i za ukrajinu
da te podsetim i na izreku koja i je rekla
besplatan sir je samo u misolovci.
jel si razumeo
Drugar, ona doslovno priznaje da nisu normalni.

Nema leba od puca u Rusiji,jer ce se to zavrsiti atomskim ratom.
Batali se svojih snova,USA nema odgovor na pirinac vojsku Severne Koreje koji jedu svoju decu,a ne za Rusiju.Zavrsavam diskusiju.

zna se ko drzi obarac na Korejskim igrackicama sigurno ne debeljko.

I sad još neka mi neko kaže da su ova spodoba i njeno društvo normalni.

al se nalila pravo zenski...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back