Dobro situirani gospodin
Elita
- Poruka
- 19.305
Pravoslavnog monoteističkog jedinog pravog ispravnog.
pravoslavna crkva u sred tokija!
vraćajte sad ostrva!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pravoslavnog monoteističkog jedinog pravog ispravnog.
šta sad ima veze japani dc.Kad i Japan baci nuklearku na DC.
Znaci sutra
neka, neka... ispašće i on kroz prozor nekog neboderaPa zar i ti sine Orbane Ruse da prodas. Kremljobotici ti ovo nece oprostiti.
Kuran je jedino u sta verujem,jer potice iz Severne Koreje.To je zemlja napretka i demokratije.
Kurilska ostrva su ruska.šta sad ima veze japani dc.
oće li pravedni i humani rusi vratiti japanu kurilska ostrva ili neće
Nije smesno,kad verujes u Kuran znas da je demokratska republika Koreja na pravoj strani.
Za tebe sam doktor nauka,osim u lazima.Mogo bi ti barem 3ci osnovne da savladas![]()
Neki spisak iz notepada.
Cekaj da uradi Al posao.Neki spisak iz notepada.
I neko zvrlja flomasterom.
Sto ih nisu pokazali zive i zdrave ako su razmenjeni.
Verujem verujem bar si tri puta procitoZa tebe sam doktor nauka,osim u lazima.
Cetniku
Ja sam komunista,od vas cetnika nigde ne moze da se ode.Cetnik te sklepo![]()
Ja sam komunista,od vas cetnika nigde ne moze da se ode.
Seselj ti je idol,samo te sramota da priznas.
Đe ga nađe sa matematikom, do 100 je naučio sabirati. On vjeruje da veći broj od 100 i ne postoji.Вредност твоје констатације у односу на Лаврољеву је као однос једног милиграма у односу на тону. А то је, математички, тачно 1 : 1.000.000.000. Питај оног дооообро полунеписменог ако не верујеш.
Па, сад ти види где трошиш твоје паметовање.
Za razliku od tebe sam procitao i to,kad je covek vezao konje za kolac,kad ono napadao sneg da su to bile bandere kad se ujutru otopio.
A sta mislis zasto je situiranĐe ga nađe sa matematikom, do 100 je naučio sabirati. On vjeruje da veći broj od 100 i ne postoji.
Опет пропаганда нека. А тај Курајев је причао да су Срби ,,терористи" због којих је пропало Руско Царство.Šta me briga za njegove reči. Kome je on bitan? On je kagebeovac i homić. Sve je još davno razotkrio Gljeb Jakunjun - za KGB, a Andrej Kurajev za gej veze i gej lobi među episkopima. Naravno da vi pljuvači ne znate ništa o tim ljudima. Napravio je od RPC vojsku i zaveo diktaturu jednog i vlada poput faraona. Raščinjava i proganja sveštenike koji se mole za mir ili su javno protiv SVO.
Ništa istočno od Urala nije rusko...Kurilska ostrva su ruska.
Jesu tvoju sliku a na slici morokultivatorKako napreduje trodnevni blitz krieg?
Jesu li Sparta i Bojan kačili kakvu mapu?
Mi kacimo lazne mape,dok ti ne kacis ni prave,problem je u Seselju.Kako napreduje trodnevni blitz krieg?
Jesu li Sparta i Bojan kačili kakvu mapu?
Vreme je da se Aljaska vrati Rusiji. Aljaska samo Rusiji moze da pripada , to je jedino pravedno.
65. Pobili su 65 svojih vojnika, a Nali su za njihov transport i rutu. Namerno su to uradili da ne bi neko od njih pricao sta ne treba.
Nije ni vazno.
Ukrajina ce nestati. Zauvek.
Do 100 je ucio do prvog srednje.Onda je postao los botĐe ga nađe sa matematikom, do 100 je naučio sabirati. On vjeruje da veći broj od 100 i ne postoji.