- Poruka
- 200.969
AKo uzmemo u obzir da ratuju protvi preko 30 NATO država, odlično im ide. Mnogo bolje nego kad su ratovali protiv ostalih osvajača iz Evrope.Tome se nadas
ne mogu dalje 30 km od vlastite granice![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AKo uzmemo u obzir da ratuju protvi preko 30 NATO država, odlično im ide. Mnogo bolje nego kad su ratovali protiv ostalih osvajača iz Evrope.Tome se nadas
Kurajev i jeste u pravu. Naivni car Nikolaj II je naseo na masonsku zasedu zvanu Sarajevski atentat sa cijeljem izazivanja svetskog rata i rušenja velikih carstava: Ruskog carstva, Austrougarske, Nemačkog carstva i Turskog carstva. Karađorđevići su stara masonerija. I kralj Petar i kralj Aleksandar.Опет пропаганда нека. А тај Курајев је причао да су Срби ,,терористи" због којих је пропало Руско Царство.
А КГБ издајници, тј кртице ЦИА у оквиру КГБ-а нису релевантни извор информација.![]()
Realno je u 3PM...Nije fiktivno nego realno.
.
Sve puno leševa ukrajinskih zatvorenikaСаветник шефа ОП Украјине Владимира Зеленског Михаил Подољак одбио је да коментарише ситуацију са падом војног авиона Ил-76 код Белгорода, преноси Ројтерс.
„Коментари ће се појавити мало касније. Потребно је време да се разјасне сви подаци“, рекао је он.
![]()
Украјински генералштаб је индиректно потврдио обарање руског авиона Ил-76, али ништа није речено о затвореницима у њему.
![]()
Нови видео снимци са места пада војног авиона Ил-76 у Белгородској области
Крхотине из авиона разбацане су на неколико километара.
Ratuje samo protiv Ukrajine. Broj mrtvih NATO-vojnika i 700 dana poslije jos uvjek nula.AKo uzmemo u obzir da ratuju protvi preko 30 NATO država, odlično im ide. Mnogo bolje nego kad su ratovali protiv ostalih osvajača iz Evrope.
Apsolutna gluposat, ni jedna jedina akcija Ukrajine nije moguća bez NATO informacija, NATO opreme, NATO obuke i NATO plaćenika.Ratuje samo protiv Ukrajine. Broj mrtvih NATO-vojnika i 700 dana poslije jos uvjek nula.
To cemu se ti nadas ni hag ne bi priznao.Tome se nadas
Imas neku drugu recenicu,radis copy paste i to jako lose.Ratuje samo protiv Ukrajine. Broj mrtvih NATO-vojnika i 700 dana poslije jos uvjek nula.
Mnoge smo stvari ustanovili od početka ovog rata:Nije fiktivno nego realno.
Ako ne znas ruski,znas ukrajinski,sto znaci da si los ruski trol,pa proveri njihove izvore.
Mani se banderostana.
Pomoc da, direktno mijesanje jos ne, kao uostalom i pomoc Irana, Kine i Sjeverne Koreje RusijiApsolutna gluposat, ni jedna jedina akcija Ukrajine nije moguća bez NATO informacija, NATO opreme, NATO obuke i NATO plaćenika.
Samo se vi iz zločinačkih država tešite da niste nove verzija Hitlerove nacističke vojske.
Samo vas vracam u realnost iz vaseg kremljobotskog paralelnog svemira.Imas neku drugu recenicu,radis copy paste i to jako lose.
Realnost je da si copy paste.Samo vas vracam u realnost iz vaseg kremljobotskog paralelnog svemira.
Nije to do mene kad vam se iluzije o NATO-snagama u Ukrajini pricinjavaju svakodnevno.Realnost je da si copy paste.
Meni se ne pricinjava nista,ja nato ne spominjem,samo svinjski bandera rajh.Nije to do mene kad vam se iluzije o NATO-snagama u Ukrajini pricinjavaju svakodnevno.
Pa dobro. Moj odgovor je bio za Reefera koji umislja da se Rusija direktno bori protiv citavog NATO- saveza, koji ni nakon 700 dana jos nije imao niti jednu zrtvu, dok je vec pola ruske profesionalne vojske unisteno.Meni se ne pricinjava nista,ja nato ne spominjem,samo svinjski bandera rajh.
Zar iz Rusije ne ratuju robijasi i sirotinja iz Jakutije?Pa dobro. Moj odgovor je bio za Reefera koji umislja da se Rusija direktno bori protiv citavog NATO- saveza, koji ni nakon 700 dana jos nije imao niti jednu zrtvu, dok je vec pola ruske profesionalne vojske unisteno.
Ogromna vecina nasilno mobiliziranih i jesu pripadnici manjina, a i u regularnoj vojsci su vjerojatno iznadproporcionalno zastupljeni.Zar iz Rusije ne ratuju robijasi i sirotinja iz Jakutije?
Vas problem satanistickih propagandiasta je sto nemate uskladjen narativ vec sami sebe preklapate izjavama.Onda treba neko da vas uzme za ozbiljno?
Eto sam sebe si zakopao ovom izjavom.Ogromna vecina nasilno mobiliziranih i jesu pripadnici manjina, a i u regularnoj vojsci su vjerojatno nesto iznadproporcionalno zastupljeni.
Hoces da kazes da u profesionalnoj ruskoj vojsci koja je dobrim dijelom unistena tjekom 2022 nije bilo pripadnika manjinskih naroda ruske FEderacije i da je vecina nastradalih iz kolone prema Kijevu usvari bila iz Moskve i St. Petersburga?Eto sam sebe si zakopao ovom izjavom.
Bok