dragon x
Legenda
- Poruka
- 53.714
Ima snimak i sada ja mislim ali više nije na prodaju jer su ga Rusi uništili. Ako skupljaš staro željezo otiđi i natovari ga.Je li bio na sniženju u trgovačkom centru?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima snimak i sada ja mislim ali više nije na prodaju jer su ga Rusi uništili. Ako skupljaš staro željezo otiđi i natovari ga.Je li bio na sniženju u trgovačkom centru?
Ne, lažeš, ovde je bilo na forumu na temi, bio je i snimak postavljen pa se ne sjećam da si komentarisao tada.
Mstislav kaci jednoruke dzekove sa ratista kao ruse u desantu na dnjepar.Totalno je skrenuo s kursaNe, lažeš, ovde je bilo na forumu na temi, bio je i snimak postavljen pa se ne sjećam da si komentarisao tada.
Gledaj vermaht sa alibabe sto se razgoropadio,u avdejevki vagner
Sad kome verovati,ruskim pravoslavcima kome vera ne da lagati ili zapadnim satanistima koji lažu čim zinu?Da se BRT BARON ne pati i ceka na spisak, jasam ga prvi dobio
Izvoljite botorussi
Da se BRT BARON ne pati i ceka na spisak, jasam ga prvi dobio
Izvoljite botorussi
Obaraju ruske vojne transportere??!!!Министарство одбране РФ: Данас у 11:15, кијевски режим је извео терористички акт, услед којег је оборен авион руске војно-транспортне авијације на лету од Чкаловског ка Белгороду за превоз украјинских војника на размену.
Време је за да се Уједињено краљевство разједини! Превише је ту нагомиланог и опљачканог капитала да би га контролисали само Енглези и њихова немачка династија. Добро и понеки преплаћени Индус премијер и мухамеданац градоначелник Сандокан.Британски стални представник Џејмс Кариуки-у Савету безбедности УН о „колапсу руске индустрије“:
„Модернизација руске војске се одлаже 18 година. Сада руска одбрамбена индустрија демонтира фрижидере за резервне делове и наручује оружје од ДНР Кореје.
Ajde citiraj mi deo gde to piše, pošto tako dobro razumeš.Čitaš ali ništa ne razumiješ, neće se politički plijeniti imovina, nego lijepo sudski, je li čitaš šta piše?![]()
Неће. Остатак, када се подели између Пољака, Мађара и осталих, убрзано иде у Еуропску унију. Сви Хрвати на форуму ће да подигну обе руке за убрзани пријем остатка остатка и финансијски ће, ако треба и лично, учествовати у њеној обнови.65. Pobili su 65 svojih vojnika, a Nali su za njihov transport i rutu. Namerno su to uradili da ne bi neko od njih pricao sta ne treba.
Nije ni vazno.
Ukrajina ce nestati. Zauvek.
Kanada je bila utociste nacistickih zlocinaca. Danas je i sama postala nacisticka drzava.Mali osvrt na dogadjaj iz Kanadskog parlamenta onomad kada su "neobavesteni" poslanici aplaudirali matorom nacisti >>>>>>>>
Ne treba biti veliki poznavalac istorije da bi znao kome se aplaudira ako predsednik Donjeg doma parlamenta, u ovom slučaju kanadskog, najavi kao specijalnog gosta 98-godišnjeg imigranta, borca za nezavisnost Ukrajine koji se borio protiv Rusa tokom Drugog svetskog rata.
Vremešnog Jaroslava Hunku koji se pojavio pred parlamentom u Otavi nesumnjivo je preporučilo to što se borio protiv Rusa, pa su njegovi domaćini u talasu oduševljena zaboravili da aplaudiraju pripadniku 14. grenadirske divizije Vafen SS "Galicija". Nju su oformili nacisti, komandovali su njome nacisti, a njeni pripadnici borili su se isključivo za nacističke ratne ciljeve.
Званичници Украјине се ућутали, тренутни мук.Како је сада породицама, стварно су кретени...када кретенима даш савремено оружје.
Navodno imaju neki dogovori između Rusa i Amerikanaca (NATO), a Francuzi su kao prekršili te sporazume. Nisu samo bili kao ''savetnici'' nego je Legija vršila ''izlete'' u rusku pozadinu i vršili su diverzije.Ako je ovo istina, dobro je da su se setili, kod nas je nato od početka tako radio,
kada su gađali Generalštab u Beogradu nakon dolaska spasilaca i vatrogasaca roknuli su još jednu raketu.
Ne znam samo što su Rusi manje više štedeli natovce do sada.
Маргарита Симоњан објавила је списак украјинских затвореника који су се налазили у срушеном авиону.
Ракету на Ил-76 лансирале су Оружане снаге Украјине из области Липци, Харковска област, уз помоћ противваздушног ракетног система - Министарство одбране Русије
Посада Ил-76 обореног у Белгородској области успела је да извести о спољном удару, рекао је сенатор, бивши главнокомандујући Ваздушно-космичких снага Русије Виктор Бондарев.
"Чињеница да је авион оборен је 100 одсто јасна, видљива и разумљива. Плус, посада је успела да извести: постојао је спољни утицај", рекао је он.
Губернатор Белгородске области Вјачеслав Гладков прокоментарисао је пад авиона Ил-76 у региону:
У Корочанском округу срушио се транспортни авион. Пао је у поље у близини насељеног места. Сви у авиону су погинули.
![]()
![]()
Помиње ли се и други авион са заробљеницима који су били кренули на размјену, након пада првог овај други је враћен назад.
Довољно је питати заробљенике из другог јесу ли им биле колеге у првом авиону?
Poginuo za mafiju patuljaka na vlast, Putin i ekipa oko njega su ko sekta.Reci mom sinu da ga volim." - riječi su ruskog kozačkog vojnika dok je snimao ono za što je mislio da je njegov posljednji video.
No, liječnici su na vrijeme stigli do njega, sada se oporavlja u bolnici:
“A evo i videa koji potvrđuje da su “Sibir”, “Škoda” i “Makar” živi i u bolnici. Kozaci se oporavljaju i željni su borbe. Usput, i “Sibir”, iako razumiju da čeka ga dugo razdoblje rehabilitacije.Ali kozak ne klone duhom.A ja sam spreman služiti domovini i dalje.
Hvala Bogu da smo Kozaci!
Banderovci su mislili da su pobili Kozake. Ali bili smo u krivu
Nedavno su Bandera mediji kružili snimkom sa snimkom oproštaja ruskog vojnika. Navodno su dronom uspjeli srušiti ruski automobil, pri čemu su svi putnici u njemu poginuli. Ali rano su Banderini sljedbenici slavili svoju "pobjedu" (kao i uvijek, međutim).
Novinska agencija PIKA pronašla je heroja. Ispostavilo se da je autor videa kozak s pozivnim znakom "Sibir" iz odreda "Aksai" kozačke brigade "Don" Dobrovoljačkog jurišnog korpusa. On se, zajedno s dvojicom suboraca, Škodom i Makarom, vraćao s borbene misije kada je njihov automobil napadnut iz Baba Yage, ukrajinske jurišne bespilotne letjelice zapadne proizvodnje. U automobil je doletjela mina kalibra 82 mm.
Da, “Sibiru” je otkinuta noga i ruka, au prvim sekundama nakon pogotka stvarno je zaključio da su mu braća umrla, kao što je i on sam umirao. I snimio sam ovaj video. Kako i dolikuje ruskom vojniku i pravom kozaku, u tim se trenucima okrenuo sinu i veličao svoju jedinicu. Vaš vlastiti Aksai! Kozačkom rodu nema prevoda!
Lakše su ozlijeđeni "škoda" i "makar". Sve troje su prebačeni u bolnicu, gdje im je pružena potrebna liječnička pomoć. Prema riječima liječnika, prognoza je najpovoljnija.
Tako su vrane rano graknule!"
...
Pitajte te imaginarne zarobljenike.![]()