Rat u Ukrajini (30)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    76
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oružane snage Rusije danas su ponovo izvršile udar na lokaciju stranih plaćenika u Harkovu, čije državljanstvo još nije zvanično objavljeno

screenshot_20240123_085556_com-android-gallery3d_edit_2912236687892603-jpg.1486931

Према информацијама од колега који су претходно служили француски у Харкову.

Данас су убијени представници француског Министарства одбране који су дошли у Харков да покупе тела својих плаћеника.
Au, baš su ih udarili kao vola maljem:

https://t.me/SrbijaRusija/45928

Не,него да бране своје ближње. ;)

To nije Isusov nauk licemjeru, Isusov nauk je okrenuti neprijatelju drugi obraz...

Kršćani su najveći licemjeri među religijama, kod muslimana bar znaš šta je i kako je, on ima zapovijed da ubija nevjernike, kod kršćana ne znaš ništa, Isus ih je učio da ljube neprijatelje, oni ubijaju neprijatelje, pa ti sad vidi čije učenje kršćani slijede :roll:

Ide treća godina, a rusi još osvajaju gredice luka oko Avdivke, je li te nije sramota takvog 'uspjeha' navodne druge vojne sile svijeta?

Ja zbilja ne mogu shvatiti da netko ne vidi kakva katastrofa je ovaj rat za ruse, zbilja ne shvaćam, eto, gledate isto što i ja, i ne vidite katastrofu koja se odvija pred vašim očima :roll:

I još arlaučete kako je ukrajina raspala država, kako je korumpirana, kako je zapad slab, kako ukrajinci šalju na front žene i djecu, kako su ukrajinci kukavci i sline i vojnička bruka, i opet ta vaša navodna druga vojna sila svijeta zapela već dvije godine protiv te ukrajinske siročadi i jada i bijede, ono, pa je li zbilja ne shvaćate šta pišete?
Polako covece pozlice ti.Takodje ide ista godina a Ukri+placenici+NATO instruktori samo unazad idu.Stalno gube,a ginu k'o muve.Nesto tu ne stima,zar ne?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back