Dobro situirani gospodin
Elita
- Poruka
- 19.804
jel rusi osvajaju ukrajinsku teritoriju ili vraćaju sebi nazad svoju teritoriju??Pomiri se već jednom, progutaj, biće ti mnogo lakše, ovako se samo nerviraš, šlogiraće te
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel rusi osvajaju ukrajinsku teritoriju ili vraćaju sebi nazad svoju teritoriju??Pomiri se već jednom, progutaj, biće ti mnogo lakše, ovako se samo nerviraš, šlogiraće te
Ja sam za treću stanu !!!Sada ćemo ispitat koja je to strana, a ja se kladim da nećeš moć javno napisat koja je to strana, tojest počet ćeš se izmotavat i pravit da ti nije jasno...
Za hardcore opciju rusku ROA-u/ustaše/četnike ili za easy flexible mode crvenu armiju/Židove/partizane...?
.
Odaberi ti sam šta ti odgovara, slobodno, ne brani ti nikojel rusi osvajaju ukrajinsku teritoriju ili vraćaju sebi nazad svoju teritoriju??
Ни то већи Украјинац од Украјинаца.Istinu je teško prihvatili.
Pročitaj kako su Rusi i ostali vekovima zabranjivali ukrajinski jezik (koristi Gugl prevodilac ako ne znaš jezik):A ti si mix svega?
Masta cini svastabrutalno elimisanje ruskih gardijskih specijalaca
ruski crveni krst odbio da primi tijela poginulih sa obrazloženjem da će ih skupo koštati isplata oštete preminulih vojnika...
Imaš klip na Tiktoku..I na tarabi pišee ...............![]()
![]()
![]()
![]()
Dobro situirani gospodin je ljubomoran,ove imaju vece i okruglije sikice od njega
Ebo te Tik Tok Lego kockice su zakonImaš klip na Tiktoku..
Још један пример лицемерја и двоструких стандарда.Смрт Гонзала Лире требало би да послужи као оштро упозорење за све. Како је изјавио Гонзало Лира Снр, крв његовог сина је на рукама оних који су тврдили да су шампиони слободе говора и штампе, али су одлучно одбили да било шта ураде.
И поред тога САД буквално исплаћују плате запосленима код малог диктатора Зеленског.Гонзало Лира је платио крајњу цену.
Нека његова смрт не буде узалудна, већ послужи да буде катализатор у исправљању многих неправди за које је крив колективни Запад.
Na toliku Rusiju dva spaljena grada nece zelenom otcepiti kanalizacijusankt petersburg su rusi spaluli da ne bi pao čitav u ruke ukrajine, a počinju da pale i moskvu...
Ma udri samo, ne pitaj ciji su

Verujes li mi da sam otprilike ovako nesto i ocekivao od tebe,ali sam napisao iskreno i kulturno,rekoh sebi - daj da vidim sta ce napisati.znači rusija nije ništa osvojila!!?
A zašto je ovo bitno ?Istočna Ukrajina Donbasu, za koji do nedavnih događanja kod nas mnogi nisu ni čuli:
https://croatia.mfa.gov.ua/storage/app/sites/21/Documents/8-ist-ukr-donbas.pdf
Tvoj problem je što su tvoja pitanja uvek konstatacije. Zato i zaboravljaš upitnik.A za šta si ti, ako znaš uopšte
Ma uvek mlati jedno te isto, samo menja mesta rečimaVerujes li mi da sam otprilike ovako nesto i ocekivao od tebe,ali sam napisao iskreno i kulturno,rekoh sebi - daj da vidim sta ce napisati.
jel rusija nešto osvojila (tuđe teritorije) ili vraća svoje teritorije?Verujes li mi da sam otprilike ovako nesto i ocekivao od tebe,ali sam napisao iskreno i kulturno,rekoh sebi - daj da vidim sta ce napisati.
I sta sa tim?Imace avione?I?Rusofilima koji žive u svijetu bajki...dok Rusi mlate kurcom po koprivama, drugi šire svoj utjecaj
Indonesia ordered 18 Rafales in August 2023 taking the overall number of Rafales ordered last year to 60. Earlier this week Jakarta ordered a further 18 aircraft taking its total ordered to 42, after the first six were ordered in September 2022.
Rafalova lista narudžbi je: Dassault has 229 Rafales on its order books to date: 159 for export and 70 for France.
Monotono.Tako ti vrtnog botoksiranog patuljka
Cudan neki covek,u stvari,svi su cudni,ponasaju se nekako...Cudno?Ma uvek mlati jedno te isto, samo menja mesta rečima
„ Hodao sam po bojnom polju ali nisam video ni jednog ruskog (mrtvog) vojnika. Međutim, naših ima dosta. – rekao je Kaliničenko.
On je objasnio da komanda AFU ne evakuiše tela poginulih muškaraca kako bi izbegla plaćanje odštete njihovim porodicama, već novac uzima za sebe kroz koruptivne šeme.