- Poruka
- 66.476
A za šta si ti, ako znaš uopšteNisam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A za šta si ti, ako znaš uopšteNisam.
Ruska mašinerija uspešno nastavlja tretiranje nacističkog korova
Istinu je teško prihvatili.Што би рекао Српски Војвода- ,,Грохотом се смејем на ове ваше бесмислице".
Kako da neDaj bože da bude, to ubrzava njen nestanak.
i ovako nema muške populacije, ukrainke će trpati tamo neki po evropi.
Nema ko više da ratuje, pa se pribegava šinteraju
i tako dalje i tako bliže
Tako ti vrtnog botoksiranog patuljkaOstaće samo oni ukrajinci koji zube i nemaju.
pa to je i poema F16, niko ih ne vidi a oni donose smrt i uništenjeKakve to ima veze sa f16?
Pozare sam video,f16 niko ziv
rusija ima jaja!Кина, Иран и Кореја су гладовали годинама да би од својих уста одвојили да дају гладној Русији.
А Украјински Ф 16 то избрише за секунд.
Можда зато у Русији нема јаја.

znači rusija nije ništa osvojila!!?To je sve nekada bilo Rusko,a evo se vraca matici.Ima jedna zanimljivoost koju vecina vas ne zapaza.Ako si izuzetak,ne zameri.Naime,za sada se borbe jos uvek vode na teritorijama koje su se "otcepile" od Ukrajine kakvu znamo,a ustvari,one nisu deo sveukupnog zivotnog prostora Ukrajine,jer pravu Ukrajinu cine Kirovska(Kirovogradska) i Dnjepropetrovska oblast.Po tome ispada da se Rusija bori sa teroristima na svojoj zemlji(dakle,ne drzavi,nego zemlji) jer su Ukri izasli van svoje drzave i vode borbu na tudjoj zemlji koja im je data u proslosti da zive na njoj.Pogledajte prilog 1481313
Napredna tehnologija,korisni su za aeromitinge jedinopa to je i poema F16, niko ih ne vidi a oni donose smrt i uništenje
Ja sam oduvek na istoj straniIstina je da su židovska posla umješana u ovo zlo u Ukrajini...
Ali kako onda Ukrajince nazivate nacistima?
Daj više odaberi stranu...
Ova Rusija danas zauzela je kurs koji je najbliži ruskoj ROA-i, saveznici ustaša...
.
A ti si mix svega?Kako najlakše opisati Putina i Rusku Federaciju u odnosu na Ukrajince i Ukrajinu? Putin = Ante Pavelić, Ruska Federacija = NDH a Ukrajinci = Srbi, Jevreji i Romi.
rusija je jedan veliki aeromitingNapredna tehnologija,korisni su za aeromitinge jedino
Tebi bre bode oči 21% + Krim + 500k (možda i 600k) mrtvih nacista, i sada samo palamudiš, pomiri se sa tim biće ti lakšeznači rusija nije ništa osvojila!!?
Rusofilima koji žive u svijetu bajki...dok Rusi mlate kurcom po koprivama, drugi šire svoj utjecajCemu se ti to smejes zivota ti?
Jes vala,sinoc stiglo raketa u kijev da ceo grad pliva u kanalizacionim otpadimarusija je jedan veliki aeromiting
jel to osvojila ukrajinsku teritoriju??Tebi bre bode oči 21% + Krim + 500k (možda i 600k) mrtvih nacista, i sada samo palamudiš, pomiri se sa tim biće ti lakše
Jeste, koji melje sve ispred sebe !!!! I to sa čipovima iz veš mašina, zamisli šta će se desit kad počne da vadi čipove iz indukcionih ploča ........ ijuuu ima da leti perjerusija je jedan veliki aeromiting
sankt petersburg su rusi spaluli da ne bi pao čitav u ruke ukrajine, a počinju da pale i moskvu...Jes vala,sinoc stiglo raketa u kijev da ceo grad pliva u kanalizacionim otpadima
Pomiri se već jednom, progutaj, biće ti mnogo lakše, ovako se samo nerviraš, šlogiraće tejel to osvojila ukrajinsku teritoriju??
Ja sam oduvek na istoj strani
I na tarabi pišee ...............

i to tako melju već treću godinu uz pomoć kine, irana, severne koreje, belorusije, vijetnama, južne afrike, čečenije, indije, brazila...Jeste, koji melje sve ispred sebe !!!! I to sa čipovima iz veš mašina, zamisli šta će se desit kad počne da vadi čipove iz indukcionih ploča ........ ijuuu ima da leti perje