Marin83
Poznat
- Poruka
- 9.710
Budućnost je u AzijiDa,to stoji,toga se i oni plase,a realno ih i ceka taj scenario.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Budućnost je u AzijiDa,to stoji,toga se i oni plase,a realno ih i ceka taj scenario.
pomoć u oružju, municiji i gorivu koju su kina, severna koreja i iran poslale rusiji, je uništena napadom ukrajinskih F16

Jadno.Pa ne znam zašto je bežao biciklom. Možda se tad i razboleo, voziš bicikl, a napolju ruska zima.
Većina ljudi iz Ukrajine pobegla je motornim vozilima.
Možda nije imao sve daske u glavi, ne verujem da bi normalan čovek u sred zime vozio bicikl po Ukrajini.
Pa i jeste.Dobro si to primetio.Ekonomije dozivljavaju bum,imaju dosta radno sposobnog stanovnistva,imaju cime,imaju kome.
Ti čekaš nešto drugo.Strpljivo čekamo evo već 600 dana, ali ide baš sporo.
Pogledajte prilog 1481330
Ово је легендарно..... тамо нешто мало гори..... дим ко да се запалило пола европе....![]()
Pa i jeste.Dobro si to primetio.Ekonomije dozivljavaju bum,imaju dosta radno sposobnog stanovnistva,imaju cime,imaju kome.

Ako je "nešto drugo" mir u Ukrajini, onda da.Ti čekaš nešto drugo.
Onda teško da je tada dobio upalu pluća.U julu.
„ Hodao sam po bojnom polju ali nisam video ni jednog ruskog (mrtvog) vojnika. Međutim, naših ima dosta. – rekao je Kaliničenko.
On je objasnio da komanda AFU ne evakuiše tela poginulih muškaraca kako bi izbegla plaćanje odštete njihovim porodicama, već novac uzima za sebe kroz koruptivne šeme.
Praznoslovlje.Ako je "nešto drugo" mir u Ukrajini, onda da.
Baš si zbunjen, jel da?Onda teško da je tada dobio upalu pluća.
Ali meni i dalje nije jasno zašto bi neko išao biciklom kad može da ide i drugačije.
Više ni Rusi ne koriste termine demilitarizacija. Do nje neće nikada doći upravo obrnuto Ukrajina će biti do zuba naoružana.Процес денацификације и демилитаризација кијевске хунте, ето може и тако.
То је ,,агресија" исто као кад би рекао да сламање Трећег Рајха од стране Славне Црвене Армије била ,,агресија".
Што би рекао Српски Војвода- ,,Грохотом се смејем на ове ваше бесмислице".Više ni Rusi ne koriste termine demilitarizacija. Do nje neće nikada doći upravo obrnuto Ukrajina će biti do zuba naoružana.
Daj bože da bude, to ubrzava njen nestanak.Više ni Rusi ne koriste termine demilitarizacija. Do nje neće nikada doći upravo obrnuto Ukrajina će biti do zuba naoružana.
Pih!Pa ovo Ruski tenk preskoci.
Siguran sam da si i ti za mir u Ukrajini.Praznoslovlje.
Pih!Pa ovo Ruski tenk preskoci.
Nisam.Siguran sam da si i ti za mir u Ukrajini.
Ostaće samo oni ukrajinci koji zube i nemaju.Više ni Rusi ne koriste termine demilitarizacija. Do nje neće nikada doći upravo obrnuto Ukrajina će biti do zuba naoružana.
Kakve to ima veze sa f16?a jel su realni požari i uništena infrastruktura u sankt petersburgu, belgorodu, moskvi... ?
Cemu se ti to smejes zivota ti?
Ti bi jos jednu protuofenzivu,sto se mene tice moze.Više ni Rusi ne koriste termine demilitarizacija. Do nje neće nikada doći upravo obrnuto Ukrajina će biti do zuba naoružana.
oviOstaće samo oni ukrajinci koji zube i nemaju.