Rat u Ukrajini (30)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    76
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imaju Ukri i 31 Abrams, ali ne smeju da ih pokažu.
Pocelo je povlacenje Abramsa iz Ukrajine nazad u Poljsku. Izgleda kao da Ameri odustaju od Ukrajine. Svesni su potpunog poraza Ukrajine i nju vise nista na ovom svetu nece spasiti.

Mozda imaju neki novi ćip tehnolodži novitet koji moze da preokrene tok SVO , kao 3-4 Ramba ili slicno. Neki kapetanica Marvel ili Iron man maketa ili nesto. Ako budu sa velikih visina snazno bombardovali Ruske polozaje sa novim iPhonovima mozda i pobede

Skot Riter nije bezgrešan i ovdje je sigurno pogriješio. Ono što je Gonzalo govorio, kao što kažeš, teško da bi prošlo kod ukrajinskih nacista. Po rezultatu vidimo da i nije prošlo. Dakle, ubijen je jer je iznosio svoje mišljenje. Sloboda mišljenja je jedna od osnovnih demokratskih vrijednosti, naročito kod ovih koji fašizam nazivaju demokratijom. Ukrajina je krenula na put samouništenja jer je željela postati dio evroatlantskih struktura koje, navodno, njeguju te vrijednosti. Primjećuješ li nesklad između proklamacije i realnosti?
Ukrajinci ipak više vole evropski standard nego rusku siromaštinu.

Kao i svi ostale bivše republike koje su imale mogućnost da se otrgnu iz crvenih kanži - Estonija, Letonija pre svega.

„Украјина је деценијама и деценијама била центар глобалиста... ЦИА ради у Украјини 70 година...“ "Украјина је центар дубоке државе. То је глава змије
Бивши командант аустралијских специјалних снага Рикардо Боси говори о томе шта се заиста дешавало у Украјини.
Рикардо Боси - Лидер Аустралије Један - Истина и ништа осим истине

Niti je zaslužio da ga ubiju (pošto to ne postoji kao opcija), niti su ga ubili.

Sudeći po informacijama, a i njegovim izjavama, dobio je upalu pluća u zatvoru. Pitanje je kako je i da li je uopšte lečen.
Cekajde malko, brale...i prvi i drugi pasus ovog posta su tvoje djelo, ocito...u prvom pasusu kazes da ga nisu ubili, a u drugom da je dobio upalu pluca i da je pitanje da li je uopste lecen...ja ne mogu da vjerujem sta citam, dakle priznajes da je U ZATVORU dobio upalu pluca i da vjerovatno nije ni lecen, u tom istom zatvoru...i nisu ga ubili !!!?????...

Cekajde malko, brale...i prvi i drugi pasus ovog posta su tvoje djelo, ocito...u prvom pasusu kazes da ga nisu ubili, a u drugom da je dobio upalu pluca i da je pitanje da li je uopste lecen...ja ne mogu da vjerujem sta citam, dakle priznajes da je U ZATVORU dobio upalu pluca i da vjerovatno nije ni lecen, u tom istom zatvoru...i nisu ga ubili !!!?????...
Mi ne znamo šta se desilo, ni ja ni ti, pa nema potrebe da nešto "priznajemo" ili "ne priznajemo". Nismo učestvovali. Onaj ko je učestvovao i video, on može da priznaje, ne priznaje, objašnjava, pravda se, bude osuđen, bude oslobođen, šta god treba.

Niko nije zaslužio da bude ubijen.

On je navodno dobio upalu pluća, i ne znamo šta se desilo na kraju.

Ima li još nešto što treba da ti dodatno objasnim, osim toga da nemamo pojma šta se zapravo desilo?

Делим са вама фотографије по мом мишљењу најлепше универзитетске зграде на свету, Московског државног универзитета М. В. Ломоносова. Основан 1755. године као најстарији континуирани универзитет у Русији. У њему се налази 15 истраживачких института, 43 факултета, 300+ одељења
GDrAn04XIAAZ_4o

Mi ne znamo šta se desilo, ni ja ni ti, pa nema potrebe da nešto "priznajemo" ili "ne priznajemo". Nismo učestvovali. Onaj ko je učestvovao i video, on može da priznaje, ne priznaje, objašnjava, pravda se, bude osuđen, bude oslobođen, šta god treba.

Ima li još nešto što treba da ti dodatno objasnim, osim toga da nemamo pojma šta se zapravo desilo?
Ako nemamo pojma sta se zapravo desilo, otkud tako zdusno branis opciju da ga NISU ubili...nista ti meni ne moras pojasnjavati, sve je jasno kao dan...pogotovo ko si i kakav si...

Ako nemamo pojma sta se zapravo desilo, otkud tako zdusno branis opciju da ga NISU ubili...nista ti meni ne moras pojasnjavati, sve je jasno kao dan...pogotovo ko si i kakav si...
Zato što je lik bio običan klovn.

Ubijaju se po nalogu bitne političke figure. On nije bio ni JFK, ni Gandi, ni Franc Ferdinand da bi neko njega ubijao po nalogu. Takvih klovnova kao što je on ima na hiljade na YouTubeu.

A i sam je napisao da se razboleo.

Ubijen je.

Trebao je biti deportovan a ne ubijen nehumanim uslovima po zatvorima.

Ukriajinski nacisti su nemaštoviti. Barem da je izvršio samoubistvo kao Epstajn....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back