Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.233
Kuka Beric za sve pare na nekoj smehotresnoj srpsko-ruskoj mesavini. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mogli su sasvim u saglasnosti da ustavom i zakonim.Opet lažeš. Nisu mogli glasati bez komisije i sudske odluke. Ne znam zašto misliš da stalno ponavljanje tvojih seljačkih laži ičemu služi?
Kuka Beric za sve pare na nekoj smehotresnoj srpsko-ruskoj mesavini.
Puče ljubav za Rusijom. Kako sad to?Kuka Beric za sve pare na nekoj smehotresnoj srpsko-ruskoj mesavini.
Opet lažeš. Nema nigdje nedolaska na posao a impičment podrazumjeva specijalnu komisiju, sudsku odluku i 2/3 većinu nakon toga u parlamentu.taman si stigo do odgovora na svoje pitanje i tu si iznenada stao, dali od neznanja ili su ti zapretili... ne znam...
Article 111
The President of Ukraine may be removed from office by the Verkhovna Rada of Ukraine by the procedure of impeachment, in the event that he or she commits state treason or other crime.
On sam priča, a ti prevedi. Znaš valjda ruski, zar ne?Ko nema šta drugo da radi neka pročita šta ova kokoška piše. Nesumnjivo, veoma pouzdan izvor.
On sam priča, a ti prevedi. Znaš valjda ruski, zar ne?
Рим, 7. јануар 2024 Годишња комеморација у Аки Ларенцији, бившем штабу неофашистичке МСИ, где су 7. јануара 1978. убијена два члана Омладинског фронта Франко Бигонцети и Франческо Чавата. Гомила зигера у цветној башти Жозепа Борела
Puče ljubav za Rusijom. Kako sad to?
Inače taj je dripac pobegao u Rusiju zbog brojnih dugova ovde.
Pa piše ti u ustavu da ne može bez toga, šta bulazniš?mogli su sasvim u saglasnosti da ustavom i zakonim.
Kako si zaključio da puče ?Puče ljubav za Rusijom. Kako sad to?
Inače taj je dripac pobegao u Rusiju zbog brojnih dugova ovde.
Pa trebao kad tvrdiš da nije to rekao.Ne znam ruski. A jel bi trebalo da ga znam?
Zasto mislis da je CIA objavila tacan podatak?Zasto mislis da ovaj anonimus bolje zna broj poginulih od CIA-e na primjer?
nema specijaone komisije, niko nije iznad parlamenta i oni su po ustavu i zakonu otpustili preddednika.Opet lažeš. Nema nigdje nedolaska na posao a impičment podrazumjeva specijalnu komisiju, sudsku odluku i 2/3 većinu nakon toga u parlamentu.
"Da li" se piše odvojeno.
po ustavu parlament ga je smenio da vlastiPa piše ti u ustavu da ne može bez toga, šta bulazniš?
nema specijaone komisije, niko nije iznad parlamenta i oni su po ustavu i zakonu otpustili preddednika.
za razliku od rusije gde osnovni opštinski sud, kao ni mesns zajednica nikad nisu potvrdili da je putin legitimni predsednik rusije
Ne, opet lažeš:nema specijaone komisije, niko nije iznad parlamenta i oni su po ustavu i zakonu otpustili preddednika.
za razliku od rusije gde osnovni opštinski sud, kao ni mesns zajednica nikad nisu potvrdili da je putin legitimni predsednik rusije
Ne, lažeš. Pogledaj moj prethodni post.po ustavu parlament ga je smenio da vlasti
Zasto mislis da im je u interesu da umanjuju broj zrtava?Zasto mislis da je CIA objavila tacan podatak?
Isti kao što naduvaju broj Ruskih žrtava !!!Zasto mislis da im je u interesu da umanjuju broj zrtava?
Njihove procjene o broju zrtava u nasim ratovima bile su priblizno tocne.Isti kao što naduvaju broj Ruskih žrtava !!!
pa sam navodiš da većina parlamenta ukrajine može da oduzme predsedništvo ukrajineNe, opet lažeš:
The issue of the removal of the President of Ukraine from office by the procedure of
impeachment is initiated by the majority of the constitutional composition of the
Verkhovna Rada of Ukraine.
pogledo dam i on nije istinitNe, lažeš. Pogledaj moj prethodni post.