Gdje Rusi nađu ove samoubojice da voze njihove oklopnjake? Nije moguće da je toliko Rusa upitnih kognitivnih sposobnosti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gdje Rusi nađu ove samoubojice da voze njihove oklopnjake? Nije moguće da je toliko Rusa upitnih kognitivnih sposobnosti?
Sta se desava na ratistu kad ovoliko penite??Gdje Rusi nađu ove samoubojice da voze njihove oklopnjake? Nije moguće da je toliko Rusa upitnih kognitivnih sposobnosti?
Kad ce bre zima u ukrainu ?krater i nekoliko stotina metara kvadratnih pokriveno metalom je sve što je ostalo od najsuvremenije ruske samohodne artiljerijske jedinice
Može da povrati do Harkova.....ako gurne dva prsta u usta.Ja ti lijepo govorim , Zapad je povratio svoje teritorije od Berlina do Harkova, što ti tu nije jasno???
Pa ne smeju da pogledaju mapuSta se desava na ratistu kad ovoliko penite??
I još jednom si ispao smešan. Ja nisam navijač, prenosim vesti i pišem istinu, koja tebe boli. Ali tako je to sa vama koji podržavate šovinizam, fašizam, nacizam i ostale zločine.Cudno da ti tako slobodoljubiv ne dajes konkretan doprinos sa puskom u ruci pobedi slobodarske Putinove RF vec iz daleka navijas.![]()
Kojem ratištu?Sta se desava na ratistu kad ovoliko penite??
Ok znamo da zivis u DiznilenduKojem ratištu?
Ne može normalan/trijezan čovjrk sjesti u ove limenke....jadni ljudi.Medju najnizim slojem koje klice Volodji na parizeru i flasi votke.
Rusi ne ratuju...to je SVO...ps se ne može ni zvati ratište već predio izvođenja SVO.Ok znamo da zivis u Diznilendu
Da upravu siRusi ne ratuju...to je SVO...ps se ne može ni zvati ratište već predio izvođenja SVO.![]()
Ja cu marinu donirat glazuru za njegovu tortu, gratisTorta je u Moskvi al ste se zajebali,fale vam komponente da je napravite
Dali tvoj mozak to kapira??
Pa kako onda ti ljudi na parizeru deru ukrainske naciste sa ssvemocnom tehnikom zapada ? Kako ? Ima li netko odgovor ?Medju najnizim slojem koje klice Volodji na parizeru i flasi votke.
Gdjes @darda legendo?
I dalje se jubitelji NATO osvajanja i nacizma smeju dok Ukrajina gubi mesto po mesto.
Meni odogovora takvo stanje.
Mapa, mapa, da vidimo !!!
U ratu se gine, kao i što se pobeđuje (ili gubi, kao što NATO trenutno gubi). Za sad je cena dobijanja rata mnogo niža nego što NATO i Ukrajina plaćaju da izgube.
Auuu nisam znao da se u ratu gine, ali svi znamo zasto ukrajinci ginu a ni naj BOTORUSSI ne znaju zasto russcici ginu u ukrajinskom blatu pa tako ni Reenefer i gdje ti vidis NATOU ratu se gine, kao i što se pobeđuje (ili gubi, kao što NATO trenutno gubi). Za sad je cena dobijanja rata mnogo niža nego što NATO i Ukrajina plaćaju da izgube.