Rat u Ukrajini (30)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    76
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slazem se da i druge zemlje prave rakete. Pa i ove za VBR. Apsolutno si u pravu.

Samo, bojeva glava je 19.9kg.

Dakle, samo jedna zemlja sveta to pravi sa tim specifikacijama koje su Rusi postavili kao dokaz.

A to je NATO Srbija

E sad, ko nece da vidi original linkove, ne mora. Ali ne moras ni ti da me smaras u nedogled jer ne citas, i opet kazem,vrati se na originalni post, sve je lepo vidljivo na slikama. Nema nikakve potrebe da me smaras dalje.
20170219_125050.jpg

Evo kako su oznacene EdePro rakete.

Poslednja izmena:
.
Удари по реонима у позадини

Покровск (раније Красноармејск), Курахово и околина, Селидово, Мирноградскаја громада (раније Димитров) сваког дана по неколико пута градови Доњецке области подвргнути су ударима.

Значајно повећање броја удара на овом правцу могло би се повезати са заузимањем Маринке, али се не ради о томе. Сада већ може да се констатује да армија Русије примењује тактику удара по позадинским реонима.

Обратите пажњу, војска РФ не јуриша на позиције ВСУ већ наноси ударе у позадини. Њихова логика је наравно, да се смање губици. Као што смо раније говорили, освојени квадратни километри сада нису главни приоритет. Они се сада баве избијањем резерви ВСУ. Уместо да се боре за утврђене позиције, они наносе губитке у позадини.

Ово је лош знак. Ова тактика не своди се на освајање градова и села или "ослобођење целокупне територије ДНР, како говоре у РФ. Њихов циљ је наношење стратешког удара противнику. Са појединачним операцијама сада је завршено и по свему судећи иде рат армијама дуж целог фронта.

Ово је врло лоше. Украјина са садашњим нивоом подршке партнера није спремна за овакав рат. Ми ћемо буквално да останемо без војника. Замрзавање/мир/примирје (назовите како хоћете) одавно су боље решење за Украјину и украјински народ. Али џабa, не и за Зеленског.

Сада нам је мир потребан не зато што је то најприхватљивија варијанта, већ што је то сада једина варијанта да се преживи. Алтернатива не постоји.
Jan 7 at 20:52
.
i tako to već tri godine...

Kronicne bolesnike i samohrane majke sa bebama da zaposle?

U kapitalistickim drzavama ne zaposljava drzava nego privrednici, ali opet ponavljam u Njemackoj trenutno ima poslova na pretek ali zbog visine socijalne pomoci mnogi se odlucuju da ne rade, jer zasto bi ustajali svako jutro u 6 sati radi 200 eura vise mjesecno.
Daj Jazz pa podrazumeva se na koga sam mislio covece!Kakve majke...Pa ne znam jel to vas neki minimalac blizu socijale ako kazes da je razlika 200 eur ?

Auuu nisam znao da se u ratu gine, ali svi znamo zasto ukrajinci ginu a ni naj BOTORUSSI ne znaju zasto russcici ginu u ukrajinskom blatu pa tako ni Reenefer i gdje ti vidis NATO :per:
Moguće je da nisi znao, jher uglavnom pišeš tako da se vidi da ne znaš.
Rusi ginu jer oslobađaju svoj narod od osmogodišnjeg granatiranja. Nije Rusija nekakava Jugoslavija da pusti terorističku bandu da ubija i etnički čisti teritoirje. Ovaj put vam zločini nisu prošli.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back