Marin83
Poznat
- Poruka
- 9.631
Uludo bačen novac...Ja izdvajam 500 eura mesecno u kriptovalutama i doniram za dronove

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uludo bačen novac...Ja izdvajam 500 eura mesecno u kriptovalutama i doniram za dronove
Teritoriji su vraćeni od Berlina do Harkova..vrijeme ti je da to prihvatiš.....I onda je mrmot zamotao cokoladicu u.............
Za sada nije, kad samo pogledam kako sudoplatov dronovi deru naciste, tačno mi milo dođe, ako zelis okacicu ti par snimakkaUludo bačen novac...![]()
WOW, vidi, neka slika trave i neki tekst iznad.
oklopnjaci se prave da podnesu gelere od 155mm granate na nekih 80 metara udaljenosti, ovo je NATO standard, kod Rusa je to i manje...
Gde si video te informacije?
Ko je bese na kraju drugog svetskog rata umarsirao u Berlin??Teritoriji su vraćeni od Berlina do Harkova..vrijeme ti je da to prihvatiš.....![]()
I onda vidiš onaj TOS i BMP šteta jedno 5 milja dolara i deset mrtvih Rusa u sekunduZa sada nije, kad samo pogledam kako sudoplatov dronovi deru naciste, tačno mi milo dođe
Nemaju precizne bombe/ rakete zato bacaju bojlereBacaju bacaju ima se može se
Kakve to veze ima sa mojom donacijom ? Ako nemas nešto pametno onda nemoj, samo sebe ukopavaš. i ovako si u govnima do guše, pazi da ti ne dodje do ustaI onda vidiš onaj TOS i BMP šteta jedno 5 milja dolara i deset mrtvih Rusa u sekundu![]()
Ja ti lijepo govorim , Zapad je povratio svoje teritorije od Berlina do Harkova, što ti tu nije jasno???Ko je bese na kraju drugog svetskog rata umarsirao u Berlin??
O cemu bulaznis sinko??
Pokazuje koliko je mali iznos i koliko je bezvrijedna. I koliko Rusi ne cijene svoje resurse i ljudstvo.Kakve to veze ima sa mojom donacijom ?
Gruvaji i ti bojleri samo tako, bacajte i vi ko vam braniNemaju precizne bombe/ rakete zato bacaju bojlere
Sto se bunis onda sto ih rusi trteJa ti lijepo govorim , Zapad je povratio svoje teritorije od Berlina do Harkova, što ti tu nije jasno???
Како могу да бацају кад су по теби пре две године остали и без бомби и без авиона?Nemaju precizne bombe/ rakete zato bacaju bojlere
Što ste vi povratili??? Ja ti uzmem cijelu tortu, vi ukradete jedno parče torte i uz to parče propisno izgazite, da bude nejestivo...okSto se bunis onda sto ih rusi trte
Cekaj, da prvo naprave katapult...Gruvaji i ti bojleri samo tako, bacajte i vi ko vam brani
.piše u zakonu o radnim odnosima, svako mora da se pojavi na radnom mestu u određeno vreme inače mu sleduje otkaz
Gde ti se zuri,torta se ne pravi za minutŠto ste vi povratili??? Ja ti uzmem cijelu tortu, vi ukradete jedno parče torte i uz to parče propisno izgazite, da bude nejestivo...ok![]()
Kako prerade bojlere da ovako rade?Opet Rusi bacaju precizne bojlere..
Torta je već napravljena i u nas je..vi bi komad ,ali ne ide.Gde ti se zuri,torta se ne pravi za minut
Torta je u Moskvi al ste se zajebali,fale vam komponente da je napraviteTorta je već napravljena i u nas je..vi bi komad ,ali ne ide.