LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 13.329
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto? Sta se desilo?Na Kosovu je izbio rat
Jenkijevski tenk je totalno neupotrebljiv za uslove ratovanja u ukraineОви само вежбају, неки дан по блату, па мало по снегу, никако да крену на фронт![]()
![]()
![]()
![]()
Znači i ti priznaješ da je bio rat.Zasto? Sta se desilo?
Zasto je odbrambeni savez NATO stao na stranu i u odbranu jedne strana koja pritom nije bila ni zemlja, a kamoli zemlja clanica odbrambenog NATO saveza?
Kako je strana u sukobu u ciju odbranu je stao NATO, bila grupa sa Americke liste teroristickih organizacija, a nakom pocetka ratnih sukoba postala grupa boraca za odbranu i oslobodjenje?
Zasto je odbrambeni savez branio jednu stranu u sukobu, vrseci bombardovanje vise od dva meseca, sirom zemlje druge protivnicke strane?
Kako je NATO greskom pogodio zgradu Kineske ambasade, odnosno Kinesku teritoriju, u Beogradu, 500 kilometara udaljenu od ratnih sukoba?
Kako je NATO greskom pogodio civilni objekat prostorije Radio Televizije Srbije u Beogradu, 500 kilometara udaljenu od ratnih sukoba?
Kako je NATO greskom pogodio civilnu infrastrukturu Radio Televizijski predajnik "Avalski Toranj" na Avali kraj Beograda 450 kilometara daleko od mesta ratnog sukoba?
Zasto je NATO braneci jednu stranu u ratnom sukobu, gadjao i rusio civilne mostove po gradovima sirom zemlje druge strane u ratnom sukobu, stotinama kilometara daleko od ratnog sukoba?
Kako je NATO gadjajuci svojim tehnoloski superiornim oruzijem gadjajuci vojne aerodrome surom zemlje druge strane u ratnom sukobu, cesto promasio pogadjajuci civile i civilne objekte u blizini tih vojnih aerodroma?
Kako je NATO doprineo odbrani jedne strane u ratnom sukobu pogadjanjem zgradu "Centralnog Komiteta" u Beogradu, 500 kilometara udaljenu od ratnih sukoba?
pogledao si?Pogledao link i ni po cemu se ne zakljucuje da je to ista raketa.
Zato i pitam.
Ali ocigledno nemas odgovor sem rekla kazala.
Znaci treba da verujemo da je srpska raketa jer neki tamo hrvat kaze da je srpska.
sjajno
panika u EU?U Evropskoj uniji postoje znaci panike nakon što su raketni udari Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije (VKS), koji su bili razorni za Oružane snage Ukrajine (OSU), a izvedeni su na objekte vojno-industrijskog kompleksa zemlje, uključujući i one koji se nalaze u Kijevu, otkriva britanski analitičar Aleksandar Merkuris.
On je primetio da su napadi Rusije naneli kolosalnu štetu ukrajinskoj vojnoj infrastrukturi, na čijem je stvaranju Zapad tako mukotrpno radio, želeći da stvori ozbiljan sistem PVO za Kijev.
Prema Merkurisu, akcije Moskve su dokazale da su zapadni napredni odbrambeni sistemi raketa mnogo ranjiviji nego što se mislilo.
- Kao rezultat toga, ukrajinska strana je izgubila izuzetno skupo oružje koje je isporučeno iz zemalja NATO - istakao je on.
Bivši pukovnik Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) Oleg Starikov otkriva da su ruske Vazdušno-kosmičke snage izvele masivne udare na ukrajinske ciljeve kako bi iscrpile municiju protivvazdušne odbrane ukrajinske vojske. Prema njegovim rečima, Oružane snage Rusije udaraju po infrastrukturi koristeći svoju kvantitativnu superiornost u raketama.
Informer
Zašto lepo ne odgovoriš nego vrdaš, i takvih su vam 99% postova. UžasssZnači i ti priznaješ da je bio rat.
Pa to ja sve vreme govorim, ali neki ovde odbijaju da prihvate tu činjenicu.
Nemam šta tu ja da odgovorim, ja sam tad bio golobradi tinejžer, a ti sve odgovore imaš na Wikipediji, a što nemaš tamo može i ChatGPT.Zašto lepo ne odgovoriš nego vrdaš, i takvih su vam 99% postova. Užasss
Pa ako ne znaš što onda polemišeš ? Ako si zatrovan ne prenosi to na ostale, idi u izolaciju !!!Nemam šta tu ja da odgovorim, ja sam tad bio golobradi tinejžer, a ti sve odgovore imaš na Wikipediji, a što nemaš tamo može i ChatGPT.
Ne budi smesan.pogledao si?
onda si slabovid ili nepismen. slike su napravili Rusi u Belgorodu. na raketi su ispisane neke specifikacije, samo jedna jedina drzava sveta to proizvodi.
i drugi link, je link fabrike. prvi link je ruski izvor sa snimcima sa terena u Belgorodu.
Pa bio je rat Natoa i Srbije.Znači i ti priznaješ da je bio rat.
Pa to ja sve vreme govorim, ali neki ovde odbijaju da prihvate tu činjenicu.
Ovaj deda živi van realnosti.
Kakve ja veze imam sa onim sto drugi govore?Pa to ja sve vreme govorim, ali neki ovde odbijaju da prihvate tu činjenicu.
A zasto verujes WikiPediji gde svako moze da napise sta hoce ili ChatGPT-u koji je neko programirao da daje odgovore koje "treba"...a ti sve odgovore imaš na Wikipediji, a što nemaš tamo može i ChatGPT.
Znanje se stice samo u tom trenutku u kome se nesto desilo, a naknadno steci neko znanje je fizicki apsolutno nemoguce.Nemam šta tu ja da odgovorim, ja sam tad bio golobradi tinejžer,
Nemam šta tu ja da odgovorim, ja sam tad bio golobradi tinejžer, a ti sve odgovore imaš na Wikipediji, a što nemaš tamo može i ChatGPT.
Celo istorijsko znanje je stvar konsenzusa, pošto smo svedoci činjenice da ni oko aktuelnih događaja narod ne može da se dogovori.Најтрагичније у овој изјави је то што ти ниси клинац, а опет показујеш забрињавајући ниво глупости...
Теби је Wikipedia релевантан извор историјских чињеница?! Сајт који може да уређује било ко, и који има тотално различите чланке на исту тему у зависности од тога који језик изабереш?!
А други релевантан извор ти је ChatGPT, који на ту тему одговоре у 99% случајева скида са енглеске Wikipedia-е?!
Па боље да си рекао да потражи одговоре на CNN-у, ту барем поред сваке лажи углавном стоји име "особе" која ју је поставила.
To nije tačno, prosto zato što Pitagorina teorema ima samo jednu formu, i niko je ne stavlja u pitanje. Ista je u Indiji i kod nas i na Madagaskaru. Ista je pre sto godina, i biće ista za trista godina.Znanje se stice samo u tom trenutku u kome se nesto desilo, a naknadno steci neko znanje je fizicki apsolutno nemoguce.
Zato mnogom ucenicima Pitagorina teorema predstavlja problem. Koja budala je smislila da se uci nesto od pre nekoliko milenijuma, kad je to fizicki nemoguce...
Šta ovo Rusi pišu?Ne budi smesan.
Postoje bar 3 Nato EU drzave koje prave takve sisteme Poljska, Ceska i Rumunija. I jos ko zna koliko koji imaju takve sisteme medju kojima i Hrvatska.
Znaci Nato ima takve sisteme, a Srbija koja nije u Nato im pravi rakete.
I pod pritiskom Vasingtona, Brisela i Vatikana niko da se isprsi i posalje rakete Ukrajini nego Srbija im salje.
Pa to je smejurija.
Evo ti za 10 sekundi pretrage u Francuskoj raketa 122mm 40 km domet. A ima zamisli i predstavnistvo u Ukrajini.
https://en.aresmaxima.com/produit/rocket-er-122mm-he-range-40km/
A drugo Vucic je alav na pare, ali nije toliko glup da dva puta napravi istu gresku kao pre 2 godine kad su Rusi nasli skladiste sa Krusikovim minama.
A ovamo kad god je neka frka trci kod Bocan Harcenka.
Tako da prekini sa lupetanjem i vredjanjem.
Па ај пробај ти да промениш нешто у Wikipedi-ји, па јави како иде. Веровао или не, Wikipedia није опште добро него власништво фирме регистроване у САД.Zato su sajtovi poput Wikipedije zapravo najrelevantniji izvori znanja, jer je svaki upis stvar zajedničkog doprinosa. Koliko god da nije u pravu, opet najmanje greši, jer svako može da je uređuje.