darda
Elita
- Poruka
- 16.797
ruski partizani deluju duboko iza neprijateljskih linija

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ruski partizani deluju duboko iza neprijateljskih linija
Vidimo sve, imamo i mi internet i pratimoZli zapad, pokvario čak i Putinove osvajačke planove.
I ti izgleda ne razumeš srpski kao i Marsi... napisao sam "sa ispravnom vizom (Rusi) mogu i na Havaje". Kao turisti.Nemas ti para za zubara a ne za Havaje. Zasto lazes sebe i druge?
Čak i tebi je to smešno. Ili je to stadijum histerije?Od pamtivjeka prema zapadu![]()
Pa, po tvojim postovima se baš i ne bi rekloPa izgleda da postoji prilično jaka korelacija.
Da mi je znati kako ti to znaš?Znači da si strani plaćenik. Za važeću Usa vizu ne možeš da dobiješ bez da kažeš da si gej.
А зашто ти није сметало кад би ујка Сем дивљао по свету?Pa da nije strane pomoći, Rusi bi već stigli u Kijev.
Ali ne da Ujka Sem da Putin divlja kako mu padne na pamet.
Naravno da mi je smetalo. Ali to je bilo pre četvrt veka. Danas divljaju crveni.А зашто ти није сметало кад би ујка Сем дивљао по свету?
Kitjanke mu nisu pomogle da utekne iz ukarijnskog pakla el tako WATCHMAN![]()
![]()
Mozda i trazio ali botoksiranom se to nije izgleda svidjeloA samo hteo da doceka penziju i tuce votku. Zar je to bilo puno za traziti.
jook , ne mora da se zvanicno i deklariseZnači da si strani plaćenik. Za važeću Usa vizu ne možeš da dobiješ bez da kažeš da si gej.
Kako se ne bi smija.Čak i tebi je to smešno. Ili je to stadijum histerije?
Naravno da mi je smetalo. Ali to je bilo pre četvrt veka. Danas divljaju crveni.
Izgleda da russcici bas i nisu imuni na hladnocu kako botorussi sa krste arlaucu
Bice da "ne vidi" jer ne sme.Запад дивља све време.
Зар не видиш у шта су увалили Украјину?
Ukrajinu su u sranje uvalile istočne komšije.... ljudi se brane, civilizovan svet im pomaže kao što je i red.Запад дивља све време.
Зар не видиш у шта су увалили Украјину?
Analizirajmo ovaj video: