Rat u Ukrajini (30)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    76
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vi ste ste povukli jer ste morali. Ameri, da su htjeli mogli su ostati koliko god hoce. Ali jednostavno nije bilo vise potrebe. Bolje iskoristiti novac koji se trosio u Afghanistanu (100 milijardi $ godisnje) za unistenje ruskih vojnih potencijala.
Nasa vojska se povukla posle Kumanovskog sporazuma dostojanstveno,u koloni,u miru,lagano.Mogli su **** ostati,pa odakle su otisli svojevoljno?Postoji li mesto na svetu da se nisu zapatili k'o virus neki?!Nego oterani covece,bezali u neredu.

POslednji model sanitetskog vozila, donacija zapadnih zemalja. :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
GC3lB0iW4AAjAmu.jpg

To je samo privremeno okupirano. Nakon demilitarizacije Rusije i rasplamsavanja seperatistickih pokreta sirom Ruske Federacije, Donbas ce Rusima biti najmanji problem. Vjerovatno ce se sami povuci.
Pa to ste vec probali.Sad je Rusija na redu da raspali neku vatricu u Americi ili Evropi,da se da za pravo nekoj manjini na samoopredeljenje,da se to odmah prizna i da im se u goste ode.

:bravo: за херојску украјинску војску и народ које друга војна сила на свету са свим могућим ракетама и дроновима не може да сломи. Бој не бије свијетло оружје, већ бој бије срце у јунака!
Срби који мисле својом главом за братску Украјину :respekt:❤️🇷🇸🇲🇪🇧🇦:heart:🇺🇦
Живела Украјина!

Pa to ste vec probali.Sad je Rusija na redu da raspali neku vatricu u Americi ili Evropi,da se da za pravo nekoj manjini na samoopredeljenje,da se to odmah prizna i da im se u goste ode.
Da nece mozda nagovoriti Texas da se otcijepi?

Cim Rusija dovoljno vojno oslabi, a od toga ih dijeli jos jedno tisucu i pol tenkova, pocinju sranja u samoj Rusiji. Vjerovatno CIA vec priprema teren.

:bravo: за херојску украјинску војску и народ које друга војна сила на свету са свим могућим ракетама и дроновима не може да сломи. Бој не бије свијетло оружје, већ бој бије срце у јунака!
Срби који мисле својом главом за братску Украјину :respekt:❤️🇷🇸🇲🇪🇧🇦:heart:🇺🇦
Живела Украјина!
Možda donjom

Cime ce krenuti na NATO?

Vidis da u sve sto su mogli angazirati poslali u Ukrajinu, a ono sto je ostalo u Rusiji mora cuvati 20 tisuca kilometara granice, potencijalne seperatisticke hot-spotove i Putina i njegove oligarhe u slucaju drzavnog udara. Da krenu na Finsku, ovi bi im usli u St. Petersburg za tri dana.

Opisao sam sve u prijašnjim postovima...
Ja ne govorim o događajima u narednih šest mjeseci nego u narednih trideset godina...
Desit će se povratak komunizma na globalnom nivou, a Rusija će pregazit većinu europe i spajat se sa islamističko-komunističkom alijansom koja će se uzdignuti posred europe, a prije nego Rusija krene podrivat će Iran u napad...
Rusije će se iscrpit na obalama atlantika, a onda će krenuti kontraudar velikog katoličkog monarha, a kad Rusija bue na koljenima Kina će je pokušati preuzeti i napast će Rusiju, a Djevica Marija spasit će Rusiju čudotvorno i tada će se Rusija obratit i past pod hrvatsku kontrolu Međugorja...

.

Ja ne govorim o događajima u narednih šest mjeseci nego u narednih trideset godina...
Desit će se povratak komunizma na globalnom nivou, a Rusija će pregazit većinu europe i spajat se sa islamističko-komunističkom alijansom koja će se uzdignuti posred europe, a prije nego Rusija krene podrivat će Iran u napad...
Rusije će se iscrpit na obalama atlantika, a onda će krenuti kontraudar velikog katoličkog monarha, a kad Rusija bue na koljenima Kina će je pokušati preuzeti i napast će Rusiju, a Djevica Marija spasit će Rusiju čudotvorno i tada će se Rusija obratit i past pod hrvatsku kontrolu Međugorja...

.
Међугорац, ја сам верник; али ти си доказ да је религија опијум за народ, за неке појединце очито.

.
Ti bi trebao potraziti pomoc.

Još jedan težak udarac za Ukrajinu.
Američki tenkovi Abrams poslati u Ukrajinu ne mogu biti raspoređeni na frontu.
Sada su preteški su i potonuće u blatu.
Već je nađen izgovor da se ne pojavljuju ni kad se zemlja zamrzne. Kažu da je oklop tanak sa ruske FPV dronove. (kažu da je pretežak, a da mu je oklop tanak ):zblesav:
Kad su došli, bile su prevelike vrućine.
Koliko izgovora iz straha da se ne sretne sa T-72

Bem ti tenk - imaš ga, a nemaš ga.

Možda bi bio odličan za muzej

GDBF9O3XsAAM9An
Abrams je u svakom pogledu inferioran u odnosu na t-72, dosta je tromiji, manji radijus, mnogo viša silueta, dobar je samo protiv pješadije bez protivoklopnih bacača. :mrgreen:

To je samo kremljobotska iluzija. Broj mrtvih NATO vojnika jos uvijek nula. Pola ruske profesionalne vosjke je vec unisteno a rat tek pocinje. Cim Rusi vise ne budu imali potencijala da brane svoje granice i da drze potlacene narode Kavkaza i Sibira pukom silom, Ruska Federacija ce puknuti kao tikva.
Broj mrtvih NATO vojnika ce se saznati kada Rusi pokazu sta su sve Vagnerovi borci pokupili u Bahmutu.A uzimali su plocice,mobilne i dokumenta,da pokazu ko je ratovao tamo.Za sada se verovatno proveravaju imena po bazama u svetu jer je to dobra fora sto rade,naprasno da otkaz u vojsci,u NATO clanici,i ode kao dobrovoljac u Ukrajinu i onda kao on nije NATO vojnik.E sad,kad sam ja to provalio,mozes misliti sta o tome misli neki Rus koji je zaduzen za to.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back