Rat u Ukrajini (30)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    76
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Captain America Lol GIF by mtv
Cracking Up Lol GIF by HULU
Cracking Up Lol GIF
Ti sa onim valjda vjeruješ da su mentalno zaostalom dali punu pušku i zatim posjedali oko njega. :hahaha:
Kako izgleda netko sa daun sindromom valjda svatko zna.

Opijaju se i Ukropi.

član 111 i 112 ukrajinskog ustava: "predsednik države može biti razrešen svoga položaja odlukom većine delegata parlamenta" to se i desilo većinom glasova ukrajinskog parlamenta
Ne, ne može. To je možda dio novog izmjenjenog ustava i nije bio na snazi tada.
Prije nego se uopšte glasa u parlamentu provodi se procedura impičmenta. Ona se odvija preko suda.
Dakle, fali ti dijelova ovde a čak i ovako je miljama daleko od tvoje gluposti kako ima tri neopravdana izostanka sa "posla"

Može puniti spremnike, dodavati municiju, održavati vatru, skuhati kavu...
NE. Ne, ne moze.
Tvoj problem nije samo sto si nacista... ovo je jos neki i ozbiljniji psihicki poremecaj.

Bolje nego kao Rusi vaditi iz auta ljude sa moždanim udarom na putu u bolnicu i mobilizirati ih, vjerojatno više nije među živima.
Vidis, sve sto je napisano, nije podrzano i ne vidi se iz videa.
Jos jedan "Trust me, bro" tip objave, kao i onaj na koji jos uvek nisi umeo da odgovoris.

Ja sam u takvom smecu necu valjati.

Smatraš li pothvatom uspjehe samoprozvane druge sv.vojne sile što je i nakon 2 godine još uvjek u predgrađima Donjecka?
Rusija kad bi željela bi mogla da spali cijelu Ukrajinu ali ne želi jer Rusi nisu fašisti kao ti.

Zato i vodi operaciju i melje sve što je ispred ruskih topova. Čak i sama Ukrajina priznaje da blizu poraza.

Samo vi konjušari se nadate nekim mrvama.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back